Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Кърджали
То сериала и без това не е особено успешен. Даже се чудя как така още не го затриха.
Честно казано и аз не очаквах, ама то и самия сериал ми е все едно не го е писала тя. Само очакването ми беше голямо. Но то и нормално, след толкова усешен проект, очакванията бяха големи...
Бизнес като бизнес. То и можеха да я сменят, както често обичат да правят канали  и продуценти.
Сега ми е интересно Али Билгин ще си тръгне ли и той или ще остане да довърши сериала. Аз и без това не очаквам да изкарат до края на сезона

# 541

Хриси , да те зарадвам с тези прекрасно сладки усмивки 🥰

Онур Туна е започнал нов дигитален проект да снима заедно с Йозге Гюрел. Успех им пожелаваме. Добре стоят един до друг макар че тя е доста нисичка но това не пречи има си трикове и важното е да има спойка и химия и хубава история.

То не е гаранция че Сема, като напусне и даде правата и другия й нов сериал няма да е със същия рейтинг. Не са зле цифрите на фона на толкова окапали дизита до края на тая година си е добре даже. Знаете че много харесвам Бурак Дениз и дори и да не гледам сериала не се съмнявам в актьорските му способности.  Партньорката му също е добра.

"Ешреф Рюя" достигна 10 - ката  и сме супер щастливи всички. Поздравления за целия екип пред и зад камера.Hands Clap Епизода беше повече от страхотен и турският зрител оцени това. Като цяло сериала е от качествените. Няма нужда да споменаваме, че голям принос имат и главните актьори и химия и партньорство и талант и енергия и подкрепата от фен базата им.  

Сериала на Салих приключи с финал на ЕП 5.

Дали ще има нов на негово място в Сряда не съм чула нищо засега.

Говори се  се че Ешрефа има договор с канала за 40 или 50   епизода. Също така се спекулира че може да има и Сезон  3.
Не е нужно да се разтяга и Чаатай не си пада по дългите сериали и може и да не подпише. Но ако наистина има може и да ни изненада.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 21:38 от femmi2

# 542
Феми и аз ти нося чисто нова 😍 с новото бебе Кемал

Учудващо че чак сега Ешрефа удари 10ка в една от категориите. А тръгна с доста по-големи очаквания и даже имаше големи думи как щял да детронира ДГ, но се водя че Морето го прави. 😁 Това са изводите от туитър. Не си ги измислям тези неща.
Не знам дали Чаатай ще остане за сезон 3 ако изобщо има. Но единствено се знае как Ешреф умира, защото го показаха още в началото. Ако сценариста има ясен план как да завърши едва ли ще разтяга локуми. Отделно Чаатай изобщо не си е почивал и едва ли ще продължи освен ако не му вдигнат заплатата двойно.

За Бурак и сериала почнах да го гледам , но го спрях на втория епизод. Ще видя може и по празниците да го гледам. Просто лошо направи Сема.

За Салих,  явно не става за главна роля, всеки ден гледам "завинаги" ами за второстепенна роля става.

# 543
ДГ и Морето в момента никой не може да се мери с тях дори и Ешрефа. Ами.... Ние сме малко наопаки ,защото Втори Сезон постигна такива резултати каквито нямаше в началото на сериала и С 1. Но е факт че има успех, печалби, рейтинг и продажби  и така се поддържа на екран и се плащат и заплати на всички, които работят в този проект. Това е важното в тая криза.

Така е ще си даде заслужена почивка след сериала но по договор има да снима още един филм освен "Сънливеца".
В момента филма постига много добри резултати в бокс офиса и е един от най гледаните през тази изминаваща година. Това сочи статистиката и всички са доволни и целта е изпълнена в кино салоните.  

Сериалите излизат празнична почивка до януари догодина.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 22:31 от femmi2

# 544
  • Кърджали

За Салих,  явно не става за главна роля, всеки ден гледам "завинаги" ами за второстепенна роля става.

Салих, че става за главна роля, става... Ама избира сериали, в които обикновено главният герой е такъв, че няма как да е любимец на зрителите и съответно няма как да проявят емпатия... и отива ....
В "Камък на желанията" тръгна различно и щеше да се получи интересна история и роля, но пък там сценаристите го обърнаха на банална любовна история с елементи на фентъзи. Но първите 4 епизода Салих беше Салих....

За мен лично, не е проблем че ги подбира такива, аз го обожавам в такива роли, аз не мога да го нахваля в "Лъжец"а, нищо че кошмари ми докарваше.
Но то може би и за него не е такава драма, понеже и без това е много активен в театъра, представленията в които играе са много успешни и със солидна програма и не остава без работа.  Само аз оставам без него на екран, ама това си е мой проблем....

# 545
За "Ешреф"- щеше да мине ДГ, ако не беше показан предварително евентуалния финал. Добрите резултати се дължат на актьорите! Heart За "Морето" също актьорите са водещи, иначе за мен сценария е детска приказка.  Относно другите сериали, включително и отпадналите, просто лош късмет и неправилен ден. В момента ми идва на ум за "Децата на рая", последния епизод направо ми заприлича на "Ешреф", едно към едно драма и екшън, но срещу ДГ-трудно. Радвам се, че "АБИ" няма да е в понеделник, вторника е добре, "Краля" свърши(само той беше проблемен конкурент), "Ревност" , въпреки, че го пооправиха и "Като сън" не мисля , че ще са проблем.

# 546
За Аби-то не съм много сигурна. Ревност последните два епизода добре дръпнаха нагоре. "Като сън" също дръпна. Отделно може на Айтач сериала също във вторник да го сложат.
Все пак Кенан от доста години не е бил на екран. Отделно Афра не съм я гледала и виждам че е хит в момента, но всичко може да се обърка. Ако правят добра реклама на сериала може да има успех, не най-големия, но да е в топ 5. Сигурна съм че ще почнат след НГ. С тия разходи тряват им много високи оценки че да изплащат заплатите на Кенан и Афра.
Минуса е че доста хейт отнесе Кенан заради тази роля което не е хубав начин да почне нов проект след толкова много години.

# 547
За Аби-то не съм много сигурна. Ревност последните два епизода добре дръпнаха нагоре. "Като сън" също дръпна. Отделно може на Айтач сериала също във вторник да го сложат.
Все пак Кенан от доста години не е бил на екран. Отделно Афра не съм я гледала и виждам че е хит в момента, но всичко може да се обърка. Ако правят добра реклама на сериала може да има успех, не най-големия, но да е в топ 5. Сигурна съм че ще почнат след НГ. С тия разходи тряват им много високи оценки че да изплащат заплатите на Кенан и Афра.
Минуса е че доста хейт отнесе Кенан заради тази роля което не е хубав начин да почне нов проект след толкова много години.
Моите притеснения са други.  Верно Кенан не е бил на екран, но само за нас, последните години беше водещ на "Стани богат" в Турция, така че надявам се на турската публика! Hands Pray  Хейта беше май за възрастовата граница с Афра, нали! Не, че ми е любимка, ама може и да се получи заварката. Joy Притеснението ми е доколко истинско ще го изиграят, предвид, че Кенан е женен. А видяхме как се отрази това на играта на Мурат Йълдъръм, в последните сериали е дърво. Joy

# 548
В тийзъра, който излезе днес, Кенан е много добър.  За минутка лицето и гласът му изразиха поне 5-6 емоции.

# 549
Моите притеснения са други.  Верно Кенан не е бил на екран, но само за нас, последните години беше водещ на "Стани богат" в Турция, така че надявам се на турската публика! Hands Pray  Хейта беше май за възрастовата граница с Афра, нали! Не, че ми е любимка, ама може и да се получи заварката. Joy Притеснението ми е доколко истинско ще го изиграят, предвид, че Кенан е женен. А видяхме как се отрази това на играта на Мурат Йълдъръм, в последните сериали е дърво. Joy

Аз не мисля че ще има проблем между Кенан и Афра. Проблема е че феновете на Афра ако нещо не върви със сериала първия на мушката ще е Кенан. Отделно нейните фенове едва ли са знаят какво име е Кенан в турските дизита. При тях разликата в годините е най-голяма, но едва ли ще е чак такъв проблем.

Феми. Днес имаш късмет. Доста материал с Наш човек

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 23:23 от itshristina

# 550

Аз не мисля че ще има проблем между Кенан и Афра. Проблема е че феновете на Афра ако нещо не върви със сериала първия на мушката ще е Кенан. Отделно нейните фенове едва ли са знаят какво име е Кенан в турските дизита. При тях разликата в годините е най-голяма, но едва ли ще е чак такъв проблем.
Е колко да са феновете на Афра? И от коя възрастова група? А по времето на "Карадайъ" феновете на Кенан бяха от 15 до 80+! Joy  Дори да ги съберат с тези на Мерт пак не могат го стигнат. Но ще видим! Heart

# 551

Е колко да са феновете на Афра? И от коя възрастова група? А по времето на "Карадайъ" феновете на Кенан бяха от 15 до 80+! Joy  Дори да ги съберат с тези на Мерт пак не могат го стигнат. Но ще видим! Heart

сигурно милиони са нейните Grinning Grinning може би възростова група 16-30 години са нейните фенове.

# 552
Салих в "Първи и последен", "Шивачът" и "Лъжец" направи много сполучлива игра. Особено в последните два филма "психарската" игра  много добра му беше.

# 553
  • Кърджали
tigasa1, я, много ме радва мнението ти за играта на Салих в "Лъжец" (по принцип нали там е страшен психопат почти не съм срещала коментар, където някой да е харесал сериала или играта му. А там  е брутално добър.
В "Първи и последен" също много го харесах аз. Все още от време на време си пускам някои определени сцени -да му се порадвам докато искам да набия героя му

# 554
Слуховете са че сценариската Сема Ергенекон, започва подготовка за новия си проект "Празна къща", продуциран от Ay Yapin. Според слуховете за главните роли в сериала са предложени на Есра Белгич и Къванч Татлъту.

Общи условия

Активация на акаунт