Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 13 923
  • 350
  •   1
Отговори
# 345
  • Под сянката на разлистените кактуси
И това доживяхме...ОАЕ няма да финансира обучението на свои студенти във Великобритания, защото се страхува  да не бъдат радикализирани. Арабска страна смята европейска страна за опасна за ислямистка радикализация! Ама сигурно са румънците, де

# 346
  • Glasgow
Говорих за мизерния квартал и пазарищата. Те каква връзка имат с радикализацията. В Пловдив в Шекера също изглеждаше така едно време, сега не знам.

# 347
Има едно старо видео,  което дойде време да си припомним.
https://www.facebook.com/share/v/14aNTJTDogM/
И това доживяхме...ОАЕ няма да финансира обучението на свои студенти във Великобритания, защото се страхува  да не бъдат радикализирани. Арабска страна смята европейска страна за опасна за ислямистка радикализация! Ама сигурно са румънците, де

# 348
Аз подобни сцени съм виждала само в румънския квартал, дето писах че избягвам. А те са европейци.
Не знам, но в 21 век е лесно да добиеш някаква представа от разстояние. В ютуб е пълно с видеа от различни държави от Европа, в които гледката меко казано НЕ Е европейска. А демографските данни допълват и потвърждават картинката.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 05:25 от Alexa10

# 349
  • Glasgow
Ами и в България има такива зони. Пловдив бе европейска столица на културата и въпреки това имаше такива квартали. Ако някой направеше видео оттам и го пусне - вижте европейската столица на културата- също някой чужденец може да се обърка.

# 350
Цитат
И тъй като бързо остана на предната страница - да го прехвърля и на тази. България ще строи два нови центъра от затворен тип. Въпросът е защо са ни? Ами явно ще ни пращат мигранти по пакта, нищо че сме засегната страна.
Влиза в действия пакт за миграция 2026.Преди няколко години OnDINe_  съобщи в темата за него.Тя живее в чужбина и е научила.Тук в нашите медии, нииищо! Направи петиция срещу  пакта. Колкото можехме, разпространявахме. Аз случайно видях на улицата Ангел Джамбжазки, евродепутат по онова време. Направо го заговорих по въпроса.Той ''миличкият'' нищо не знаел, сега за първи път от мен чувал това. Thinking Не, че му повярвах. След около месец отби номера от трибуната в Брюксел с някаква реч, че е против и това беше. Можехме, трябваше да откажем, но не и с нашите блюдоезци! Мястото ни е стратегическо. Можехме да поставяме какви ли не изгодни за страната ни условия на нашите ''приятели и партньори'' , но личните интереси (джобове) са по-важни от държавните такива. Сега сме длъжни да строим тези два центъра, а тепърва и други.Само с два няма да ни се размине. От години вече ни връщат мигранти от Германия, тихо, тайно, никой не казва колко бройки седмично пристигат.
В много страни се оплакват от индийците.Един като дойде, повлича още и още, докато не окупират някой бранш, територии.Една позната от Канада, изключително толерантно и търпеливо същество, щом тя вече се оплаква, че не се издържа от такива.То да не си расист, ще станеш, но сигурно това е целта.Разделяй и владей, векове наред действа безотказно.

Общи условия

Активация на акаунт