Поне такива наблюдения имам 
Е, и тези с алкохола са така, докато пият... след 2-3 часа зъзнат и ходят да си лягат, но това е друг филм

Лятото тренирах в 7-8 сутринта за да ми е комфортно и да не съм под климатик, така и не се долюбихме с него, особено ако е в стая, а не в зала.
Сега обувам късите гащи, загрявам с фланелка и като почне силовата съм по потник или гол до кръста. Не мога да свикна с дреха, която залепва по мен... а така мятам хавлиената кърпа по лежанката и от време на време се попивам с нея, както и е доста приятно да лежиш върху меката и материя, която попива... такова нещо не можем да си позволим в зала...
Днес сме се събрали 3 семейства, щерките дойдоха при дядо си да се видим заедно и едната като стана дума за спорт и натоварване се хвали как и заякнали краката покрай бебенцето

Реших да я проверя и я накарах да застане в клек до стената, присядане с опрян гръб, тест на четириглавия
Нави се да ми покаже здрав крак и вика - хайде заедно. И жена ми като видя ентусиазирана се включи, като си мисли, че с нейните 10 хиляди крачки и постоянно шетане е много здрава в краката, все ми се хвали какви мускули направила и все отлага силовите с мен... е, ще и уври главата някой ден 
Първа окапа щерката не вярвайки, че не може да стои една минута така... след 30 секунди окапа и жената. Аз постоях още минута, някой ден ще разберат, че сила с домашна работа и разходки не се прави...
За изометрията разбрах нещо много хитро. Например за планк-а.
Не е толкова важно дали можеш да държиш 2 или 5 минути, след като след определено време така или иначе разваляш правилното изпълнение, защото все някоие звено поддава и ти компенсираш с натоварване на другите и ефекта е много по-малък, отколкото да направиш 10 минути планк, но в серия от 5 по 2 минути, обаче правилни, както трябва!
Не гоним време, а изпълнение под определеното за целта натоварване.Има един похват който гледах и там се казваше, че ако усетиш, че разваляш правилната позиция за планк, но държиш да продължиш с натоварването, може да преминеш към определени движения и усуквания, които ще освободят напрежението в дадени области и правилно ще натоварят други, които могат да поемат това.
Хитринки разни

Тази вечер не успях да спечеля парата от питката... сигурно защото сложиха 2 лева, не 2 евро, на здраве да е, най-важното
Удариха го на шеги, голям смях беше, не разбрах кога излязоха шевовете, и ме пуснаха да си ходя по живо по здраво.

С храната малко съм не по план в някои дни, но все пак е важно какво ядем между Нова година и Коледа, а не между Коледа и Нова година, нали така