BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 10 432
  • 489
  •   18
Отговори
# 135
Това е абсурдно. Стоянов каквото и да каже/направи абсолютно винаги е виновен и обиждан.

# 136
И какво беше сега това. Смърфът тираджия дойде, развика се и си прибра.

# 137
Въшка уби играта на Стоянов.

# 138
Като дадат тези двамката (Сияна и Стоянов) да си се обясняват за пореден път, рязко ми се приисква да сменя канала.

# 139
Включвам се със закъснение, ама да ви кажа само, че жените по света умират от АНОРЕКЦИЯ!

Това беше малко в стил "що не си изядеш баничката, знаеш ли колко деца гладуват в Африка".
Нарекли я дебела, тя дръпнала реч за анорексията...

# 140
  • Варна
Аз го смених.
Големи театри,Брат.С някакъв смешен,изкуствен тон.

# 141
Абсолютен психически тормоз над Стоянов.

# 142
Оф, тази въшка постоянно позира и играе пред камерата. Нищо естествено няма в нея ведно с подобренията. И пак не е кой знае какво визуално.
Много се обясняват и вживяват тези хлапета.

# 143
Иван и Калин са ужасни, но Калин със сигурност е по-човечен от Ваньо

# 144
Лелелеле, тоя тираджия е по-зле от селска клюкарка, егати отвратителния типаж.

# 145
Оффф айде пак лудия Ванко ще му слушаме кризите. Това момче съвсем не е в час. Чудя се как изобщо функционира в нормалния свят.

# 146
  • Дубай
Оф, тоя Иван за къв се мисли.

# 147
ако не е лека няма толкова бързо да се впусне във връзка и няма да пробва с Иван, а после със Стефан.

Е това е стратегия. Естествено, че не се е влюбила за два дни, нито някой е толкоз закъсал да върти любов пред камерите...

# 148
Иван има голям проблем в кой свят е? Тоз "бро код", къв е че не съм го чувала? 🤔 Но аз съм от миналия век/свят😂

# 149
Мина зададе най-логичният въпрос. Изненадана съм, но евала! Крайно време беше някой да го попита, защо той прави драми, след като ясно каза, че НЯМА ИНТЕРЕС към Сияна.

Общи условия

Активация на акаунт