💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 50 009
  • 1 322
  •   46
Отговори
# 1 245
Той Фифо и Д-р Петров е готвил ама човека имаше проблеми с халките.
Както и да е. Излишни и безсмислени спорове

Всеки има правото да си харесва когото иска, ако не ви харесва приемате и продължавате.
Аз не репликирам всеки с когото не съм съгласен. Почти никога не съм го правил за 7 сезона и десетки хиляди мнения.
Обикновено мен като ме закачат и отговарям вече.
Харесвам Мирослав, Шопа, Томи, Чикагото, Ръждавичка, Д-р Пекин, Николета, Сапунджиева и Йоана.
Харесвам и Лапунов и Калин. Но нещо ми липсва. Не знам какво. Гого и Фифо си ги харесах от раз. Тук я няма тази химия. Но ги харесвам и ако спечели някой от тях ще съм щастлив.
Ако не ви харесва всичко това, нищо не мога да направя по въпроса.
Защо е проблем за вас не мога да разбера.
Много токсична стана темата напоследък.
Тук сме за да се забавляваме, изведнъж от една седмица насам нещо се промени.
И не, не е в мен проблема. Не аз започнах. Непрекъснато ме репликирате и ми се държи сметка защо харесвам Иван и Драган.
Това за 7 сезона никога не ми се беше случвало.
Поредно глупаво сравнение.Д-р Петров е започнал да влиза в залата 4 месеца преди игрите,а Траян се занимава със спортове от доста ранна възраст.Поне си сверявай часовника преди да влизаш в такива спорове,защото изглежда нелепо.

# 1 246
Така е, не можем да я стигнем канадската сила, на балканско ниво сме, само ганьовщини умеем да правим - да коментираме грозно и да наливаме акъл, толкова за скромното количество прочетени книги, за сметка на вагоните изчетени книги от някои от участниците. Нищо, че после същите не могат да сметнат колко е 2+2 и продукцията трябва да ги бутне лекичко, за да им даде малко парички, че друг път да не правят такива грешки.

# 1 247
Дяволо след края на сезона ще те помоля да пуснеш анкета за най-добро племе евър за всичките 7 сезона!

Много ме е яд на продукцията. Много. Връщам се назад все едно е финалът на 1-ви Сезон и загубата на Юлиан. Ей толкова много съм и бясна. Гадняри.
                                                       Не мога да си представя жена да харесва - Юлиян , селянин , та дрънка. Ползвам нарицателно , всички сме от село. Но той беше останал в 18 век. С гадните му коментари за жените и отвратителния му изказ . Гласувах за опонента , защото обожавам животни и съм съгласна, че природата ни го връща отдавна.

# 1 248
  • софия
Е, ако се предлагат за номинации-лошо, много са самонадеяни.
Ако не се предлагат- лошо, "мъже, значи пак мишкувате и се криете зад жените"
Нямат полезен ход участниците.
А кръстоносни походи може да прави само продукцията. Joy Trollface TrollfaceTrollface

Павката днес беше неудържим. Коментарите му по адрес на Чикагото бяха достойни за водещ на ФБ страница. Браво ПаФка Trollface

Вече смятам кога ще е разпада на племената.
Чикагото  при зелени или жълте не ми се гледа.

Сините остават петима?! Даже четири и половина. Joy Леле....
Раличка ще ги нахока на арената и ще им обясни назидателно  какъв добър урок са им дали (баш на тях), че така става в живота, като не са задружен екип.  

Кофти синхрони от Йоана - почти всички са и греда. И в стопанството преди да тръгнат и на арената за "семейните скандали на сините. Тц, не са и сила синхроните.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:15 от freespirit

# 1 249
  • София
Миро е много точен. Толкова добър, хладнокръвен участник с въдицата досега не съм виждал.
Пусни си който искаш друг сезон и ще видиш.

Дявола така хвалеше и Рълев в неговия сезон, а тука се чудехме какво толкова вижда в него, хехе. Ами разбира си човека играта, има набито око така да се каже.

# 1 250
nelka123 регистрирана си от преди една седмица. Разбирам, че си близка с Миро, но за мен той ми е безличен. От спойлерната тема знам до къде стига. Айде няма нужда от толкова размахване на пръст.

А това аз кой харесвам или не харесвам не ти влиза в работата. Юлиан ми е любимец номер 1 евър, следван от Гого, Калин, Чикагото.

# 1 251
Надкаст, ако гледате - проверявайте си заглавията на видеата за граматически грешки. Wink

# 1 252
Мили нови хора, ние тука гледаме епизодите като фенове - футболен мач и си коментираме, понякога разгорещено. Всеки си милее за любимците и дюдюка към противника /и най-вече към съдията!/. Нищо лично.

# 1 253
  • В Града на Липите
Павката днес беше неудържим. Коментарите му по адрес на Чикагото бяха достойни за водещ на ФБ страница. Браво ПаФка Trollface
Вече смятам кога ще е разпада на племената.
Чикагото  при зелени или жълте не ми се гледа.
ПаФката там ли беше? Grinning Аз от напрежение нито го чух, нито го видях.
Надявам се Soney да му изложи бисерите.
При жълтите и на мен не ми се гледа Чикагото, но при зелените с Дино и Траян да. Там може да се получи нещо интересно.

Нищо лично за никой и от мен! Само за Калин се паля Grinning

# 1 254
  • София
Дявола така хвалеше и Рълев в неговия сезон, а тука се чудехме какво толкова вижда в него, хехе. Ами разбира си човека играта, има набито око така да се каже.
Рълев беше съвсем друга вселена и сравнен със канадския сувениропродавач, нерде ямбол нерде стамбул.
Ех, Мирко, Мирко, защо не си беше стоял до края като храстче тихо в ъгълчето, че сега тук темата стана направо нетърпима. Да чакаме ли утре и цялата останала рода да се включи да му лъска имиджа? А хората от продукцията кога ще се включат и те, че нещо deja-vu почнах да имам? След 200-та гроша подарък от днес какво ли да очакваме другата седмица?
Да,да, ние като не сме от Канада, доматите с колците ги ядем, нали? Grin

# 1 255
  • София
Нелка, която вероятно е лична позната на начетения Миро, кацна в седми сезон да ни се скара за първи. Не ни знае, че сме прости пейзани, както казваше един съфорумец, мъжете ни ни бият и не обичаме животни.

Защо решихме, че Чикагото ще ходи при зелените? Нали уж Шопа щеше?

# 1 256
В този 7ми сезон може "Всичко да е различно" само ако печели всеобщ любимец, за контраст на миналогодишния, освиркван в залите.

# 1 257
Еми, наигра се Чикагото без нужда, но това е положението. Като се обърне каруцата пътища много. Но съм доволна от играта им, бяха добър тандем, Гордиенко игра, с изключение на леко куцото минаване на варела, където Чикаго много добре успя да я балансира, останалото беше окау. Йоана се оказа далеч по- голяма котва в буквалния смисъл, тъкмо се зачудих подпира ли го под водата и Миро каза на синхрон, че го " закотвя" към дъното. Жалко, блато е по- добре от вкъщи, но предвид, че е Х все пак къде ще се върне си е кофти развой. Успяха да поразкъсат и сините. И то с едно от най- силните им звена. Много щедри бяха с грошовете. Аз искрено се надявам все пак коалиционно да надделеят другите. Капитанството все още е в тях и няма да им го пуснат току- така, Ивайло е все още със 150 гроша, два допълнителни гласа за капитан, и числено превъзходство с един. Освен ако не сглупят да допуснат да дадат капитанството в Томи или Миро, но се надявам, че не са толкова слънчасали.
Разочарована съм от епизода днес,  но се зарадвах да видя Пенелова в промото за утре, дано тя оправи вкуса за края на седмицата.

# 1 258
Нищо лично за никой и от мен! Само за Калин се паля Grinning
Айде, заслужихме си една хубава усмивка за лека нощ!
От времето, когато сините бяха за последно заедно и много щастливи:

# 1 259
Страхотно племе са, да. Продукцията май не разбира, че хубавите неща не се пипат. 😐

Общи условия

Активация на акаунт