💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 57 308
  • 1 458
  •   51
Отговори
# 1 425
Къде можем да ги гледаме тези кастинг битки на Фифо?

# 1 426
Хубави думи на Пенелова!
All stars /Old stars /  явно ще е сезон 10, така че да дадем път на неучаствалите!
Докато ги съберат тези All stars, не се натискат бившите участници Simple Smile … верно ще остареят !!

# 1 427
Налегна ме носталгия отново за първи сезон. Наистина няма нищо , поне аз не открих, но...ето едно клипче който иска да си спомни какво беше (накрая вече монтажа е ясен), но иначе духът, игрите, интригите донякъде и т.н. си ги припомних, не го бях гледала - това Юлиян, Пламен, Весо, Март и всички ...беше супер сезон спрямо следващите, наистина носталгия...
https://www.youtube.com/watch?v=Ikum6LlTczk

# 1 428
за пример ще ви дам Кралев , който на кастинг  битката  при Фифо за сезона в , който влезе той завърши на 7 или 8 място от 10 или 12  мъже в неговата група и те взеха него въпреки , че много от мъжете бяха постигнали много по - добри резултати от него на кастинга , така , че не съдете по това колко пъти е кандидатствал някой , а гледайте представянето на арената там няма как да те излъжат.
А ти на кое място завърши на този кастинг? Wink
А за представянето на "арената" ами как да ги гледат там, като само при Гого трасетата които прави на тренировките си имат някакъв смисъл. Всички вече разбрахме как и кои точно се "избират" на тези треньорски кастинги, и резултатите от лятото от арените (които сега наблюдаваме в екстаз) говорят сами по себе си. Joy
Това искам да кажа , че тези кастинги не са меродавни и не зависи почти нищо от това как си се представил на тях , а е важно на събеседването какво ще кажеш и покажеш , например Калин е вкаран само заради физическите си качества , а участници като д-р Петров , Александър основно заради това че дават свободно синхрони говорят много и мислят за коалиции и схеми

П.С.
Аз няма как да влезна в този формат защото първо ще съм като Дечо ( да е живо и здраво момчето ) и само ще се излагам на арената , а и 2 години съм имал нещо общо около заснемането на два сезона и няма как да ме вземат

# 1 429
Налегна ме носталгия отново за първи сезон. Наистина няма нищо , поне аз не открих, но...ето едно клипче който иска да си спомни какво беше (накрая вече монтажа е ясен), но иначе духът, игрите, интригите донякъде и т.н. си ги припомних, не го бях гледала - това Юлиян, Пламен, Весо, Март и всички ...беше супер сезон спрямо следващите, наистина носталгия...

1-ви сезон го има целият във vbox

И между другото Март и Томас ми бяха много отвратителни като поведение, начело със СтоЕнча. Юлиан всичките ги издумка.

# 1 430

И между другото Март и Томас ми бяха много отвратителни като поведение, начело със СтоЕнча. Юлиан всичките ги издумка.
Не ми излиза на мен, само от 2 сезон натам
може ли линк
извинявам се за спама, ама искам да го погледна пак , нещо ми стана носталгично

# 1 431
  • София

Хм, Март не отпадна ли на една супер нелепа битка - редиха нещо като Дженга с краката - и то от двете скатавки на битките в 1ви сезон Радостина и Ана Мария?
Може и да бъркам, че е отпаднал тогава, но това си остава една от най-нелепите игри, които са давали.

Допълвам - така е било, но не Радостина, а Венцислава е била другата.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 22:42 от gg__

# 1 432
Тогава отпадна,да . Вместо Радостина, другата обаче беше Венцислава

# 1 433
nelka123 регистрирана си от преди една седмица. Разбирам, че си близка с Миро, но за мен той ми е безличен. От спойлерната тема знам до къде стига. Айде няма нужда от толкова размахване на пръст.

А това аз кой харесвам или не харесвам не ти влиза в работата. Юлиан ми е любимец номер 1 евър, следван от Гого, Калин, Чикагото.
                                              Нелка е регистрирана  преди 2009 и бях толкова активна, че превеждах от руски филм. На 64 години съм , лекоатлетка съм била  и не пропускам риалити с игри. Времената бяха такива , че съм заклета феминистка, затова не харесвах Юлиян.

# 1 434
  • София
Да, Март го изпидуркаха удавницата(Венцеслава) и оперната певица, а Томас само първата. Но и тези две нелепи участнички от този 1-и сезон са в пъти по-добри от много от тазгодишните звезди от тренировъчната програма на Мишето. Grin

# 1 435
Георги Общия ли е аквамен?
И аз това се чудя. Бях за него още като се хранеше, с такава усмивка им го сервира какво е избрал и така му се израдваха всички, че...)) После си се хранеше с чиста съвест човека, а другите все го пращаха на елиминация. За мен той е истинският победител в техния сезон- Не Алекса, не Фифо, а Георги. Чак после в интервюта си каза как решавал пъзели, колко е тренирал и изобщо колко труд е вложил и колко добре подготвен е бил. Но...и него го ощетиха. Поне с Фейгин се харесаха, ама нещо към този момент май не са заедно.
Сетих се за това клипче на Неделчо:

# 1 436
Имаше закачка от Чикагото към Наталия да му изглади риза!:satisfied:

# 1 437
Не гледах, но ви прочетох. Не съм изпуснала нищо. Жалко за Пенелова.
Сезон 1 си е сезон 1. Няма друг такъв. В последните три сезона са все от треньори, познати, готови коалиции.....тъпотия.

Неделчо и той вече не прави клипчета..... Бяха забавни.

# 1 438
  • София
Март беше хубавец Simple Smile Не помня как да се държали с Томас, но после в друго риалити му гледах на втория визитката и все едно друг човек беше. Грозни изказвания за жените имаше. Юлиян си беше топ, ех..

# 1 439
Къде можем да ги гледаме тези кастинг битки на Фифо?
https://www.youtube.com/watch?v=rt1hp7Nj_K0  - Сезон 7
https://www.youtube.com/watch?v=nrd4nvjBD10 - Сезон 6

Общи условия

Активация на акаунт