Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 064
  • 830
  •   1
Отговори
# 510
Да, вероятно е някаква грешка в приложението.

# 511
  • Козлодуй
Аз отново да се оплача и днес не намерих любимото си кафе какво се случва
Присъединявам се към недоволството и аз харесвам само това кафе от разтворимите и го няма. Ще го пускат ли отново?

# 512
  • Козлодуй
Аз отново да се оплача и днес не намерих любимото си кафе какво се случва
Присъединявам се към недоволството и аз харесвам само това кафе от разтворимите и го няма. Ще го пускат ли отново?
[/quote]
Уреда за обезболяване на мен много ми помага. Препоръчвам го.

Кой е този уред и помага ли за болки в гърба и кръста?

Да точно за гърба и кръста го препоръчвам https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/27-10-02-11/view/flyer/page/46
- ето този долу в ляво

# 513
Много малко броики е имало от този уред и са свършили бързо.
Исках да взема за майка ми, че е с гонартроза и да я облекчи евентуално, но нямаше.
Ще се търси някакъв аналог явно.

Иначе вчера взех Делукс серията колбас със свинско и глиганско и не е нещо особено,не че някакви очаквания имаше и без това рядко се купуват колбаси.

# 514
Забелязах че вече в уеб сайта на лидл също може да си отвориш профила, да виждаш и активираш купони, да си виждаш касовите бележки и други. Супер е, за който не иска да ги цъка от телефона.

# 515
  • Варна, Пловдив
Благодаря за отговорите за кето хляба, точно при пакетираните хлябове го търсех в два магазина във Варна и табелка не видях. Дано не е отлистен. Същото се случи с физалиса, няма го от месеци, да не кажа от миналата година. Питах служител, също нищо не знаел. Любимо беше на детето, за училище също беше приятно разнообразие.

# 516
На мен пък от няколко дни Лидъл+ картата ми се отваря с много странен вид.🤪 Бях свикнала с предишния изглед, но явно така ще е вече...

# 517
  • вкъщи
Как точно се ползва този уред за обезболяване? Помага ли на онкоболни и лежащо болни?

# 518
  • София
Тази извара със каква консистенция е? По кремообразна или зърнеста?

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 09:34 от Pg483

# 519
Тази извара със каква консистенция е? По кремообразна иле зърнеста?
Кремообразна, не е солена затова става и за десерти.

# 520
Извинете, може да е коментирано, но имхалаторът става ли за работа с деца особено?  А вентилаторните печки добри ли са?

# 521
  • София
Всички извари в кофички / кутийки от "немския" тип са кремообразни.
"Българският" тип ронлива е тази на РС в пликовете.

# 522
Сурими пръчиците, които са намалени сега, хубави ли са?
В последно време на всички марки сурими им развалиха качеството.  Масово имат вкус на нишесте или някаква подобна гадост. Вече се отказах да купувам, а преди ни бяха любими вкъщи.
https://www.lidl.bg/p/surimi-pr'citi/p10044845

# 523
Сурими пръчиците, които са намалени сега, хубави ли са?- https://www.lidl.bg/p/surimi-pr'citi/p10044845 -
В последно време на всички марки сурими им развалиха качеството.  Масово имат вкус на нишесте или някаква подобна гадост. Вече се отказах да купувам, а преди ни бяха любими вкъщи.
На мен нещо не ми допадат. Не че имам кой знае каква база за сравнение, защото отдавна не бях купувала.

# 524
  • софия
Много малко броики е имало от този уред и са свършили бързо.
Исках да взема за майка ми, че е с гонартроза и да я облекчи евентуално, но нямаше.
Ще се търси някакъв аналог явно.
Има в магазина на Халите, дори са 2 модела:

Общи условия

Активация на акаунт