Вчера направих ден 3 от Epic 1, усещането все така е, че е 1 идея над моите възможности, затова пуснах 14-дневен пробен период към app-a на Карълайн и от днес подхващам програмата Ultimate beginner. И тъй като много обичам да започвам нови неща, ако ми стигнат силите, след първата тренировка ще направя и едно 25-минутно Flexibility & mobility от горесподелен линк

Обожавам да тренирам и да се чувствам силна и енергична. Обожавам и от време на време да прескоча планирана тренировка, за да не пропусна хубав момент - като снощното посещение на Коледния пазар, хапването на наденички и дърпано свинско и последвалата спонтанна сравнителна дегустация на рубини в един чудесен винен бар. Имахме напоителен разговор с интересна дама сомелиер, легнахме късно, тази сутрин си поспах добре, а официалното "дипломиране" по IRON Pro ще се състои утре. Тъй като е тренировка за рамене, смятам да добавя и тренировка за крака от Коледния календар.
Влюбена съм в тази програма, много ми хареса. Почнах коледния календар в ютюб плюс Lean на Хедър. Тя е 8 седмици, но тренировките са само по 30 минути и ще правя по две наведнъж. Това ще ми запълни времето до януари, когато излиза новата 12 седмична програма на Хедър, Power. Ще я ползвам за добавка към Epic Heat. После epic endgame > epic 2 > epic 3 и аппа накрая за награда 

Препоръчани теми