Тренировки в домашни условия - 125

• 12 955
  • 247
  •   1
Отговори
# 240
Eli, аз си взех куки за ръцете. С тях държа и две по 20кг без проблем. То по-скоро ми висят от ръцете, отколкото ги "държа"

# 241
Vetrena, Много благодаря за вниманието и усилията, които си вложила в систематизиране на съветите към мен. Обикновено не обичам да зарязвам вече започнати неща, но в случая ще се вслушам в опита и знанието Grinning Вчера направих ден 3 от Epic 1, усещането все така е, че е 1 идея над моите възможности, затова пуснах 14-дневен пробен период към app-a на Карълайн и от днес подхващам програмата Ultimate beginner. И тъй като много обичам да започвам нови неща, ако ми стигнат силите, след първата тренировка ще направя и едно 25-минутно Flexibility & mobility от горесподелен линк Simple Smile

# 242
Вчера направих ден 3 от Epic 1, усещането все така е, че е 1 идея над моите възможности, затова пуснах 14-дневен пробен период към app-a на Карълайн и от днес подхващам програмата Ultimate beginner.

Mometo, радвам се, че съм била полезна и мисля, че си взела правилно решение Blush
Ако нямаш редовен опит с тежестите, тази програма е най-доброто, което можеш да направиш за себе си, след като планираш да работиш и занапред с Карълайн.
Сигурно вече си видяла, че тя говори по време на тези тренировки и това е единствената програма, в която го прави, за да е максимално полезна.

За протокола: днес беше ред на ден 49 от IRON PRO - цяло тяло във вече любимия формат кръгова тренировка в три рунда. Утре завършвам програмата и от следващата седмица мисля правя коледното календарче, което изглежда като много зор в кратко време Joy

# 243
  • Чикаго / София
Здравейте и от мен,

Mometo, добре дошла в групата.

Аз миналата седмица направих една седмица с Хедър - от календара за Ноември - хареса ми. Тази седмица обаче реших да правя Коледната програма на Карълайн от Ю-тюба. Имам нужда от нещо по-кратко, чувствам се изморена. Та тази седмица я подхванах нея, плюс 10 минутката за корема, която си правя след всяка тренировка.

# 244
Добре заварили Simple Smile
Ден 2 от Ultimate beginner + втората 25-минутна flexibility & mobility. Feels like holiday след предишните 3 тренировки от Epic, чак ми е гузно, че нищо не правя Grinning

# 245
Еее, Mometo, големи мазохистки сме жените - няма ли тормоз, няма удовлетворение Joy

И аз бях така преди, но отдавна смятам, че след тренировка трябва да искам да полетя, не да пълзя.
При мен овъзрастяването приятно се проявява в една крайно нетипична до скоро любов към себе си Blush Обожавам да тренирам и да се чувствам силна и енергична. Обожавам и от време на време да прескоча планирана тренировка, за да не пропусна хубав момент - като снощното посещение на Коледния пазар, хапването на наденички и дърпано свинско и последвалата спонтанна сравнителна дегустация на рубини в един чудесен винен бар.  Имахме напоителен разговор с интересна дама сомелиер, легнахме късно, тази сутрин си поспах добре, а официалното "дипломиране" по IRON Pro ще се състои утре. Тъй като е тренировка за рамене, смятам да добавя и тренировка за крака от Коледния календар.

# 246
Направих 2 чудесни тренировки в зала тази седмица- вторник долна и сряда горна част.
Имам нови любими упражнения/машини- екстензии, лег преса и асансьор за дипове и набирания.
Вчера обаче се събудих полу-болна, и сега правя само мобилност и малко йога в домашни условия.
Утре ще видя как съм, дано се окопитя. Пия парален 3хдневно от вчера, би трябвало да ме закрепи малко.

Открих страхотна исландска група, Арстидир, която за късмет има концерт утре тук, в Прага, и отивам. Не съм зле, но не ми се кляка с тежко. Музика мога да слушам. Blush

# 247
Днес свърших Fuel Smiley Влюбена съм в тази програма, много ми хареса. Почнах коледния календар в ютюб плюс Lean на Хедър. Тя е 8 седмици, но тренировките са само по 30 минути и ще правя по две наведнъж. Това ще ми запълни времето до януари, когато излиза новата 12 седмична програма на Хедър, Power. Ще я ползвам за добавка към  Epic Heat. После epic endgame > epic 2 > epic 3 и аппа накрая за награда Blush
Седмичен отчет
Скрит текст:
Понеделник Fuel d19 full body complex, 3.5km
Вторник сутринта Fuel D24 full body and core, 12km. Следобеда Lean D1 full body metcon +D4 hiit cardio and core
Сряда Fuel D29 full body no repeat, 5.5km
Четвъртък Lean D10 full body strength +D12 hiit no repeat and abs finisher, 5.5km
Петък 30min yin yoga с Травис, 6km
Събота CGxmas D5 20min cardio, 8.5km
Днес Fuel D26 leg day complex, 9km

Общи условия

Активация на акаунт