Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 10 159
  • 137
  •   8
Отговори
# 120
Мисля, че има млян лют пипер. Но не съм купувала скоро.
Бодличките на четките според мен се усещат като метални (не знам дали са). Тънки са, но вършат работа и са с връхчета, които не дерат.

# 121
Има със сигурност на тяхната марка и лют и сладък. На Kotyani понякога има кайенски.

Този еър фрайър къде мога да му видя спецификациите? С колко реотана е? Да знам дали да влизам в боя. 🤣🤣

# 122
Термометърът. от 16.10  дали е точен за телесна температура?

# 123
  • Sofia
Ето го, супер са му характеристиките. Ако нямах, без колебание бих влязла в бой. Идеален е и за подарък.

# 124
  • shumen
Черен пипер съм вземала млян.

# 125
Термометърът. от 16.10  дали е точен за телесна температура?
Взимала съм преди няколко години и не мереше вярно, върнах го!

# 126
Вчера видях промо етажерките, за които питах, но не взех. Вярно, че пишеше размери, обаче самите рафтчета имат ръб и са ужасно малки, а тези на продълговатата етажерка буквално са с размера и вида на правоъгълни сандъчета за цветя.Stuck Out Tongue Closed Eyes

На снимката в брошурата изглеждаха доста хубави и успяха да ме "заведат" до магазина, та все пак им направих оборот. Grinning
Не намерих обаче сиренето Provolone от италианската седмица, при вас имаше ли?

# 127
Черен пипер съм вземала млян.
Червен ми трябва на мен, лют, за зелето Joy

# 128
  • Пловдив
Фраерът от др.седмица нов модел ли е? С 1 реотан е сигурно...някой да знае?

# 129
Ако имате свободен купон за моцарела, бих го приютила.

# 130
  • оттам, откъдето започва България
Имам купони за пълнозърнести тортиля питки -10%, трапезна ВОДА -10%, плодов скир -15%, деликатесен салам -15%, кренвирши от пуешко месо -20%, зърнесто прясно сирене -20%, мини кроасан с масло -20%, Gelati -10%, шоколадов донът 2+1 - 3 бр. на цената на 2 бр., чай Делукс различни видове -1 лв. и -20% за разтворимо кафе 3 в 1.

Ябълките са хубави.(поне при нас)

# 131
Преди години си купувах от тези подплънки, а сега не ги намерих, не се ли им от постоянни асортимент?

# 132
Маймун, мисля, че бяха по едно време в ПА. Може би са отлистени.
Някъде в Пловдив има ли останали кухненски пътеки 65х180 см в сиво? В двата магазина на Пещерско шосе има само бежово...

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:17 от dolce miele

# 133
Не съм виждала такива и не са и пускали скоро. Ако не държиш на тези, мога да похваля тези на ДМ.

Преди години си купувах от тези подплънки, а сега не ги намерих, не се ли им от постоянни асортимент?

# 134
  • shumen
Adalind,извинявай.Не съм видяла,че търсиш черен пипер млян. 
Аз от другата седмица харесах праха Омо и ще взема.

Общи условия

Активация на акаунт