BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 8 977
  • 433
  •   15
Отговори
# 405
Мале, Стефан е достоен конкурент на Виктор по плач. Смея да кажа, че го надминава. За една целувка по бузата наддаде вой до небесата.

Като взе да хленчи с глас, искрено се разсмях. 😂
Чакам Стефчо да се обърне към камерата и да каже на гаджето си “Ша са бора за теб, чуек”. 😁

# 406
В момента Иван и Стефчо са по-големи п*дали и от Цецо. 😂

Цецо е по-мъж от тия двамата. Те цял сезон се прегръщат и притискат. 😂

# 407
  • SF
Аз пак да напиша, че Въшката е доста умно момиче, а мъжагите Иван и оня глупак са тъпаци.
Както и успокоителката Овца, която ги успокоява всичките.

# 408
Ако Паранормалният имаше поне една функционираща мозъчна клетка, нямаше да повтори 100 пъти, че е тайна мисия и да реве като заклан. Нека сега стоят на продукти от първа необходимост.

# 409
  • София
Паранормалния хем знаеше, че е мисия, хем пак реве, че му било против принципите..
Много е спрЕл горкия..

# 410
Сиана изобщо не трябва да ѝ се вярва, как умело го подхлъзна и рева. Не го давам Стоянов за тази лисица.
Лена кухата реши, че ще е най-съвестна и ще им покаже урок по морал и първа ще си признае. Без да се заслуша в цялата задача на ББ и без да я разбере, разбира се. Съжали веднага, но това само показа колко е импулсивна и май така действа и в живота, без да мисли. Много неподдържана изглежда с тези вежди, коса..

# 411
  • SF
Добре, че не ни вкараха повече принципни. Щяхме да гледаме само мъжки прегръдки и клетви в братска вярност.

# 412
  • Между гори и планини
Само да кажа, че мисията ми хареса, бяха отбор, не мрънкаха, не се караха, докато беше старшина Калин. И много се забавлявах с Давид, бирата и салама! Докато шматката Лена не предаде всички. Сигурна съм, че всички ще я номинират за това. Ако са умни ще номинират и ревльото който изпорти мисията.
И да не забравя да отбележа, че това е първият сезон Биг и Вип, в който къщата е подредена, чиста, няма навсякъде дрехи , мръсни чинии и мизерия.

# 413
Въх мамоууу, ма то мъже, ма то батки, гоУема излагация. Вярно е, много мъже се отказаха да бъдат такива😂
Ред сополи, ред сълзи. Ей ся бат Ваньо ще се нахвърли срещу Въшката, че е наранила брат му и неговия свят😂Т'ва не е "бро код" Въшкаааа,не разбра ли? 😂

# 414
  • Между гори и планини
Ваньо като осверепее от глад, щото помня, че яде 10 яйца на закуска, да си спомни че мисията му я прецака ревливков.

# 415
  • София
За мен може да се каже, че мисията на Сиана беше изпълнена, доста убедително го раздаде, браво на нея, но това поражда съмнения дали е искрена съм Стоянов. Той за в момента наистина ми е супер симпатичен, имам чувството, че която и да е с него, живот ще си живеят, добричък, симпатичен, готин.

# 416
Празният поглед на Лена в 99% от времето издава, че мисловни процеси не протичат в нейната глава. Много ми е простовата тази жена.

Чудя се как приятелката на Ревльо го търпи. Ако ще ми се сополиви и циври за всяко нещо, по-добре без него.

# 417
Мисията си я прецака сама Въшката, още като каза "довери ми се".
Условието беше никой да не заподозре, тя отиде и директно му каза.

# 418
  • София
Въшката е професионалистка в прилъстяването и омайването на мъжки индивиди...Само с паранормалния удари на камък. Мисията й за мен не беше сполучлива, защото накрая го приклещи и едва ли не му каза, че е мисия..

# 419
  • Между гори и планини
Той ако беше умен, щеше да загрее и да я целуне без драма и да събира цялата къща с рев. Не знам как не го е срам от съквартирантите, но и от всички в България които го гледат .
Все някога се появява по един ревльо. И все уж мъж.

Общи условия

Активация на акаунт