💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 47 823
  • 1 279
  •   56
Отговори
# 990
  • София
Пуснал съм нова анкета 😊
Кепенците падат преди елиминационната битка. 😋

Хаха, хапчета не пия, дори и когато се разболея.
Много мило...

Нарочно го написах точно така, малко целенасочено тролене, че ми дойде малко повече това нон стоп хулене по тези, които харесвам.
Само да напомня, че Александра я сривахте от критика в началото. В анкетата избрахте Сапунджиева за най-красива, сега чета някакви небивалици как била грозна. WTF?! Фейсбук ли се пресели тук?
Или сякаш е приключил сезона и е започнал някакъв нов сезон с други хора... 🤔🤨

Аз за 7 години/сезона никога или изключително рядко съм си променял мнението или ако съм, не така кардинално. И гледам да не се влияя от нарочения монтаж на продукцията, която търси краткосрочния ефект винаги и за всеки епизод. Да извади задължително някаква реакция. Това е похвата на Тупарев и на неговите ученици Тушев и Саръиванов. И се отнася за всички техни продукции (ИВ, ХК и Ерген).

Не го приемайте като заяждане, но ме засърбяха ръчичките и не желая да си премълчавам това което мисля за така създалата се ситуация. 🙂

# 991
Чикагото и Гордиенко определено са по-интересните за продукцията. А и Чикагото няма да се даде. Но ако отпаднат Йоанка и фикусът (това много ми хареса), Томито ще остане сам при жълтите. Да не му върнат пак Шопа?

Йоанчето бързо забрави за бургера, дето яде от ковчежетата. Големи превземки, големи фасони. Кой не ял от n-седмици ще си бърка толкова време храната и ще я коментира. Йоанче, какво е Александра да ти каже, че не си достатъчно умна, за да избегнеш номинация?
И на това клюкарско блато (щото те там само стоят, клюкарят и заговорничат) откъде Радостинчето знаела, че Гизем е контузена? Нещо на пръстчето явно го наричаме и него контузия. Същото Радостинче прие шопа, защото обичала да се изправя срещу силни опоненти (n-седмици губи от всички).
И Карина защо се прави, че не знае Гизем от коя локация идва, когато още на арената  водещите казаха на Сапунджиева, че отива при зелените в изолатора?

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 01:23 от Chapka

# 992
Пекин - уважавам ѝ непреклонната игра, изглежда като да постига своето засега. При това сякаш не е супер силна на терен. Признавам обаче, че не я харесвам. Нулева симпатия имам към нея. А преди два сезона намирах хубаво във Виолета и имах някаква доза възхищение към някои нейни качества.

Ветеринарката и Гордиенко съм ги коментирала. Бих се радвала и двете да си тръгнат възможно най-скоро. Втората особено постига нови измерения на наглостта всеки ден. Седи и съди всички както ѝ е угодно, говори за приятелство и трудни моменти, все едно, че не знае къде се намира. Много се радвам, че другите не се поддават на нелепите ѝ опити за вменяване на "аз съм супер, а вие сте кофти, че не ми се кефите". Чудесен пример за социопат. Липсва там някакво централно окабеляване.

Чикагото - все повече ме радва с бисерите си, и не говоря за зъбите му. Голям образ, искрен, казва си каквото мисли, а аз се кефя на такива хора. Продукцията си направи обаче майтап с него, че утре явно ще трябва да спасява Гордиенко, за да спаси и себе си.

Ръждавичка се оказва по-емоционална отколкото искаше да си дава вид. Грозно е да не събираш след себе си на масата. Имам кофти чувства към този тип хора, които си оставят боклуците след себе си. И да кажа за мъжете - това не е, защото се мисли за много хубава и харесвана. Познавам и некрасиви / неатрактивни жени и мъже, които го правят. Въпрос на човек и възпитание. Мен поне родителите ми са ме научили.

Калинчето си се оказа змия. При това и е недостиг на мисловна способност. Така и не разбрах и от преди това очарованието на някои съфорумци с нея. Може би нещо съм изпуснала.

Сапунджиева говори с едно мило гласче, и затова може би някои си мислят, че е много добричка. Тя от самото начало, от пръв поглед заклейми Александра за кифла и отказа да комуникира с нея. Това са тежки предразсъдъци. А Александра я прати на блатото по напълно рационални причини. Ако беше дошъл някой друг да я пратя сигурно щеше да каже "оф да, знам, разбирам". Но Александра? Кифлата? Как смее. Има се за нещо повече. Особено предвид, че Александра се движи супер на тресе и изненада доста хора с това колко добре действа на фона на мрънкането си.

Моят личен римайндър от разиграването на тези отношения е, че миловиден не означава мил, и мил не означава добър. Дори сравнително рядко милия човек се оказва добър, това са коренно различни категории, които хората масово не разграничават. Най-добрите хора, които познавам в реалния живот даже по-скоро често имат смелостта да не са мили.

Водещите иначе се уляха. Много комсомолско ниво с тия прякори - великолепни, страшни... по-лелките може да го намират за готино, не знам. Мен на 32 ме е срам да слушам такива шеговитости в буумърски стил.

# 993
Мирослав е Канадската сила - думи на Павел
В племето на Завоевателите.
Много ловък и бърз, с много добра координация и машинка за многокомпонентни битки
Ние едно и също предаване ли гледаме?Rolling Eyes

Явно не.
Върни си кастинг битката и виж как загуби там.
Върни си битката на блатото.
Върни си вчерашната битка с гъбките, варелите и стената за катерене. Никой друг не мина толкова бързо.

На вчерашната битка бях впечатлена от Лапунов, направо летеше по арената. Струва ми се, че беше по-бърз от Миро.

# 994
Аз малко да скандализирам бг мамата по нощите,  но предпочитам Йоана и Мирослав да останат Nerd
И аз и аз , това Чикаго има толкова нечистоплътен вайб , ужасен говор , за първи път някой ми е толкова неприятен да го гледам С Кралев си делят титлата най-анти

# 995
И аз си спомних за анкетата, тогава ме беше яд че Сапунджиева водеше на Ръждичка, но ето че за една вечер погрозня външно и вътрешно. Cry
Отново ще пробвам с конспирацията - продукцията даде на нея и Йоана нови роли. От Йоана много впечатление нямахме но Деси изглеждаше най-благата, добродушна, емпатична жена за 4 седмици в целия формат, едно пращане на блатото ли така я преобрази? Май една Николета добричка остана, кога ли и нея ще я компрометират? И Гизем, ама тя вече изигра в началото отрицателната си роля. И св. Калин разбира се, все още чакам да си покаже и той рогцата... не че някой ще ги забележи.
Както пък аз на Ръждето всичко прощавам. Тя е принцеса и ще и' се подчиняват, ще ги строява, размества, наказва и награждава когото прецени че заслужава! Heart Eyes

# 996
Сапунджиева не хареса Александра, защото Александра в първите битки беше трагична (наравно с Гергана). Аз по едно време ѝ симпатизирах, основно заради Димитър, но накрая ще се окаже прав май. Много е пресметлива, хитра (в лошия смисъл на думата, стил 'прецакай другарче, само си спаси собствената кожа') и изобщо не е girl's girl - като цяло ми прилича баш на жените, които твърдят, че се разбират повече с мъжете, защото други жени им завиждат и ги мразят. Тя го показва и нагледно в играта, де. С Николета също не ги виждам да са особено близки сега, нищо че са в една коалиция...

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 01:45 от ts_mira

# 997
Сапунджиева е другата злобичка в серията днес. Александра я е предала. МОЛЯЯЯ??? Двете бяха в различни коалиции, как точно я е предала. Ако беше обратното, Сапунката щеше да прати Алекс на блатото без да й мигне окото. Стига е завиждала, че Александра е по-красива от нея, че и по-умна и хитра явно.

Александра по красива от Сапунджиева? То вярно че "на вкус и цвет" няма приятели но това твърдение ме накара да се усмихна(широко).

# 998
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм съгласна,че Йоана е слаб играч,неадекватна и продукцията й е дала шанс.
Ако помните първите битки за излизане от блатото,Йоанка беше винаги втора и се биеше с мъжете наравно.
Сега,вярно,че ще й отиват повече игри за изометрия и сръчност,но чак слаб играч.. Мисля,че и пъзели (то па едни пъзели тази година..) може да реди.

Сапунджиева въобще не е грозна,но има нещо намръщено в нея,което не ми харесва. Ако изглеждаше по-слънчева и усмихната,щеше да изглежда по-добре.
Трудно ми е да определя коя е най-хубава. Със сигурност обаче ако има негативни класации,навсякъде пиша Гордиенко. Такова нахалство не помня скоро да сме гледали в ИВ.

# 999
Чакай и аз като една злобна лелка да се изкажа за жените 😜. При положение ,че хич не харесвам джуки и корекции, и аз смятам Александра за най-чаровна (като се абстрахирам от устата). Харесва ми и как говори и се изразява неочаквано добре и без нервни изблици. Сапунджиева  ,Йоана, Ръждавичка, че и другите девойки са от тия хубавичките, на които не можеш да запомниш физиономиите. На арената се справят добре , но не кой знае колко по-добре от Наталия при нейните години и физически параметри. Тъй че Дяволо, ще ме извиняваш, ама бая преекспониран ти е възторга 😉😂
  За характерите на т.н. хубавици 🤐 да се оправят мъжете им 😛 Калин да не закачат само , че тогава ще ги почна 😁
  Пекин - модел за интелигентно лицемерие с физическа подготовка, много са адаптивни от този вид ,но леко ми се гади от такива.

# 1 000
И мен широко ме кара да се усмихвам хваленето на някакви жени, само защото са красиви Grinning Дяволо, същите сме си от началото на сезона тука, само че гледаме през призмата на горната си глава (щото нямаме долна слава богу хахах). Съжалявам, знам, че си гледал всички сезони, топ фен си на предаването, правиш анализи и си мислиш, че знаеш най-добре, но с жените ти е малко трудно да ги преценяваш... красива не значи свястна... сърбят ме ръчичките и мене да си кажа честното мнение, ама много грозно ще стане.

П.с. За сравнение, Калин е супер обичан от жените тука. Някой ще каже, защото е хубав и с хубаво тяло. Но реално Калин спечели зрителите с това, че е тих, скромен, културен, няма злоба в него, не крои схеми, ходи си на битки и си ги печели. Ей това го няма в жените, ако ще и мис свят да са. При жените има злоба, отмъщения и претенции. Еми.. сори, няма как това да се харесва на нормалния зрител.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 06:45 от Ели-Мели

# 1 001
Дано не отпадне Чикагото и в процеса на играта правилата да се променят за пореден път, по възможност в негова полза.
Сапунджиева се показа като жалка женичка, изтъкана от злоба. Харесвах я като цяло, до вчера.
Йоана пък сгромоляса лъснатия си имидж и се пакоза и тя щО за стока е. Да си ходи, дори няма да забележа отсъствието ѝ.
Гордиенко... там думите са излишни. Да си събира и тя багажчето и да си отива в Тайланд, там номерцата явно ѝ минават, за разлика от тук.

Много ми е странно- оказва се, че повече от половината участници нямат представа в какъв формат се записват и къде отиват. Това е игра с всичките ѝ правила (визирам основните такива в случая). Тлябва да си готов за блато, за номинации, за коалиции, за битки. А не да се сърдиш като малко дете, когато попаднеш в ситуация, която не ти изнася.

# 1 002
Александра е по калъп на родното виждаме за хубаво.
На 20 и малко и вече с няколко операцийки, колко да е хубава??
След 5-10 години  ще е поредното плашило вече.

# 1 003
Освен че е попрекалила с устните и има силикон, други операции има ли Александра? Според мен има хубави черти на лицето.

# 1 004
Както пък аз на Ръждето всичко прощавам. Тя е принцеса и ще и' се подчиняват, ще ги строява, размества, наказва и награждава когото прецени че заслужава! Heart Eyes
Съща Денерис Таргариен! Imp

Общи условия

Активация на акаунт