Тренировки в домашни условия - 125

• 22 409
  • 424
  •   1
Отговори
# 300
Всички които тренираме сме по фланелки в стаята, докато другите са с дълъг ръкав. Топло ни е Simple Smile Поне такива наблюдения имам Simple Smile
Е, и тези с алкохола са така, докато пият... след 2-3 часа зъзнат и ходят да си лягат, но това е друг филм Simple Smile

Лятото тренирах в 7-8 сутринта за да ми е комфортно и да не съм под климатик, така и не се долюбихме с него, особено ако е в стая, а не в зала.
Сега обувам късите гащи, загрявам с фланелка и като почне силовата съм по потник или гол до кръста. Не мога да свикна с дреха, която залепва по мен... а така мятам хавлиената кърпа по лежанката и от време на време се попивам с нея, както и е доста приятно да лежиш върху меката и материя, която попива... такова нещо не можем да си позволим в зала...

Днес сме се събрали 3 семейства, щерките дойдоха при дядо си да се видим заедно и едната като стана дума за спорт и натоварване се хвали как и заякнали краката покрай бебенцето Simple Smile
Реших да я проверя и я накарах да застане в клек до стената, присядане с опрян гръб, тест на четириглавия Simple Smile Нави се да ми покаже  здрав крак и вика - хайде заедно. И жена ми като видя ентусиазирана се включи, като си мисли, че с нейните 10 хиляди крачки и постоянно шетане е много здрава в краката, все ми се хвали какви мускули направила и все отлага силовите с мен... е, ще и уври главата някой ден Simple Smile
Първа окапа щерката не вярвайки, че не може да стои една минута така... след 30 секунди окапа и жената. Аз постоях още минута, някой ден ще разберат, че сила с домашна работа и разходки не се прави...

За изометрията разбрах нещо много хитро. Например за планк-а.
Не е толкова важно дали можеш да държиш 2 или 5 минути, след като след определено време така или иначе разваляш правилното изпълнение, защото все някоие звено поддава и ти компенсираш с натоварване на другите и ефекта е много по-малък, отколкото да направиш 10 минути планк, но в серия от 5 по 2 минути, обаче правилни, както трябва! Simple Smile Не гоним време, а изпълнение под определеното за целта натоварване.
Има един похват който гледах и там се казваше, че ако усетиш, че разваляш правилната позиция за планк, но държиш да продължиш с натоварването, може да преминеш към определени движения и усуквания, които ще освободят напрежението в дадени области и правилно ще натоварят други, които могат да поемат това.
Хитринки разни Simple Smile

Тази вечер не успях да спечеля парата от питката... сигурно защото сложиха 2 лева, не 2 евро, на здраве да е, най-важното Simple Smile

# 301
Светли празници, спортни! Здраве, щастие и хармония да има в домовете ви!
Тези дни предимно йогинствах, днес ще ида да тичам. Големият празник беше вчера, Днес е ден за недомакинстване. Само шницели за обяд, и картофената салата, добре отлежала от вчера (не ям нито едно от двете).  Подаръците също бяха снощи.

Свалиха ми шевовете. Намерих хирург на 23ти, на вратата пише "Днес само пациенти със запазен час". Реших, че няма да ме върнат, седнах да чакам, в чакалнята-никой. Излезе сестрата облечена като елф, в над пенсионна възраст и засмяна до уши. Влизам в кабинета- лекарят и той в пълна коледна премяна. Joy Удариха го на шеги, голям смях беше, не разбрах кога излязоха шевовете, и ме пуснаха да си ходя по живо по здраво.
Службите навсякъде много са вдигнали нивото, си мисля тези дни.

# 302
Честита Коледа, мили момичета (и Нави) Много здраве, лични победи и любов ви желая. И никакви травми през новата 2026!
Аз се събудих в 3ч и към 5 се отказах да се мъча и опитвам пак да заспя, та ударих една двойна тренировка с Хедър преди домочадието да налази подаръците. Дядо Коледа ми донесе две клинчета/шорти, дето си ги мечтаех от известно време. И 2х20кг предварително Stuck Out Tongue Winking Eye

# 303
Здравейте Simple Smile Включвам се и аз към групата Simple Smile Дано да съм по-редовна Simple Smile Към момента карам велоергометър, ходя на зумба и се чудя какви онлайн тренировки да почна. Мернах някъде, че Стефани Събчева от януари ще започва ново безплатно предизвикателство. Смятам там да се метна и към момента си правя избирателно тренировки за пилатес. Бях се абонирала за страницата pump and run на Ванко, но честно казано 60 лв ми се вижда множко само за такъв тип тренировки. Може ли да ви попитам какви чайове и протеини бихте препоръчали? Някои по-изчистени? Благодаря

# 304
  • Там където
Честито Рождество, момичета и момчета! Светли празници и спортни делници💪😂🥳 и за да не е само спам с пожелания черпя с линк към една мацка с тренировки с ластици, която открих скоро: :
https://youtube.com/@bandbarstudios?si=ftiOengoVIZxdWfw

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 23:13 от Qaki

# 305
Честито Рождество на всички!

Импресита, има безброй много безплатни тренировки за всякакви нива и на всякаква тематика в ютюб. Изобщо няма нужда да плащаш абонаменти ако не можеш да си позволиш или не желаеш. Просто потърси според интересите си. Протеини не ползвам, чайове пия много, но така зададен въпросът ми звучи по-скоро в посока чайове за отслабване или подобни неща, каквито аз не пия и съответно не мога да препоръчам.

# 306
  • на острова на мечтите
Честита Коледа и честити мечтани подаръци!
Аз снощи тренирах😉 Малко се олях откъм храна, защото бяхме на гости предната вечер и нямаше как да капризнича-това не ям, онова не бива и затова снощи взех ластиците и гиричките, да заредя малко мускулите. Тази сутрин успях лекичко да се набера на лоста💪

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 11:13 от danilu

# 307
Цяло тяло ,гребане и спининг .
Да се  похвалите с подаръците ...ей !🤩

# 308
Ма как! Вибрирам в момента и се налага да си диктувам постовете Simple Smile)))

PS Изключително ме изнервя липсата на или грешна пунктуация при диктуване. Може би аз не правя нещо коректно, ще трябва да поровя! Във всеки случай виброджаджата е любов от първа вибрация Broken Heart
LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 12:08 от Agent Provocateur

# 309
Ееее...браво,браво....ми... така кажи ...ти пак с граматиката хаха
Май не трябваше да тренирам вчера ,че нещо се разболявам и зазлях .Днес ще идва гаджето на дъщеря ми ,къщата е потрес ....не пропускам коледа без вирус .
Пекох се ,вибрирах ,събрах се малко и днес само чистене и сарми.Утре тръгват и ще реанимирам .

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 13:21 от No_frame bitch

# 310
Вземаш един био лимон, нарязваш го и го слагаш в пасатора, с кората и семките... добавяш скилидка чесън, лъжица ябълков оцет, 30 капки ехинацея, лъжица хубав мед, ако имаш Манука ще е безценно, доливаш вода и миксираш до хомогенно. Изпиваш на бавни глътки, всичкото Simple Smile
Гадно е, но работи Simple Smile

# 311
Ех, мина седмицата и забравих да се отчета. Тренирам усилено и ще свърша 2-3 дни предсрочно Grinning С храната малко съм не по план в някои дни, но все пак е важно какво ядем между Нова година и Коледа, а не между Коледа и Нова година, нали така Joy
Още една приятелка се е зарибила с вибрираща платформа, накрая ще се предам и аз.
Отчета
Скрит текст:
Понеделник 4.5km
Вторник CGxmas D13 lunges, Lean D23 upper body, Lean D21 metcon, 10km
Сряда CGxmas D23 triceps, Lean D24 strength and cardio + CGxmas 1/2 deadbug abs, 10km
Четвъртък сутринта Lean D30 full body strength, D29 tabata cardio & abs, 2/2 deadbug abs, 20min mobility, 9.5km
следобеда Lean D27arms, D32 amrap cardio & abs
Петък Lean D33 full body strength, D35 metcon, 13.5km
Събота CGxmas D18 full body dumbell, Lean D40 full body strength, Lean D39 cardio, 5km
Неделя 8km
Скрит текст:

# 312
Приключвам тази година в прилична, макар и далече от идеалната форма, но в чудесно настроение Blush
Довършвам Коледната програма на Карълайн. Карам я разбъркано, защото не успявам да тренирам всеки ден и  комбинирам тренировки. Днес се отчетох само с една - предно бедро без тежести, 10 комплекса по две минути всеки, в които се редуват по две упражнения с даден брой повторения. За 27 минути ми излезе душата и може би ще имам мускулна треска.

Включвам се в групата на вибриращите Grinning Платформата ми пристигна днес в офиса. Ентусиазирано обяснявам какво е това и за какво служи, а ММ гледа, гледа и изтърси: "и кво - качваш се отгоре и то те клати?" Joy. Не се сдържах и я пробвах, голямо клатене е още на първа скорост, само си представям какво ще е по-нагоре...

Утре ще тренирам и ще се клатя, на 1-ви смятам да почивам с йога, а след това отиваме с щерките на спа уикенд по дамски. Планираме и съвместни тренировки - в хотела има страхотно оборудван фитнес.

Весело посрещане на Нова година, мили форумни приятели Hug
Здрави и щастливи бъдете!

# 313
Честита Нова година, спортни!
Нека е успешна, щастлива, и без контузии! 🍾🥳🍀

Днес се отчитам с първа силова за годината- гърди/гръб/трицепс, защото е.....четвъртък. 😊
Тичах в снега малко, и йога след това.
Имам време за всичко, но това ще свърши скоро.

# 314
  • Варна
Честита нова година, банда!
Нека е здрава, с много завършени програми и мечтани форми!
Карам я по втора врътка iron, съгласна съм с Costa, че не е важно какво ядем между Коледа и НГ 🙄 сега имам време да тествам мноооого записани рецепти, а после трябва и да се изяде. От понеделник на стария режим с лек дефицит.
Пуснахте ми и на мен здраво мухата с тази вибро. Тъкмо вчера я пратих на мъжа, че не ги знаеше, докато той охка от предно бедро, а аз от задно и му казах, че и закъсняли подаръци приемам за Коледа 😊

Общи условия

Активация на акаунт