Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 14 431
  • 358
  •   1
Отговори
# 195
Те в Италия ги търсят и арестуват веднага след сигнал, а за подобни случаи в Германия се мълчеше и жертвите нямаха избор освен да се съгласят, че са се объркали.
Та изнасилването стана вече европейска ценност.

# 196
В Англия е имало протест на жени, конкретно срещу мигрантските сексуални нападения. Но от малкото видяно от едно видео, не ми се сториха много.

Но все пак трябва да се започне отнякъде и това е някакво начало. Важно е да продължат с организирането на протести.

Самите жени трябва да спрат да мълчат и да търпят, да започнат да правят големи протести. Повечето са електорат на левите, така че може и да се стреснат.

Четейки мнения в ютуб, мъжете са разочаровани(и с пълно право), защото НЕ бяха подкрепени от жените, а вместо това, бяха наречени расисти и нацисти. И също заради гласуването за крайно леви. И аз да бях мъж и аз щях да съм разочарован.

Точно така, "Silverstone". Дори много европейци не могат да си позволят парите, които мигрантите дават за каналджиите.
Първо, пропагандата на левите беше, че са бежанци. Но това в един момент спря да работи, защото от самото начало е една лъжа и след това измислиха, че са бедни икономически мигранти. Е, колко да са бедни, като дават хиляди евро да влязат в Европа. И са с телефони в джоба от по 500-1000 лв. Така че и тази пропаганда НЕ минава! Ако пък тези пари не са техни, а са спонсорирани отнякъде, тогава вече говорим за много тежка, целенасочена, организирана атака срещу Европа!

Това нашествие беше облечено и още е с едни сладки, мили думи и изрази като - "толерантност", "хуманизъм", "състрадание/съчувствие" "човешки трагедии", "да бъдем хора" и т.н., но който може да мисли, вижда, че това е целенасочена атака срещу Европа!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 02:45 от Alexa10

# 197
Между празничния дух и страха от тероризъм
https://nova.bg/news/view/2025/11/29/519197/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D … 0%B7%D1%8A%D0%BC/
Да са им честити бетоновите Коледни базари!

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 17:49 от delpel

# 198
Паноптикум Sad

# 199
  • Deutschland
Миналата седмица бях в центъра, там където ще е коледния базар, но бетонни огради не видях. Коледните къщички тъкмо се сглобяваха. Качвам кадър от днес, огради няма, но е добре да сложат.
Тази вечер се изнесох от магазин, защото господата от Африка крещяха като луди. Мъжът ми вика, че те така си говорели принципно, ама никой не е длъжен да търпи крясъци.

# 200
Фрау С, ТМ май не е българин.

Често обядваме в един азиатски бюфет- не чакам за обслужване, има от всичко, което ям...
Последният път се потресох от шума, обаче- 10тина бразилци вдигнаха на главата си ресторант за 200 човека Imp , ... та не са само африканците Unamused

# 201
  • Deutschland
Чист българин е, от Пловдив.

# 202
# 203
Днес би трябвало нидерландците да празнуват Sinterklaas, поне в северната част.В чест на Св.Никола, нещо като тяхната Коледа.За послушните деца има подаръци.Не съм се интересувала тази година, но попадам напоследък на коментари, че на много места няма да го отбележат, защото други деца можели да се разстроят. Thinking Те ''другите'' все са тънкообидни и раними, а местните, както и германците трябва всичко да приемат и търпят унижения.Толкова ми е писнало от тази извратена ес ''демокрация'', че няма накъде.Още дуднат за помощника на добрият старец, черният Пит.Защо бил черен, ама било расистко и пр.простотии.Легендата е такава.Като правят филми с Орфей африканец и изкривяват всичко по-нормално ли е?На 29.11 имаше антимигрантски протест в Хага.Чак се учудих, че там са се организирали.Те са свръх либерални (или се правят на такива) и големи еко активисти го играят.Може би и затова протеста не е бил много голям, но колкото, толкова.Излезли няколкостотин човека.В Утрехт също свръх либерален град, където мислят да е първият, в който няма да се консумира месо, ще правят лагер за 420бр. ''бежанци''.Отбелязаха, че няма никаква съпротива от местните.Тоест ще преустройват банкова сграда до 2028г. трябва да е готова да приеме друговерците.Нарочно така го пиша, защото ще бъде за такива, а не просто за бежанци, каквито в момента са и украинците.Забелязвам, че правят разлика, когато говорят за едните и другите.Първите наричат мигранти, а вторите просто украинци.Украинците доста се дразнят, че са с друг временен статут, че им ограничават помощите и не могат да се възползват от безсрочните благини като тъмните.Друго, което ги дразни, че в у-ще се бъркали във възпитанието на децата им.Не желаят да им говорят за различните полове и в дни с такава програма, не пускат децата си на у-ще.Поне това споделят самите те.Междувременно децата в NL вече могат да има по 4 родителя.Няма значение в каква конфигурация.Може да са три майки и един баща и т.н.Аз се чудя защо са тези ограничения в бройката?Може да са и повече, едни постоянни родители и още колкото дойде.
Стана късно, тези дни ще погледна линка по-горе.

# 204
Днес би трябвало нидерландците да празнуват Sinterklaas, поне в северната част.В чест на Св.Никола, нещо като тяхната Коледа.За послушните деца има подаръци.Не съм се интересувала тази година, но попадам напоследък на коментари, че на много места няма да го отбележат, защото други деца можели да се разстроят. Thinking Те ''другите'' все са тънкообидни и раними, а местните, както и германците трябва всичко да приемат и търпят унижения.Толкова ми е писнало от тази извратена ес ''демокрация'', че няма накъде.Още дуднат за помощника на добрият старец, черният Пит.Защо бил черен, ама било расистко и пр.простотии.Легендата е такава.Като правят филми с Орфей африканец и изкривяват всичко по-нормално ли е?На 29.11 имаше антимигрантски протест в Хага.Чак се учудих, че там са се организирали.Те са свръх либерални (или се правят на такива) и големи еко активисти го играят.Може би и затова протеста не е бил много голям, но колкото, толкова.Излезли няколкостотин човека.В Утрехт също свръх либерален град, където мислят да е първият, в който няма да се консумира месо, ще правят лагер за 420бр. ''бежанци''.Отбелязаха, че няма никаква съпротива от местните.Тоест ще преустройват банкова сграда до 2028г. трябва да е готова да приеме друговерците.Нарочно така го пиша, защото ще бъде за такива, а не просто за бежанци, каквито в момента са и украинците.Забелязвам, че правят разлика, когато говорят за едните и другите.Първите наричат мигранти, а вторите просто украинци.Украинците доста се дразнят, че са с друг временен статут, че им ограничават помощите и не могат да се възползват от безсрочните благини като тъмните.Друго, което ги дразни, че в у-ще се бъркали във възпитанието на децата им.Не желаят да им говорят за различните полове и в дни с такава програма, не пускат децата си на у-ще.Поне това споделят самите те.Междувременно децата в NL вече могат да има по 4 родителя.Няма значение в каква конфигурация.Може да са три майки и един баща и т.н.Аз се чудя защо са тези ограничения в бройката?Може да са и повече, едни постоянни родители и още колкото дойде.
Стана късно, тези дни ще погледна линка по-горе.

2013 бях за известно време в Утрехт. Наистина местните проявяват самоубийствена емпатия. Мислят си вътешно, че са накак по-висши,
 Морални съожри, които ще спасят света. Или А всъщност са свръх доверчиви наивници. Или пък е колониална вина? Как към българите са скептични, а към африканци и хора от близкия изток не са? Говоря за младите. Възрастните имат повече здрав разум, но се страхуват.

Нидерландия ще бъде заличена в християнския ѝ вид и претопена за 20-30 години, а коренното население натикано в ъгъла. Може би не толкова скоро. Или ще живеят в сегрегация и страх от паралелните общества както в Южна Африка. Както чувам и за Белгия, в която не съм посещавала.

# 205
“Междувременно децата в NL вече могат да има по 4 родителя…” - Silver, би ли си проверила информацията? За да не се разсърдиш пак, че те обвиняват в публикуване на неверни твърдения. Бих започнала от подкрепата на партията, предложила законопроекта и до къде е стигнал.

После, можеш да минеш и през източниците ти по темата за месото в Утрехт и да видиш какво точно са забранили. Подсказвам - не е консумацията на месо.

След бърз прочит по диагонал и две подобни глупости само на пръв поглед, другото очаквам да е с подобна легитимност.

# 206
Aз не съм писала, че са забранили месото в Утрехт.Писах, че искат да станат град без консумация.Същите амбиции имат и в Хаарлем, силен натиск с приказки се опитват, и в Амстердам.
Скрит текст:
Искат да намалят постепенно секциите с месо в АХ.Времето ще покаже дали ще им се получи.Покрай др. по-належащи проблеми за малко млъкнаха активистите.Амбиции и промиване на мозъци от зелени нпо и либерални вредители на демокрацията.Пък дали ще прокарат закон ще видим.Голям зор и упреци да ''спасяват'' климата, но май с 2 пункта са им се вдигнали вредните емисии.Не знам дали са наивни или податливи на внушения местните.По-скоро са приспани и по-умните, и плащащи данъци се събудиха, болезнено.Реален случай в ресторант.Жена се оплака, че и мирише на месо.Студено и казаха, че в тяхното заведение месото не е забранено.....Цупене, стойки.Това нормално ли е?Натрапването да се влезе в ''правият път'' се усеща осезаемо в столицата откакто дойде зелената кметица.Същата не може да се справи с боклука и града наистина е заринат.Хората я упрекват, че плащат скъпо, а навсякъде е кочина.Учудих се, че в Брюксел не плащали такса смет, но ИИ казва ( не знам кой лъже)че плащат и цената се определя според зоната.Същото е и в NL.
По двата въпроса никъде не съм писала закони.Да, предложения, проекти.Нали знаете, първо се коментира нещо и после се случва.Малко ли е на цялата Мара втасала, да се занимават с такива простотии?Затова са на тоя хал.Тези същите са първи защитници на незаконно влизащите агресори и изнасилвачи.Обаче по такива неудобни въпроси няма коментари.Тази година властите във
Valkenburg са решили също да поставят бетонни прегради.М
Скрит текст:
ястото е известно с Коледният си град и пещера атрактивно украсена за празника.Не съм ходила и не планувам, но за деца е супер.Да, трябва да  пазят посетители след всичко случващото се по Коледните маркети през последните 10г., когато биееха тъпана колко хубаво да сме различни.Няма що!
Унгарците казват, че ще плащат по 1млн. на ден санкции, за да не приемат мигранти.При тях няма драконовски мерки по базари.Смятат, че това е най-важната стъпка за безопасност.Британци и нидерландци в коментарите хвалят Орбан и пишат, че техните ''бежанци'' им излизат в пъти по-скъпо отколкото ако плащат глобата.Всеки, който иска да научи мнения и настроения от реалността,  може спокойно да ги види в соц.мрежи.Не само да се пробутва официалната пропаганда.
Скрит текст:
Не знам казаха ли в тукашните новини преди около 10-14 дни за неидентифицирани дронове над летището в Айндховен?Спряли са за малко полетите.Хората в коментарите ги попиляват.Нидерландци и немци искат да видят снимки, записи на въпросните дронове.Плюят по властите, че умишлено ги плашат.Накрая може да стане така, че да има обратен ефект.При реална опастност хората да не повярват.Отделно, че още им беше/е прясно призива, че трябва да се обзаведат с комплект за спешен случай.Продават се готови с фенерче и не знам какво.Първо им казаха, че може до 72ч. да нямат ток, газ, вода.После, че може да продължи с дни много повече.Отново хиляди коментари, че искат да ги държат в страх и правеха сметки какви ще са постъпленията ако всички се юрнат да купуват смотаният комплект и че това е целта всъщност.
metal.vixen донякъде е интересно да се види  Wink столицата на ЕС.Кочина.Амстердам е далече по тези показатели, но да видим до кога.....
На никой не се сърдя. Simple Smile Преди 10г. какво се пишеше......трябваше отдавна да съм се отказала.Прогнозите на тогавашните скептици се потвърдиха.За съжаление.Никой не казва дума за това.

# 207
  • Deutschland
Виждала съм на живо как връщат бежанци от унгарската граница обратно към Сърбия. Полицията тараши наред микробуси, автобуси, защото евентуално някой Ахмед може да се е скрил в багажника.
Нас ни налазиха африканци. Пълно е вече по улиците.

# 208
  • Glasgow
В "моя" хотел договориха още няколко десетки стаи за бежанци 😓Уж новата министърка каза, че ще се работи върху това да се настаняват по жилища и да се освободят хотелите, а става точно обратното. Аз фактурирам понякога и виждам какво се плаща за тях, много по-изгодно би било по апартаменти, според колегите ми това е някаква мащабна схема за източване на пари. Иначе не са проблематични, от близкия изток са повечето. Даже скоро ме майтапи единият супервайзър, защото едно арабско момче ми даде път "ladies first", че бързо се интегрирали- в тяхната култура мъжът първи минава. Едно момче на главния ни мениджър, костюмар,  му каза Alhamdullilah, brother 🤣🙈

# 209
Безумие, пълно безумие! С нашите продажници, ще си отидем по-бързо от западните държави.

Общи условия

Активация на акаунт