💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 42 187
  • 1 093
  •   95
Отговори
# 765
Един преглед на профилите на участниците в ИГ и може да ви стане ясно кои от блатото ще влезнат в Играта.

Предвиждам тази седмица Ветеринарката да отпадне, ако може да вземе със себе си и Гордиенко ще е супер. Тази вечер освен Гордиенко според мен ще бъде номинирана или Ръждавичка или Чикагото или Калин. Това "разчистване на сметки" което се спомена на това ми прилича.

Шопара ме дразни. Изключително арогантен, нелицеприятен, с огромно самочувствие човек. Отвратителен е. Толкова ми е нагъл, че поведението му скрива иначе добрите физически качества на арената.
Племето на Лечителите трябва да се казва племето на трагедиите. Grinning

# 766
Което и племе да падне, на Горди ще й изпишат веждите. Срещу Деса или Александра, все тая. Ще й се даде игра за нея. И 100 гроша.
Първите двама ще се спасят. Безплатно.

Шопа и той ще е лоялен на блатото и с Радка ще колят и бесят там. Ще гласуват на съвет за Недялко и Гизем. Така мисля. За да си осигурят влизане. Карина е ясна.
Ами жалка работа.

Аз очаквам да видя Калин на пъзели. Заяви го във визитката си. И да спре да се жертва. Не е момента да е добрата фея.
Стискам палци все пак на зелените, за да не може Гордиенко да се спаси.

# 767
Няма оправдание за поредния резил на Гордиенко! Висока здрава жена с мускули на ръцете как няма да може да мине! То е ясно, че има де. Потни ръце сигурно. Но върха беше как вместо да се извини кресна на Чикагото. Ох, няма ли да отпада в епична битка с Коеджикова, където трябва да им викнат Калин и Дино да минават част от трасето вместо тях. Не мога да измисля причина някой да не може да се справи със стената, освен нисък ръст и малък разкрач.

# 768
С ръце ще минава... краката си разпъва...

https://jumpshare.com/s/qKCLBCxtAYUdpqLtXc4z   (самоизтрива  се след 24 часа)

# 769
  • София
Само на мен ли ми се струва, че падането на Гордиенко е измислено?

Самоцитирам се.
Хора, ходила съм на катерене, тази стена е елементарна. Колкото и да ти се потят ръцете... а и тя стигаше до някъде и се мяташе надолу без нищо. Изгледайте го пак. Просто съм убедена, че са ѝ казали какво да прави и тя си игра ролята.

# 770
Ха - ха! Гала в ролята на Ралица - в момента  отварят кутии на късмета  Simple Smile
Д-р Петров ще е гост.

# 771
Помня Гого, не помня кой спечели сезона. Помня Момчил, не помня кой спечели сезона. Ще запомня Калин, Чикагото, Ивайло, (дори Раду и Кралев от миналия сезон), но ако бутат градинар за новия "Император" - ще вземе едни пари и толкова. Ще си остане същия селски бек. Разбирам, че трябва да дразнят драгия зрител, за да ни държат като публика, но може ли поне една година да напишат нашата приказка?

# 772
Стената беше коригирана и нямаше големи дупки за преодоляване...
Което ме кара да кажа едно голямо браво на Вера, която я изкатери преди допълнителните хватки.

Иначе отново гледахме тука има, тука нема... наказание. Всичко е според... както трябва да върви сюжетът.

Не ми хареса, че само Чикагото не ръкопляска на племената, които си спечелиха знамената. Ок, дразни се на продукцията, но оцени усилията на другите участници.

# 773
  • София

Хора, ходила съм на катерене, тази стена е елементарна. Колкото и да ти се потят ръцете... а и тя стигаше до някъде и се мяташе надолу без нищо. Изгледайте го пак. Просто съм убедена, че са ѝ казали какво да прави и тя си игра ролята.

Стената наистина е нагласена за ниво "начинаещ" (т.е някой който за пръв път пробва да може я качи).
Но не виждам никаква логика от продукцията да искат точно сините да прецакват втора поредна седмица: при тях нещата са ясни и поне засега безинтересни. По-скоро при другите две племена имаха скорошно разместване на пластовете и нова динамика и съветите при тях биха били по-интересни.

# 774
Светулчица, тук започва да се оформя въпроса - колко къртици ползва продукцията и от кой сезон е започнала тази практика. Човек който влиза не за да играе като другите, а да си заработи хонорара.

# 775
Билянка как да им пляска Чикагото, като другите спечелиха, защото Гордиенко закопа сините. Водиха ги с над 2 обиколки.

# 776
Лапунов ми е фаворит, но засега остава извън прожекторите...

Гордиенко почти я качи и се пусна, може ли наистина да е човек на продукцията...

Шопа и Гизи на блатото - кофти, особено при дъжд...Радостина и тя голям стратег, тя ли пази ветеринарката или обратното? Какво може да я опази ветеринарката, като при първо гласуване е аут.
И по-добре...

На този етап най ми се иска да си тръгне Гордиенко. Никой не ме дразни толкова много и дори Коеджикова да остане още една седмица е за предпочитане. Но определено нито една от двете им не е за там. Гордиенко никакъв спортист не е, тя няма елементарна двигателна култура, като някакъв дроб вися на тази стена. Но пък самочувствие има за двама. "Треньорската" ѝ кариера е приключила преди да почне даже.

# 777
  • В Града на Липите
Калин като го гледам как при всяка възможност иска да се жертва, не знам докъде ще стигне. 😢
 До никъде
Е, как доникъде? Тихо и кротко до финала Grinning
Няма сега да си променя хубавия характер, заради една игра.
В този епизод май Ралица пренасочи фенската любов към себе си от Павката Grinning

п.п. И аз мисля че няма нужда продукцията да си прави зор да прецаква сините. Те си имат Гордиенко все пак.

# 778
А аз се чудя сега на блатото Шопа и Гизем ще имат ли имунитет? Най-добре да изгонят Шопа, защото остане ли, няма да видя изход в следващите 2 седмици. Трябва да са мега прости да изгонят някой друг...

# 779
Ако днес зелените загубят и пратят поредната порция от двама мъже на елиминации и изкарат същия късмет само един или, нито един да не се върне, спокойно могат да перифразират мотото си на "Първо ни бият, после се лекуваме".
Стори ми се че нещо в този дух намекваше вчера Пекин на Сапунджиева, относно Иван, та нищо чудно да пратят Иван и Дино или Траян. Няма да посмее още да пипа Коеджикова за жалост според мен.

Общи условия

Активация на акаунт