BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 9 766
  • 461
  •   15
Отговори
# 420
Ваньо като осверепее от глад, щото помня, че яде 10 яйца на закуска, да си спомни че мисията му я прецака ревливков.
Тези хора все едно никога не са гледали Биг Брадър. На всички би трябвало да им е ясно, че дори да подозират, че някой има специална мисия, трябва да мълчат и да гледат на другата страна - например дори Калин да беше заподозрял за контрабандата, щеше да е по-добре да се прави на разсеян. Само Духчо реши да обяви на всеослушание, че Въшката има ТАЙНА мисия. Връзка с централния мозък - няма.

Свършиха ми лайкчетата, но да знаете, че на всички ви давам по едно палче.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 00:21 от Lilly_85

# 421
Дали условието, което ББ даде към Калин, сега ще важи и за Лена? Ако я номинират печели имунитет, а ако не я номинират директна номинация.

# 422
Би трябвало оригиналната уговорка на Калин да остава - Лена няма общо с нея. Тоест той трябва да продължи да се опитва да ги настрои срещу себе си. Биг Брадър му даде лесен начин да го постигне, но Лена го прецака и сега ще трябва да измисли нещо друго.

# 423
Добро утро тъй като не успях да гледам нощния епизод ще се радвам някой да преразкаже най-интересното
Благодаря

# 424
Добро утро тъй като не успях да гледам нощния епизод ще се радвам някой да преразкаже най-интересното
Благодаря
Всички реваха и ръпаха луканка в банята.

# 425
Благодаря

Много добре обобщено!😁😁😁😁

# 426
Още не мога да възприема станалото със Стефан Паранормалния снощи…

# 427
  • SF
Това с луканката беше гадно, гнусно и ненужно. Можеше по-интелигентно да я изядат. Биг Брадър не им постави условие да я ядат за 5 минути.
С бирата и цигарите по-добре се организираха и не беше отвратителна консумацията им.
Луканка в тоалетната.... извинявайте! Язък за деликатесния салам.

# 428
Ох значи не съм изпуснала много

# 429
  • SF
Е, ти и цялото предаване да изпуснеш, няма да е нещо "много" и съществено.

# 430
За мен епизодът в едно изречение -  ролите на Каспър и Иван се размениха, като този път вторият беше в ролята на утешител.
Прегръща, милва, обгрижва...да се чуди човек какво толкоз станало.
Много болни души имат тия двамата.

Лена порта от класа. Сетила се да мисли, сигурно с дебелото си черво, че е на скаутски лагер.

# 431
  • Буркина Фасо
Благодаря
най-гнусливата беше топ лапачка  Grinning

# 432
  • Bayern
Ловеца на духове е ясен и въобще не ме учуди с този рев снощи. Обаче Кърлеж Сияна ми е отвратителна, какъв беше този престорен рев все едно е развела Стефан ...Адски фалшиво създание, нямам търпение да си ходи Frowning1

# 433
Аз съм в шок. Голям мъж реве щото го целунала жена по бузката Joy Joy

# 434
  • Враца
Тоя Стефан с очилата е егати смотльото!
То бива, бива, ама да си такова мекотело!
Не е проблем, че се чувства изневерил на приятелката си, има си граница и я премина.
Но да циври по този начин... абсолютно съм отблъсната и отвратена!

Общи условия

Активация на акаунт