💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 54 788
  • 1 436
  •   92
Отговори
# 1 350
Ей, значи, очакваха жените да изперкат, че им крадат Гого...Калин де, пред очите, пък те мъжете изперкаха!

# 1 351
Еййй, момчета, не се карайте за глупости. И двамата сте полезни, аз тук спойлери не видях, та не издържах и надникнах в спойлерната столова. То и там не казват точно, само намек, та се чудех, ама и във ФБ тече някаква информация, случайно вчера ми излезе пост за първи път и там за кукичките на Чикагото писаха, че били 30см по-нагоре и неудобни за вадене. Всъщност аз приемам , че не се знае кой е победителя, един сезон ги изредиха всички , докато се видя кой е, та...нищо се не знае.
Ми тя Йоанка си е напориста и не си пилее времето се видя. Как пък точно Калинчо заби, добре че не е Лапунов (аз да съм на инат, то и двамата ги харесвам, ама съм си заплюла слънцеяда и това е. Ми млади са, ама Калинчо ми се вижда добряк, от тази ще му потъмнеят очичките. Пфууу все такива се уреждат, не се загледа в Николетка , ами ...че и как се е разкършила на снимката....не я харесвам и това е.

# 1 352
Нека се забавляваме. Не е нужно да се дразним и обиждаме. Моля, да спазваме добрият тон тук в темата, както винаги е било.
И наистина започнахме много да обиждаме участниците във формата. Знаем, че е игра и не е необходимо.
Погледнете сините очи на Калин, потепете се в това спокойствие и красота Simple Smile
Да е приятна и спокойна съботата на всички.
Аз залагам, че Пенелова ще победи тази вечер. И искам да покажат синьото племе, как продължават да чакат Чикагото.

# 1 353
  • София
Аз съм неутрална като Швейцария.Щях да ударя едно рамо на Дяволо,но снощи атмосферата тук беше нетърпима.
Нахлу нова съфорумка да ни чете конско за Миро,а нашият домакин се присъедини към нея и не ни защити. Simple Smile
Ми обидно ми стана,честно.
ЙоанКА Simple Smile щом излезе такова змийче,вие представяте ли си какво да очакваме от нейния гуру Радостина,направо настръхвам...
Няма ли начин там мъжагите да я изпидуркат.
А Пенелова не беше ли от сезон5,защо трябва да е на кастинг довечера.

# 1 354
  • София
А Пенелова не беше ли от сезон5,защо трябва да е на кастинг довечера.
Доколкото знам миналата година не са успели да се организират и затова сега я викат. Никъде не е казано, че само хора от последния сезон ще канят, а Пенелова все пак има много повече причини да бъде извикана от един Кралев например.

# 1 355
Това да нямат храна докога ще важи не знам. Преди имаше случай и на резиденцията да не може да се яде, та...
От промото много се ядосват сините, Пенелова пада на варелите, волейболистката също, най-интересен е Дино обаче пак с коментари и физиономии, но е било на косъм май , не знам кой печели , ама май на Пенелова са заложили според мен (не е спойлер, аз си го мисля от промото какво дават) .
Иначе Дяволо си писа за Миро, после влезна жената с книгите и фенка на Миро, другите за Чикагото притеснени и викат, то ескалираха нещата. Миро не съм го гледала много как минава и се представя признавам, повече на другите обръщам внимание, но драмата при гласуването му съчувствах искрено. Просто той нямаше полезен ход при свършен факт, може само да помни и съответно да му е обица за напред. Мен повече ме притеснява Шопа в кое племе ще влезе и изобщо ще влезе ли, щото той е доста индивидуален играч, но удобно ползва другите за интересите си. Та...хем не е слаб, хем лавира, опасен е и Лапунчо не знам и той какъв ми е кротък и в медитация понякога да не го преметне. Може би ще отиде при зелените , там са най-зле, трябва им сила и нова глава за коалиция срещу Пекин. Чикагото кога ще влезе ...не знам, но ще влезе, силен е, има хъс, ама другите ще си изгният на това блато направо, китаристчето си го харесвам много .

# 1 356
  • София
Откъде всъщност дойде това за книгите? Той сподели в някой синхрон че много чете ли, пропуснал съм?

От една нова потребителка, която ни се скара, че щом не оценяваме подобаващо Мирослав, значи сме прости безкнижници, а той бил прочел вагони с книги. Отделно оплю Юлиян и феновете му.

Ау, Йоана и Калин, дано е само за снимката. По-скоро на Ръждето го давам, макар и там да е опасна работа.

# 1 357
Скрит текст:
Скрит текст:
снощи сините си бяха виновни. толкова време не успяха да извадят последната тапа.
връзването на играчите не оказа влияние според мен. на няколко елемента бяха вързани, че на практика беше излишно да бъдат закачени един за друг.

И аз така смятам
Имаха доста късмет , вадиха бързо и само техните кукички. Просто накрая напрежението/бързането ги победи … жалко Sad
И даже не играха чисто сините - Чикагото предимно отваряше торбичките във басена, а не извън него на определеното за това място.  Даже не извади една от куките, а само надзърна вътре. И за мене сами се биха сините. Поне са спасени на блатото, понеже можеха и да са си по домовете.

Иначе Теодор Венков е впечатляващ - не само силен, но и мислещ. На териториалната битка с варелите (почти) сам победи, защото разковничето тук е не (само) силата, а начинът на връзване на варелите. Виждали сме на тази битка по-силни физически племена да губят от по-слабо точно заради връзването на варелите.

Гордиенко и за мене беше по-ефективна от Йоана. Йоана си беше точно котва - държеше Миросллав под вода. 😁

Последната грам не ми е симпатична. Една Радостина харесвам повече заради усмивката, която не слиза от лицето ѝ.

Миро Потника ми е мнооого безличен. По арената също не ме впечатлява. На индивидуални битки е тотал щета. Съмнявам се, че си пази потенциала от прожекторите като Рълев (който заблестя след битката, в която половината Гладиатори се контузиха), дори като Юлиян (който трябваше да покаже на какво наистина е способен, след като зелените го направиха капитан; тогава заблестя с пълния си блясък и направи от една сбирщина отбор, племе).
Не сравнявайте флегматично-депресивния Миро с Рълев Angry Вторият и да не се е откроявал особено в началото, винаги е бил пълен с енергия и се раздаваше на макс, дори когато беше контузен. Освен това още във визитката му с бягането ми направи впечатление и показа, че е много подготвен, нахъсан и издръжлив.

А Миро е мъка, мъка.

# 1 358
Даваш,не даваш, всеки мъж си заслужава съдбата😜 . Включително Калин , пък и сякаш не знаете,че хубавите ябълки прасетата ги ядат 🙄😉

# 1 359
  • София
Ръждето и Йо са вече резервета. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мхм,
Малко ме притеснява битката тази вечер, защото на подобна игра абсолютно всичко може да се случи, т.е. дори и загуба за Пенелова, което ще е епик фейл. Но не вярвам. Няма как да правиш Ол Старс без Вики.
Лечителите би трябвало да заложат на нея и да спечелят.

# 1 360
Тази Пенелова я помня само защото Diavolo постоянно я хвалеше . Иначе с нищо друго не ме е впечатлила, нито с визия, нито с игра. Даже не бях сигурен кога е участвала, та погледнах и видях, че Мишо я е отстрелял в 5-ти сезон.

# 1 361
При Рълев имаше драма в началото. Изолираха ги с плувеца. Те редяха някакви схеми. Плувецът много яко затапи едричкия Николай. Имах чувството, че ще се н**** в гащите. Култов момент - плувецът беше голям образ. На моменти се чудех дали не в в спектъра. А пък Рълев ставаше от ден на ден по-неприятен с всичките му предварителни коалиции и изключително благосклонната към него продукция.

# 1 362
Ааааа не. Калинчо го давам само на Ръждавичка или на оназ руса сладурана.
Спомням си в Сезон 4 за Гого и Мани какъв тандем бяха и се харесваха, докато МанитУ не съботира отбора. Тогава всичко между тях рухна.

# 1 363
Мани не е ли била при Неделчо. Неделчо и Гого в едно племе ли са били?

# 1 364
Мани не е ли била при Неделчо. Неделчо и Гого в едно племе ли са били?
Не.Тази Мануела, викаха и Мани е от следващия сезон

Общи условия

Активация на акаунт