Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 92 (м. октомври)

• 882
  • 22
  •   2
Отговори
# 15
Беки какъв ти е фрайера? Сподели после, ако е успешен опита. На коя програма, градуси и т.н.
Елора благодаря за новата тема Hug
Фраера е раклата на Ръсел Хобс, но програмата е заложена без възможност за корекция на градусите и не ги изписва. Той има две програми за бавно готвене - на висока степен и на ниска степен. Има и приравнителна таблица към времето за готвене в обикновена фурна. Могат да се регулират часовете на готвене, но има минимално време, което не можеш да променяш. Хубавото е, че по всяко време можеш да вдигнеш капака и да провериш какво се случва. Също така след приключване на програмата се включва автоматично поддържане на температура, та ако решиш да продължиш да готвиш няма проблем. Не му харесвам на уреда, че се усеща миризмата на готвено (имам предвид по-силно, отколкото при предходния ми уред) и малко ми идва голям (ама такъв си го и поръчах, просто не го прецених добре). Удобно е, че можеш да си вадиш тавата и да я миеш в миялната - то си е тава, както и можеш да си поръчаш допълнителни (имам 2) и да готвиш повече неща едно след друго или да не бързаш да ги миеш, ако няма събрани съдове за цяла миялна. Бях тръгнала да го връщам, но ми блокираха акаунта в Амазон и не успях. Сигурно ще отиде при майка, защото нейната кухня е на терасата, а не като при мен слята с хола.

# 16
  • София
Да дам и аз отчет - вчера големи парчета св. плешка, които мариновах предната вечер (със самардала, риган и пушен ч. пипер) мушнах в глинен гювеч за около 3 часа на ниска температура във фурната. След 2-я час сложих на едро нарязани моркови, алабаш, лук на кръгчета, гъби пресни. Накрая отворих капачето, за да се позапече и така още половин час. Изядоха си пръстите домашните и аз включително Yum.
Днес - миш-маш с повечко сирене и яйца, имаме изобилие от домашни чушки и домати, та се чудя вече какво да ги правя. Но им се радвам, че тази година късна реколта се получи и най-накрая имат някакъв вкус. Имам и малко тиквички и тях трябва да измисля какво да ги правя. Приемам предложения Blush
Наскоро си взех креатин, синът ми каза, че било по-добре от протеина да се взима, е, ще ги редувам, де, че има и други ползи.
Вече няколко месеца се запалих по пилатес реформера.

# 17
Гущера докладва месечен кантар:
91 кг. и 96 см. тумбак. -1 кг. и - 2 см. Кантарът във фитнеса е по-щедър - дава -1,6 кг. Като тегло слабо, но сантиметрите около екватора вдъхновяват. Simple Smile
Забавих малко кантара, че миналата седмица бях с температура и ужасяюща цикня, и съответно обезводняване. Резултатите можеше да са по-добри, но лъжливи.

# 18
Браво, много ти се радвам как си напредваш постоянно. Ако знаеш що народ биха спрели щом видят прилични изследвания...
А с това последното за кантара много ме разсмя, ти ако си една жена съвсем нама да смееш да го яхнеш през минимум половината време че ние варираме доста дори само от различните фази на цикъла Grinning

# 19
Да, аз и като се разболея може да кача кг. Разстройство и повръщане не хващам такива.
От лекарствата е. И после не смея да се кача на кантара.
Ама то мъжете бързо свалят, абе гадове, ясно е Joy

Иначе и аз позаслабнах лекинго. Защо не знам, после се усетих, че почнах вечерната иглика.
Ама и почнах да приемам протеина на прах по-често.

# 20
Абеее, бързо... Боря се с по кило-две на месец, но целта се вижда на хоризонта, а именно 85 кг.
Направих миналата седмица една година във фитнеса, но вместо да я отпразнувам с торта Stuck Out Tongue Winking Eye , я отбелязах с дрисък!

# 21
Joy

Ми пак е хубаво. И от това се смъкват килца.

# 22
На мен не ми звучи бавно това сваляне, все пак говорим за последните кила дето искаш да свалиш а не първите. Ти нито си наднормен, нито нищо, на тялото ти и така си му е добре.
На мен даже ми звучат ниско тегло 85 кила за висок трениращ мъж, но там ти си знаеш, има значение и структурата.

Общи условия

Активация на акаунт