💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 41 189
  • 1 074
  •   56
Отговори
# 1 035
Аз доколкото разбрах Ръждавичка се премести, защото след случилото се на съвета, Гордиенко и се беше оплаквала и сърдила. Ако седят в една стая и се карат или дори да не си говорят, но постоянно има напрежение, не е добре за нито една от двете. Няма спор, че Ръждавичка е доста капризна и своенравна, но ако племето ми по цял ден се оплаква от един човек, а после той вечер преди лягане ми се оплаква от всички, сигурно и аз бих се преместила.
Да не говорим, че голямата приятелка Гордиенко не отдели от залъка си да нахрани Ръждавичка, защото не искаше да и отнемат храната и си лежа на мекото легло, докато всички мръзнеха на земята. Сега очакваше защита от нея и останалите. Трябваше да и е ясно какво ще стане в момента, в който прие подаръка на Ралица. Вече е сама за себе си. А и Ръждавичка беше права, че за няколко седмици приятелство не се създава. Имаше съюз, който се разпадна, за мен по вина повече на Гордиенко.
Прави сте , ако доскорошният ти приятел изпадне в лош период и стане натоварващ , веднага го подменяш. Все забравям , че приятелството е докато си удобен , после следват демонстрации. Наистина ми е странно , че някой вярва ,че Гордиенко е галеница на Продукцията . Направо и набиват канчето , по учебник ,много по жестоко и от обсъжданото МАРШ, и прочие изгонвания и охулвания. Тя , че е глупава и горделива си е факт. Но и да подмамиш гладен човек с храна за да се излага си е леко нечестно. Уж до скоро всички се възмущавахме за глада във формата.
Арогантността на Чикагото , също не е незабелязана от Продукцията. Харесват го иначе , но навярно искат да му покажат , че и неговото оставане може да зависи изцяло от човека , когото грозно обижда. Както се случи с Димитър

# 1 036
Пекин дава заявка във визитката си за революция, ум, хитрост, ще "убива". Отдели жените и доктора не чака. И двамата избързаха. Може би, щеше да е по-добре, ако преди това бяха седнали на масата да се разговорят.

Не беше ли обратното или аз греша?

# 1 037

Имам въпрос към гледалите доктора при Гала. Спомена ли Дино? Останали ли са близки? След толкова декларации би ми било интересно какво е развитието на отношенията им?
Да, приятели са с Дино още и много си го харесва , чувства близък.
Също се чувал с Коеджикова и Карина.
С никой друг от племето не подържа връзка, дори с Пекин (специално го питаха)
С Иван са на здрасти, защото е културен, но не си говорят, (посещават един фитнес каза и се засичат там) не иска изобщо да има такива в обкръжението си хора. Вярно, че бил младо момче, но вече би трябвало за годините си да е и мъж каза. От жените разочарован, как грозно излъгали за колите и какъв го изкарали.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:35 от Папунка

# 1 038
Според мен е много по-интересно когато различни хора харесват различни участници - това е богатството на многообразието и свободата на словото. На мен ми харесва когато има различни фаворити, а не е един всеобщ.

Все пак дори феновете на Йоана са обективни и не могат да не признаят, че стратегически тя е гола и боса (pun intended) и направи една от най-безумните грешки на съвет, които сме виждали за 7 сезона. Хайде ще я оправдаем с глада (примерно), че красотата тук не може да я спаси Grin

Аз имах и все още имам критики към Александра, но виждам как се е поошлайфала както на арената, така и с коалициите. От тотален аутсайдер в момента е в контролиращата коалиция и то при положение, че вкарват блатни при тях. Това си е достойно за уважение. Иначе отиде ли на елиминация надали ще я подпират пак от продукцията и е пътник, но има развитие образа й (нещо, което не мога да кажа за Йоана)

# 1 039
Продукцията не обича някой да си признае, че иска да отиде на номинация заради "едни лесни 100 гроша". Така се омаловажават епичните им двубои. На съвета, на който Гордиенко използва 100те си гроша, Ралица се ядоса на Лапунов, когато се предложи за номинация и каза, че и той иска да си спечели 100 гроша. Довечера ще наказват Чикагото за плана му.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 13:14 от Chapka

# 1 040
  • София
Много по-виновни от Йоана са Томи и Миро.
Йоана онзи ден дойде в племето. Много знае кой какви гласове и грошове има. Тези двамцата защо не и казаха - Ивайло вече има 1 глас и стреляме по него с 3. Стават 4. Нито Томи го каза, нито Миро го каза. Йоана беше тази, която искаше да се стреля по Ивайло, те увъртаха (не знам защо може би защото осъзнават, че е силен и ще се върне и ще стане още по-богат) и я насочваха към Александра. Тя два пъти повтори, че ще гласува с тях за когото те решат. И щом с първия си глас гласува за Александра, значи е било изговорено преди съвета. Тази финална част не ни я дадоха на аудио сегмента.
Толкова е елементарно. Така че не Йоана е виновна, а Томи и Мирослав.

Дидо,
Да знаеш, че вече ще те прескачам или чета силно по диагонала, специално визирам ИВ темите. Защото не знам кога ще изпляскаш някакъв спойлер. Знаеш ли, хубаво е да не си толкова арогантен, когато знаеш всичко. Просто не осъзнаваш колко много олекваш отстрани погледнато. Примерно аз си харесвам даден участник, ти обаче знаеш докъде стига той, а аз не знам и се започва едно ехидно тролене на прогнозите и мненията ми (когато този участник явно не стига далеч), които са си чиста фенщина, набито око и нюх и нищо повече. И така ми секваш кефа и от предаването и от темата. А и на много други хора тук. Просто не ти го казват. Понеже се появи отскоро, да ти кажа, че аз през годините имам уникални попадения и успеваемостта ми е много, много над 50-те процента.  Без да имам никаква информация, никога. За разлика от теб.
Просто е нелепо всичко това, че даже и да ми се фръцкаш обиден. Всичко това от теб започна. Не от мен. Да ме репликираш и да ми правиш разбор на моите прогнози и впечатления и да се заяждаш там, където явно не съм познал или теб лично по някаква причина не ти харесва този участник. Като не ти харесва му пиши на него и му кажи, че е нещастник, или пиши на любимите ти продуценти защо са го взели, бутали или не бутали. Не ме занимавай мен. Не желая да ми коментираш прогнозите и впечатленията, защото всяка твоя дума е спойлер и защото знаеш всичко и цялата тази ситуация е НЕЛЕПА.
Жив и здрав иначе. Нямам нищо лично, даже и съм ти лайквал мнения и то не рядко.

# 1 041
Аз доколкото разбрах Ръждавичка се премести, защото след случилото се на съвета, Гордиенко и се беше оплаквала и сърдила. Ако седят в една стая и се карат или дори да не си говорят, но постоянно има напрежение, не е добре за нито една от двете. Няма спор, че Ръждавичка е доста капризна и своенравна, но ако племето ми по цял ден се оплаква от един човек, а после той вечер преди лягане ми се оплаква от всички, сигурно и аз бих се преместила.
Да не говорим, че голямата приятелка Гордиенко не отдели от залъка си да нахрани Ръждавичка, защото не искаше да и отнемат храната и си лежа на мекото легло, докато всички мръзнеха на земята. Сега очакваше защита от нея и останалите. Трябваше да и е ясно какво ще стане в момента, в който прие подаръка на Ралица. Вече е сама за себе си. А и Ръждавичка беше права, че за няколко седмици приятелство не се създава. Имаше съюз, който се разпадна, за мен по вина повече на Гордиенко.
Прави сте , ако доскорошният ти приятел изпадне в лош период и стане натоварващ , веднага го подменяш. Все забравям , че приятелството е докато си удобен , после следват демонстрации. Наистина ми е странно , че някой вярва ,че Гордиенко е галеница на Продукцията . Направо и набиват канчето , по учебник ,много по жестоко и от обсъжданото МАРШ, и прочие изгонвания и охулвания. Тя , че е глупава и горделива си е факт. Но и да подмамиш гладен човек с храна за да се излага си е леко нечестно. Уж до скоро всички се възмущавахме за глада във формата.
Арогантността на Чикагото , също не е незабелязана от Продукцията. Харесват го иначе , но навярно искат да му покажат , че и неговото оставане може да зависи изцяло от човека , когото грозно обижда. Както се случи с Димитър
Извинявайте, ама за какво приятелство говорим в едно риалити, което ние гледаме от 5 седмици, а участниците там са прекарали 20 дни заедно? И Ръждавичка и Гордиенко казаха, че между тях е имало съюз, а не приятелство. Приятелството е съвсем различно нещо и не се гради за две седмици.

# 1 042

За никакво приятелство не е ставало дума между Ръждавичка и мис Запек. Как го извъртя Запечиенко е друга бира. И не, не е галеница на продукцията, а по-скоро се подиграват с нея. Не й набиват канчето, а й подлагат динена кора. А тя се плъзга страстно, че и пируети върти, чакайки аплодисменти. Муайтайката е жив пример на не особено развит интелект. Не твърдя, че е родена глупава!
А и "украинка" трудно може да бъде наречена. Нашенско недоразумение е.

# 1 043
  • София
И аз мисля като Еми. Зверски я бутат напред именно заради фамилията Гордиенко. Има си гръб. Ако не я бутаха нямаше да измислят тези правила днес и така да има реален шанс да се спаси.
Пускаш си нормална битка между четирима, после елиминационна с тежко трасе, както е било винаги. И най-слабия отпада. И Гордито щеше да е пътник при тези тримата срещу нея. Но сега я връзват с една от най-големите машини този сезон. Защо? Моля ви се. Тя и Александра са с някакви връзки. Всеки сезон има такива участници.
Това не значи, че задължително ще стигнат много далеч, но си ги бутат отявлено. Лошото е, че излезе този спойлер, че ще става треньор, което автоматично означава, че няма как да отпадне толкова рано и безславно и някъде по трасето ще получи своето изкупление (или те си мислят, че е така, вече какво ще прецени публиката предстои да видим).

# 1 044
и аз съм от тези, които не виждат красотата на Ръждавичка и Сапунджиева. също така не виждам и ума на Пекин. нечистоплътна женица без особени качества е за мен. но показва хъс в игрите и не е толкова слаб играч като ветеринарната бухта. за мен най-хуабви черти има Александра, жалко за джуките
глупостите, че мъжете трябва да глезят ръждвичка дори не искам да ги коментирам честно казано. но в крайна сметка ако някой има такава нагласа да си търпи последиците. млада, права жена, ще я мързи да гледа и ще чака някой да я обслужва.....

# 1 045
  • София
Аз по-скоро се пошегувах със статута и на принцеска. А тя си има такъв в племето. Или поне имаше. Не знам.
А и не е чак такава вселенска драма все пак. Битовизми, които всяка година се случват на Резиденцията. Не искам да вярвам, че е някаква тенденция, а инцидентно. Те и друг път бяха в резиденцията не е имало такива думи по неин адрес.
Все пак написах, че не одобрявам и не ми харесва тази и постъпка. Мисля, че имах такова мнение ама не ми се търси, то сигурно пуснах над 20 мнения снощи. Grinning

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 12:34 от Diavolo

# 1 046
Не знам дали има как да сме сигурни, дали са или не са казали Томи и Мирослав, не излъчват всичко. Но, Ралица с това започна, първия й въпрос беше ще харчи ли Ивайло, след простия му отказ леко го насочи да попита какво би предложила за тези грошове и тя в прав текст каза 100 гроша за имунитет, 50 за елиминиране на служебния му вот. Тоест броя му грошове и служебния му вот станаха обществено достояние, ако ще да не са били преди това. Ясен стана и отказа му да харчи дори и при тази оферта. За мен Йоана се подхлъзна по закупения от Александра допълнителен глас и не премисли грам ситуацията. Иначе цялата им коалиция там е отбор лукови глави, без Шопа им личи, че са като оставени в автомобил на автопилот, никой друг не може да управлява.
Иначе и аз мисля, че днешната игра ще е наказателна акция срещу дързостта на Чикаго. Само дано не е "смъртно" наказание.

# 1 047
Йоана онзи ден дойде в племето. Много знае кой какви гласове и грошове има. Тези двамцата защо не и казаха - Ивайло вече има 1 глас и стреляме по него с 3. Стават 4. Нито Томи го каза, нито Миро го каза.
За това съм склонен да се съглася, според мен и тримата се изложиха елементарно. Все пак аз не знам дали сме видели всичко, защот след съвета, когато някой от двамата я попита защо така е гласувала, тя каза, че се е объркала. Та със сигурност и тя има вина, както и двамата - няма да си кривя душата.
Иначе беше ключово и Ралица на кого дава думата първо да гласува.

За ума на Пекин мисля, че е неоспорим факт, че е уникален стратег и до тук ги върти на малкия си пръст. Аз се възхищавам на такива играчи, НО ако бях на мястото на Сапунджиева след като ми каза, че е готова да предаде Десислава и дори Иван НИКОГА не бих играл с нея и би ми светнала червената лампа колко точно опасен играч е тя. Няма грам лоялност и това може да й изяде главата ако останалите мислят

# 1 048
  • София
Ванка,
Пусни си пак думите и. Д-р Пекин каза много хубави думи за Иван, но каза, че ще го жертва възможно най-последен ако трябва да избира между нея и него. Жените напред. Това и бяха думите. Засега са си твърдо с Иван. А за Д-р Коеджикова не е баш така. Първо, тя и за нея каза хубави думи. Но каза, че колкото и да иска да я пази просто не може. Защото Иван много искал да я номинира и тя усеща, че може да изгуби Иван ако се налага прекалено много. А и как да опазиш толкова слаб на Арената човек. Поне малко по-добра да беше (малко, не много) може би нямаше да е така.
А и ние не знаем дали Д-р Пекин не се и съмнява в лоялността на Д-р Коеджикова. Ние зрителите виждаме как ветеринарката товари много лошо на синхрони Д-р Пекин, докато не виждаме обратното. В случая лицемера и предателя излиза, че не е психиатърката. Д-р Пекин беше вярна на женската коалиция. Д-р Коеджикова не. Защото ние знаем, че ако се беше завърнал Д-р Петров, тя щеше да играе с него и да ги предаде. Може и да е заради Карина, но ето Карина я няма вече. Преодолей го. Но не иска. Еми...

# 1 049
  • София
Аз пък и за друго се сетих-че тази тъпа игра ще трябва да я гледаме още веднъж и на кастинг битката.Мъкааа.
Да не продължавам и по-нататък какъв ли залог ще решава Пекин.
Кошмарна седмица с други думи.

Общи условия

Активация на акаунт