💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 35 460
  • 973
  •   125
Отговори
# 750
Много гадно ми стана на промото Гизем като се развика , доста уплашена беше..дали някоя змия не се е завъртяла покрай тях
А за Гордиенко всичко сте казали -пълен въздух ..напомня ми на Орешкова

# 751
Аз пък въобще не харесвам нито Наталия, нито Макаренко, Александра и прочие. Въобще не мисля, че мястото на техния подем е в тези игри. Да, може да се справят, факт е, че повечето от нас ще го направят - бавно, постепенно, методично ама не е това целта - да си сбъдваме нереализираните мечти там. Не харесвам Калин заради очите и излъчването, а заради качествата, които е изградил и съхранил. Ако наистина смени някой слаб играч ще спра да го харесвам, нищо доблестно няма да има в това, а само една нечестност.

# 752
  • София
Понеже нямам особен интерес и не се вързах на промото за капитанската битка - днес изгледах и нея и днешната.

Смях, ама абсолютен за коментарите за капитански битки - сезон 1 - Ана Мария 1 секунда и падна на капитанска. Сезон 3 - Мани 1 срещу Андрей - бърза победа за Андрей, да не продължавам, но иначе според водещ Павел - много е важно участниците да са гледали предишни сезони, не е зле тези, които им пишат репликите - да си припомнят, че част от зрителите също са гледали, че и помнят.

Очаквано на капитанската спечели Калин ( така и се надявах) - ядосвам се на коментари от зрители - нагласено е Александра да тегли кутия спасение, но харесваният Калин, когато удобно също изтегли 2 такива - друго е. Суперлативи на битка - плюене по всички, но не и мисъл, че явно продукцията е решила да го подкрепя - аз също харесвам Калин, но не ми допада, че за него са други коментари, а за същата ситуация при нехаресван учстник - там е нагласено.

За днес - напълно очаквах този резултат - Гордиенко е напълно некадърна и за разлика от Коеджикова, очевидно не умее и да комуникира
 Не, че докторката няма да е номинирана, ако паднат утре, но поне като човек я харесват част от хората в племето, а Гордиенко даже и Симона загуби според мен като подкрепа.

За решението на Деси да прати Гизи - другата Деси беше готова да се жертва за тях, когато Александра се колебаеше, за да им даде по още един шанс - нормално е да уважат желанието и да се "върне" Гизи на блатото и да не поискат нея.

Като цяло от блатото, ако е честно - Гизем и Георги очаквам пак да влезнат в племе, Радостина и Дечо - по-скоро не, макар че Дечо за интерес може и да влезе за малко, а Карина е до тук. Моя си прогноза, може да не съм права.

# 753
Да хванем ли бас , че ако всичко е реално , 80 процента от зрителите ще престанат да гледат дори . Ако едно племе тръгне да потъва , то ще си отлежи на дивата река/плаж/изолатор за целия сезон, ако не го побутне продукцията. Кой пък ще иска да гледа битки , които са ясни . Ако всичко е реално са достатъчни 4-5 различни битки , най-силните са ясни - Ивайло , Шопа , Калин , Томи , Чикагото - останалите да хващат баира и няма смисъл да се мъчат .
И Дино е интересен Simple Smile

# 754
  • София
Да кажа само за тази стена днес. Точно по това време когато е снимано (средата на Юли) семейство познати беше там и казаха че детето им (което май беше на 11) се качило без осигуровки за нула време догоре, преди някакъв дедко да успее да дойде да им се скара. Така, че постижението на Мис Запек си е наистина за завиждане и съм сигурен, че догодина тези които и се доверят да ги подготвя за следващия сезон ще са най-добрите на този елемент (е разбира се ако продукцията си платят наема за тази стена и догодина) JoyJoyJoy

# 755
Коеджикова доста се надценила като  е влязла във формата. Тя е с отпуснато и нетренирано телосложение. От кръста надолу е масивна, а ръцете и са без мускули, с които трудно ще издигне долната си част. Стената ще се опъне на всеки, който е със слаби ръце. Наталия е просто много борбена, не че е тренирана и понеже е лека, успява с големи усилия да мине препятствията. Има страхотна воля.
Гордиенко няма да е коментирам... Там останах без думи

# 756
Ралица: Две обиколки преднина, а накрая на съвет. Капитан Калин, какво се обърка?

Калин: Амиии, ти ,Ралице, върна Гордиенко и ни закопа.

Това предаване ще ми скъса нервите. Шопа казва, че Калин виждал голяма заплаха за ПЪРВОТО МЯСТО в негово лице и затова го пратил на блатото. А бе еййй, на момчето не му пука за първото място! Тук е за приключението! На никого не иска да се доказва, не е за парите, нито славата. Няма да играе подмолно или отмъстително като повечето. С искрена усмивка върна знамената. Не можете да го стигнете, не можете.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 01:03 от Chapka

# 757
Коеджикова, че е трътла- факт. Между другото аз и Радостина грам отслабнала не я виждам, на Томи блатото най- му се отрази.
Но това друга тема, стена за катерене не са качва на ръце, ръцете са за опора и да си помогнеш, там се изтласкваш с крака. Ако чакаш на ръце, наистина много хора ще се затруднят, защото самите хватки не предоставят толкова площ, та да висиш и да се набираш на тях. Още нещо, в което са улеснени между другото, стената е с доста големи и удобни и за хващане, и за стъпване елементи, можеше да е далеч, далеч по- трудно.

# 758
  • София
Гордиенко да подготвя бъдещи играчи - това е вицът на сезона, с глас се смея като си го представих. Joy

Стената беше коригирана и нямаше големи дупки за преодоляване, така че няма никакво оправдание, че не успя да се справи. Тя просто нямаше никаква представа как трябва да се случва изкачването, все едно не е и чувала за физическа активност - висеше там като дроб и сякаш искаше на ръце да се набира нагоре, което е малоумно.
Една Наталия, която е 150 см успя да се справи, макар че не й беше лесно. Между другото Наталия много ми харесва на арената. Не е най-бързата, някои компоненти я затрудняват заради ръста и ниските килограми, но е голямо куче - упорства и не се отказва. Не ми се иска да я номинират. Но не искам и Калин да ходи вместо нея. Най-добре Наталия и Алекс, и той не е с кой знае какво представяне, основно се скатава.

# 759
Лапунов ми е фаворит, но засега остава извън прожекторите...

Гордиенко почти я качи и се пусна, може ли наистина да е човек на продукцията...

Шопа и Гизи на блатото - кофти, особено при дъжд...Радостина и тя голям стратег, тя ли пази ветеринарката или обратното? Какво може да я опази ветеринарката, като при първо гласуване е аут.

# 760
Последните две-три седмици Ръждавичка си промени мнението за Наталия. Не го казва с думи, но действията ѝ го показват. Окуражава я, дори ръцете ѝ разтри, спря да ѝ се ядосва. Но пък за дружката Гордиенко не спира да я коментира. Най-вероятно Гордиенко е поискала от Ръждавичка да номинира Наталия, затова така скочи от люлката.

# 761
Ралица:
-  wow wow wow!
Аз гледам -  никой не изглежда нито учуден нито сащисан. Издишате оркестъра, издишате!

Ралица:
- премахвам забраната!
Охо - вече от първо лице забранява и премахва - много насериозно се взе.

Месомелачката пак изгоря! После магически се оправи - писали сте вече.

Павката:
- Каква смяна, Коеджикова?
Всъщност чака  да му подшушнат. Това отнема 10тина минути докато го измислят

Калин:
-  Горди - основно ти е краката!
Същата грешка като шопа на гребането. Като си добър в нещо го казваш на отбора ПРЕДИ да тръгнете а не по време на битката, когато или не те слушат или не те чуват.

Ветка и Горди ми приличаха на две торби с картофи които чакат някой да ги издърпа с въжето.
В единия случай сурови картофи, в другия "запечени".

Ралица:
- Царица Александра!!!
Въх!

Защо Гордиенко след фиаското не си носи ключа наобратно, а Симона я догонва -  писали сте.

Дракона е силно улеснен със страничните ограничители - писали сте.

Ралица:
 - Бързи смели сръчни
Опааа, това е едно друго шоу, драга!

Ралица:
- Ивайло победи дракона, такова нещо не съм виждала.
И ние не бяхме но след модификациите - въобще не е чудно.

Как се връща флаг с второ място ?
А да - в този сезон няма абсолютно никакви правила.

Гизем към шопа:
 - И сега как ще те бием тука?
Шопа:
- Тукааа... ще го мислим!
А трябваше да каже - споко ве, като пуснат една изометрия и съм готов. Не са казали, не са ме сготвили.
Прочее, той може и да го е казал, ама нали се сещате че ще има преснимане и няма да го видим.

# 762

Калин като го гледам как при всяка възможност иска да се жертва, не знам докъде ще стигне. 😢

До никъде

# 763
  • Пловдив
Гордиенко може да "подготвя" само мрънкачи 🤪

# 764
Имам лошо предчувствие, че на Гордито ще й провърви на кутиите на късмета.
Или ще се върне от битка с 200 гроша /да пази бог/.

Общи условия

Активация на акаунт