Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Екипа на Yeraltı са се събрали 😊

# 586
  • Дубай
Деврим до Ураз стои доста по-добре... Нещо и на мен не ми харесаха чисто визуално много Дениз и тя... Смятам също, че със Сюмейе би им се  получило повече, но.....
Разбира се възможно е да бъркам и всичко да е в моята глава... Ще дам шанс - искам да видя Дениз в какво е навлязъл.

# 587
Деврим до Ураз стои доста по-добре... Нещо и на мен не ми харесаха чисто визуално много Дениз и тя... Смятам също, че със Сюмейе би им се  получило повече, но.....
Разбира се възможно е да бъркам и всичко да е в моята глава... Ще дам шанс - искам да видя Дениз в какво е навлязъл.
Някой на моето мнение 😃Дано се смени сценария в посока Дениз и Сюмейе,ама едва ли.Направи са я Деврим главна и ще си я търпим.😃

# 588
За тези, които следят Велиахт, да знаете, че писах на акаунта който качва епизодите в playtube. Явно бяха го забравили, качиха 14,15 епизод вече.
Изключителен епизод беше 15-ти... Оставя те в ступор.
Толкова много неща се случиха, че да се чуди човек кое по-напред да мисли.🫣
Капитана и Жълтата буря.💛🧡

# 589
  • Дубай
Някой на моето мнение 😃Дано се смени сценария в посока Дениз и Сюмейе,ама едва ли.Направи са я Деврим главна и ще си я търпим.😃
О, ако не не грабне сериала -даже и Дениз не би ми повлиял да гледам... Далеч не съм от онези фенове, които гледат дадена продукция само заради любим актьор.Търся нещо повече!

# 590
О, ако не не грабне сериала -даже и Дениз не би ми повлиял да гледам... Далеч не съм от онези фенове, които гледат дадена продукция само заради любим актьор.Търся нещо повече!
Абсолютно.Не ми ли хареса няма как да си го причиня😃 .Ще дам шанс ,но до тук.

# 591
За тези, които следят Велиахт, да знаете, че писах на акаунта който качва епизодите в playtube. Явно бяха го забравили, качиха 14,15 епизод вече.

Направо те удари в сърцето това което направи Яхя. Но той няма да се откаже от дерия. Тоя път тя ще е бременна но дали ще го скрие отново.

Феми , ето с малчо 😍

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 14:37 от itshristina

# 592
Първи снимки от сета и на Ибо и Съла😊

Дано имат успех ,че с  този канал никога не се знае 😁

# 593
въпроса е срещу кой. озан, чаатай или улаш или ще вземат съботата след като "аз съм леман" свърши днес.

# 594
Събота ми де струва най- подходящия ден .Ще видим.

# 595

Много динамичен и пълен с обрати 15 епизод. Сценарият става все объркан в някои посоки и заедно с това, ясен при други. Дерия и Яха са огън и лед в едно. Изгаряща любов и изпиваща нужда от отмъщение. Зафер все още е пълна откачалка, не по - добра от Коркут. Везир и каката истинските злодеи в цялата история. Не разбрах, защо Зюлфикар си събра чукалата и хвана въдицата, но лудостта им е генетична, щото и той си говори с умрялата Гюнюл. Абе, пълна лудница, но с екшън санитари. Сцената със стрелбата на сватбата беше едно към едно със стрелбата в "Кръстникът", даже музиката беше същата. Получи им се. 😃 Накрая - Тимур и Рейхан - големи сладури с неясно настояще и вероятност за щастливо бъдеще. Всички играят много силно и заслужават по-висок рейтинг. Дано продължат още няколко епизода.

# 596

Много динамичен и пълен с обрати 15 епизод. Сценарият става все объркан в някои посоки и заедно с това, ясен при други. Дерия и Яха са огън и лед в едно. Изгаряща любов и изпиваща нужда от отмъщение. Зафер все още е пълна откачалка, не по - добра от Коркут. Везир и каката истинските злодеи в цялата история. Не разбрах, защо Зюлфикар си събра чукалата и хвана въдицата, но лудостта им е генетична, щото и той си говори с умрялата Гюнюл. Абе, пълна лудница, но с екшън санитари. Сцената със стрелбата на сватбата беше едно към едно със стрелбата в "Кръстникът", даже музиката беше същата. Получи им се. 😃 Накрая - Тимур и Рейхан - големи сладури с неясно настояще и вероятност за щастливо бъдеще. Всички играят много силно и заслужават по-висок рейтинг. Дано продължат още няколко епизода.

сцената със стрелбата се видя че Дерия е постреляна, но дано го покажат в промото за следващия епизод.
има още неразказано при яхя и дерия. как той е разбрал че дерия ще се жени. има доста за разказване, стига да оцелее сериала с идващи два нови.

# 597
И на мен ми харесва филма. И аз го гледам. Зафер по-добре да си беше стоял в къщи. Ще сътвори глупости.

# 598
въпроса е дали яхя е чул че той е истинския зафер, защото кудрет или дерия му каза истинското име.

# 599
И на мен ми харесва филма. И аз го гледам. Зафер по-добре да си беше стоял в къщи. Ще сътвори глупости.

Може да е лошо, но си мислех, че ще думнат Зафер и ще останат с един луд по-малко...
И не успяхме да разберем дали Тимур изрови майка си и Рейхан.

Ама, сценаристите и те са хахо, чудя се откъде им идват подобни изтезания на ум, че да ги правят на сцени?! То са пословици и гатанки, то е чудо...

И пак - Везир, който прилича на улично псе, каката, която има физиономия на гаден доберман и Зафер с лице на злобно пале с празен поглед...ама, ужасни хора, ужасни 🤮

Общи условия

Активация на акаунт