Голям проблем с кчване на килограми

• 4 071
  • 88
  •   4
Отговори
# 75
И аз имам голям проблем с кг. Постоянно качвам, а ям здравословно. На 40г съм мя салата, препечени хлебчета с съомга и само банани за сладко и нон стоп съм плюс .
Бананите са проблем тук. Хлябът предполагам е пълнозърнест или черен. Ако е бял - също е проблем.

# 76
  • София
Бананът е един от най-калоричните плодове, заедно с гроздето. Нещо друго може да се яде. Друг плод, и то един, примерно сутрин като междинно хапване.

# 77
Особено ако е на петна вече е с повече захар.
Аз ям зелени. Хем почти няма захар, хем са по-полезни.

# 78
Уф добре че не ям банани. Много интензивно миришат на банани.

# 79
Особено ако е на петна вече е с повече захар.
Аз ям зелени. Хем почти няма захар, хем са по-полезни.

Това е малко условно. В зрелите банани има наистина повече захар и затова са сладки, но то е защото в зелените има нишесте и то се преобразува в процеса на зреене в захар. Калориите са едни и същи обаче -няма как да дойдат калории от въздуха. Но захарите се усвояват по-добре от нишестето.

# 80
Не е условно, а си е доказано.

# 81
Специално проверих колко калории има в нишестето, и колко в захарта. Еднакви са.

# 82
Мен калориите не ме интересуват.
Ти само потвърждаваш това което казвам.

# 83
  • София
Може 1 сутрин и 1 следобед, но без други плодове в същия ден, това ако много Ви се яде.

# 84
Че не беше ли цялата работа за калориите?
А иначе нарочно не писах категорично, а казах "условно" понеже явно за теб е едно, за друг друго. И не отрекох, че имат захар.

# 85
Аз не съм писала такова нещо Grinning
Интересува ме ГИ, ГТ и ИИ.

# 86
Много мнения се дадоха,обаче ако някой е имал сходен проблем или го има нека той пише.
Няколко човека писаха наистина от личен опит и им благодаря 😍,а другите като нямате личен опит-подминете.

# 87
Е за два месеца има ли някакво развитие? Изследвания нови, нова диета, спорт, промяна в килограмите?

# 88
Попитах копайлът за фаст менюто ти от втория пост. Казва - калориите са между 700 и 1300, зависи от порциите, количеството сладолед, колко е мазна рибата.
Попитах го за базовия ти калориен разход с данните от първия пост - 1847 калории дневно само да лежиш. С умерената физическа активност, която твърдиш, че имаш, ми смята 2770 калориен разход дневно.

Няма абсолютно никакъв начин с горната комбинация теглото ти да си седи, дори да си болна. Даже ако поемаше толкова малко калории, досега да си колабирала 20 пъти.

Предвид че не знаеш какво значи фастинг, както и твърдението, че изследванията ти са отлични - проблемът ти е, че не пресмяташ правилно какво правиш и колко ядеш. Пример - стандартна порция някакво месо със салата е между 500 и 1000 калории - само лъжичката зехтин в салатата е 100; млечните също са калорични - три малки хапки бяло саламурено сирене са 100 калории също; и т.н. Ходенето гори около 100 калории на 10-12 мин, което е под километър. Вървиш ли по два часа всеки ден? Изключително малко хора реално се движат по толкова.

Инсталирай си ИИ приложение и записвай всяка хапка и капка и да ти смята, пък после си оправи порциите и пропорциите им.

Общи условия

Активация на акаунт