Тренировки в домашни условия - 125

• 22 414
  • 424
  •   1
Отговори
# 285
Само една вметка правя относно вибриращите платформи- ако сте предрадположени към тромбози, обсъдете потенциална покупка първо с наблюдаващия ви лекар.
Сигурно преди едно 15 години, когато професионалните такива масово навлезнаха в спортните зали и бяха голям хит, направих няколко последователни курса на power plate. Доста добре допълваше тренировъчната ми програма, доволна бях. За МТ, която ми докарваше дълбоко "отвътре" дума няма да отварям. Grinning

По темата- Маша Блинова е положението при мен последните седмици. И ежедневно много, много крачки.

# 286
По темата за уредите - ако на някой му трябва код за отстъпка за NordicTrack може да ми пише - аз с удоволствие бих си взела нещо от тях, но няма място у дома.

# 287
Здравейте момичета, аз заченах,

Прочетох това и буквално ми падна ченето Joy
Ах, че смело Духче, казах си  Stuck Out Tongue Winking Eye

Дез, не знам дали има умен начин да се порежеш и много съжалявам, че се е стигнало до шевове Kissing Heart Бързо да минава!!

Днес правих ден 3 и 5 от Коледния календар на Карълайн - глутеуси + корем и ядро.
Утре се каня да отида на зала - днес отварят нов Атлетик по средата на пътя между къщи и работата, та мисля да ходя от време на време.

Ахаххахахайахаха ако стане не бих го върнала Joy едно момиченце за цвят. Но вече малко стара се усещам за тези неща Simple Smile

Иначе още не съм се върнала към тренировките. Малкият вчера стана на годинка и подготвях празници. Гола вода схм тази година. Ни подаръци, нито нищо, но таткото рожден ден имаше, после бебето, което не е вече бебе, между временно ние годишнина имахме и разни други поводи и не успявам да вляза в ритъма. Но ще вляза Simple Smile

# 288
Дух, да е живо и здраво момченцето! Birthday

Днес ми домъчня за Каролин, и направих за първи път Епик 1 Ден 2. Спазих всички почивки, тренирах усмихната до ушите, страхотна тренировка,
Крака правих в зала, затова прескочих Ден 1. Нямах намерение да правя програма, но видях, че утре е корем и ще  направя и ден 3 преди да отида на йога.

# 289
Днес и аз тренирах с Каролинката Simple Smile Реших да е LEG DAY, защото преди два дена направих доста натоварен Upper Body и си дадох още един ден за възстановяване. Гледам да работя с нейните тежести, особено за горна част и след близо година тренировки по нейните програми мога да кажа, че успявам да поддържам същото темпо и същите килограми на тежестите.
Докато не дойде някой ден като този за крака...
Има такива, които успявам, защото повече от 2х10 не вкарва за нападите, но интензитета е голям, а днес откъде изкара тия 2х25 кила идея си нямам, не го очаквах дори! Аз и повече от 2х12.5 или 1х20 нямам Simple Smile Това чудо си кляка с напади с 50 кила и ми се хили, разбираш ли Simple Smile А мен ме болят сухожилията на ръцете да държа 25 кила, хем имам ленти за китките, ръкавици... ей, откачиха ми се ръцете! Краката не ги питам, днес, а както се очертава и утре, в други ден може да не са мои, нямам си на идея как ще ги чувствам Simple Smile
Но кеф-а е голям Simple Smile

Трети ден чакам един електротехник да мине и сканира стената в коридора за силови кабели и още не мога да монтирам Pull Up Bar-a и да споделя как е... е, как да е, лост като лост, за висене като прани гащи... но много държа, защото е мега полезно, особено с напредване на възрастта Simple Smile

# 290
  • Варна / UK
Е как, pull-up bar-a е и за набирания, няма само да висим. Може и и едни халки в двата края да се увесят - за кофички примерно - много е яко 😀.
Аз с лявата ръка хват с 20 - 22кг нагоре нямам - изпускам и това е. С дясната от 26кг нагоре вече трябва съпорт.
Правих вчера едни импровизации във фитнеса - с онзи банд за крака - за да не изтървам дъмбела.

Духче, ЧРД на най-малкия мъж, да е жив, засмян и здрав💪🙂🎂! И всички мъже да те слушат ти пожелавам на теб❣️

# 291
  • на острова на мечтите
И аз зарязах малко тренировките. Но бях рожденичка, после разни мероприятия с много подготовка по нощите , едно постоянно главоболие ме изтормози, идея си нямам защо. После търчане до ветеринаря, лекуване на пернатото и му изпуснах края .Обаче си вися на моя лост в гаража. Още не мога да се набирам, но се надявам да увелича времето а после и това ще стане. Може би, де!
Дух, 🤗🥰 честито на твоите рожденици! Да са ти живи и здрави...
За празниците още нищо не съм правила. Разгледах рецептите на Дез, но ми се видя доста сложно. Ще направя едни бисквитки с три съставки, баклава със сигурност ще приготвя, подариха ни Panettone, та толкова ще е откъм сладки. Останалото ще е риба и някакво месо на пеща с дърва, но там се разправя ММ.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 21:34 от danilu

# 292
Аз с лявата ръка хват с 20 - 22кг нагоре нямам - изпускам и това е. С дясната от 26кг нагоре вече трябва съпорт.

Надя, със страхотни тежести работиш, шапка ти свалям!

Тази седмица покрай тридневния  Коледен тийм билдинг инцидентно реших да направя 5 дни deload и мисля, че ми се отразиха прекрасно. Занимавах се само със стречинг и кратки пилатес сесии.

Вчера и днес тренирах с Коледния календар на Карълайн - общо 5 тренировки за двата дни, но те са кратички - по 25-30 минути.
Днес се натоварих максимално, общо над 80 минути чист трен, при това интензивно. Идва ми да полетя Hug Засега - само до пазара за телешки стекове и риба, че не мога да реша какво да приготвя за вечеря с малкото чедо, което се върна от Германия за празниците Heart Eyes Ще я чакам да каже и ще пека според решението. Утре ще е почивка и стречинг, а вдругиден съм рожденичка и съм си подготвила една от Коледните тренировки на Карълайн за цяло тяло, интензивна, натоварваща и вдъхновяваща Blush

# 293
Надя поклон и от мен. 20кг гири имам и ги ползвам само за сумо клек, сумо RDL и landmine row. Стигнах до 11кг в тренировките за крака с Каролайн и до там съм. С Хедър ползвам 15кг.
Нави коя програма правиш в момента?
Седмичен отчет, продължавам с коледната на Каролайн в ютюб и Lean на Хедър
Скрит текст:
Понеделник Lean D25 full body strength +D24 hiit cardio & abs + 30min mobility, 2x3.5km
Вторник Lean D7 arms +D9 cardio & abs+20min stretch, 10km
Сряда CGxmas D11 glutes +Lean D26 power pilates, 13km
Четвъртък 8.5km
Петък Lean D17 biceps, triceps, shoulders +D18 glutes&hamstrings, 4.5km
Събота CGxmas D4 glutes +D8 arms and shoulders, 10km
Днес CGxmas D10 full body strength + LeanD20 full body strength +D19 cardio and abs, 9km
[spoiler /]

# 294

Нави коя програма правиш в момента?

IRON Pro, в момента съм на 22 от 50, но съм повтарял няколко програми за да създам оптимално натоварване на определени групи, защото явно не ми е хармонично разпеделението на силата и тези групи искат повече внимание за сметка на други...
Също така възстановяването си го правя по 48 до 72 часа на група, не съм на нейната възраст, хеле пък и с нейния опит и капацитет и затова, когато се постарая да я следвам като темпо и тежести и почивам от 2 до 3 дена Simple Smile
Разбира се не претренирам, следя за лактатен стрес или прекалено натоварване, просто слушам тялото си и не бързам по зададения график, тези 50 тренировки дето са дадени за 10 седмици сигурно ще ги направя за 15 и повече, но времето е пред мен, а програмата страшно много ми харесва. Мислена е и работи Simple Smile
Не гледам кантара, а огледалото, ръцете са по плътни, леките цицки дето ме бяха уплашили се стопиха и гърдите се "вдигнаха" и стегнаха Simple Smile Като съм гол до кръста и се наведа да си мия зъбите, погледа надолу вече не е толкова стресиращ, мисията е наполовина изпълнена Simple Smile
Те много хора така застават пред огледалото, леко се напомпят, стегнат, завъртят под ъгъл и си казват: о, колко съм готин!
Да вземат да направят планк и да видят кое виси и как виси и те така Wink Не говорим за млади 20-30 годишни тела... а 50+ в това положение Simple Smile Нещата не бяха никак розови хе хе хе...

Аз 20 кг правя като наредя всички дискове на NorthDeer дъмбелите ми на едната ръкохватка.
25 кг правя като взема 2х12.5 шестостенни дъмбела и така клякам с тях, супер ми е и тази тежест за избутване от лежанка, за диамантените преси също, флайовете за гърди ги правя с 2х10.
Проблема с Pull Up-a е в китката и сухожилията около нея. Идват много тези колиграми... ръката и рамото успяват да направят контракцията, но такелажа скърца и охка Simple Smile Такелаж се вика на всички въжета, макари и такъми, които държат платното на мачтата на всеки ветроход...

# 295
И аз като се наведа ми виси кожата на корема, но след 2 бременности и дебел период от 6 години, това е положението Joy Поне като съм изправена съм окей.
На Каролайн тежестите... не мога да ги стигна. Ама все ми идва на ум Ветрена какво казва : нейните тежести са си нейни Joy
И на мен ми отнемат програмите малко по-дълго, защото аз правя по 4 на седмица с нея. В другите дни за active rest day съм с Хедър.

# 296
  • на острова на мечтите
И аз съм по-благодарна на огледалото. Кантарът все още ме нерви, но взех да го подминавам, да не му се случи случка 😀
Снощи си направих една лека тренировка. Във ваканция съм и ще подновя сутрешните занимания. Вчера обърнах къщата, смята се за тренировка😂😘

# 297
Минавам да ви пожелая весели празници преди да ида на пързалката за първи път тази година! Да ви спорят тренировките и да се възстановявате като шампиони цяла година!

PS Видях кашона, видях кашона на LifePro в гаража! Милото е разбрал добре тенкиот ми намек, ЙЕЙ!

# 298
  • на острова на мечтите
Весели празници на всички! Спорна и успешна да е новата година и много мускули да ви се лепнат😘

# 299
  • Bristol
Весели празници и много нови спортни постижения. Наздраве 😊 🎄 🥂

След дългите командировки, нощни смени и един грип изкаран на крак, влизам в стария си режим постепенно. Съответно съм с мускулна треска, но доволна и щастлива. Продължавам си с Хедър. Навън едвам до 5 градуса стига денем, аз сутрин отварям широко прозореца и по къси гащи и потник спортувам и пак пот се лее от мен. На обед излизах да тичам по къс ръкав и 3/4 клинче, народът около мен сложил шапки, качулки, шалове... Не знам от менопаузата или наднормените кила така топло ми държи, като се движа 🤣 🤪

Общи условия

Активация на акаунт