💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 60 296
  • 1 505
  •   66
Отговори
# 1 485
За тези, който не харесват спойлери. Не гледайте ИГ на Александра днес, че в стори с Лопунов испуска лек спойлер. Grinning

# 1 486
Яко е, че си събрал всичката тази информация, но това е нещо допълнително и по желание. Тема може да има и без нея. Също не искам да те дразня, но ми се иска участниците да са по в началото на поста, а не към средата. Но тъй като това е нещо допълнително, което правиш, досега нищо не съм коментирала. Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 15:32 от Alucard

# 1 487
Ама защото играчите основно от глад се оплакват, а пък някои добре си изглеждат, та затова ми е странно. Например Йоана е прекарала 25 дни на блатото при пълен глад. Ами че добре изглеждаше като влезе при жълтите. Загладени бузки, прическа.
Не знам, аз съм фен и на Голи и уплашени, някак без да искам правя сравнение как изглеждат едните и другите след 20 дена глад. Само си разсъждавам. Simple Smile

# 1 488
https://bg-mam.ma/p/1820399/50319775
https://bg-mam.ma/p/1820399/50319786

Пример за това колко малко се цени труда, който се полага за всяка една тема.
Евала!

Само да ви кажа, че корицата отдавна е избрана и вече направена. Далеч преди петъка...

Извинявам се, ако думите ми са прозвучали обидно. Ни най-малко целта ми не е била това. Напротив. Отново подчертах колко хубава е настоящата корица и ми е любопитно каква ще бъде следващата.
За първия пост - чела съм го, знам за храната, не съм и написала нещо по-различно.

# 1 489
Някой не беше ли купувал храна от бензиностанцията тайно от продукцията?

# 1 490
  • София
Да, Томи. Но не е 100% сигурно.

Жените във Фермата дори качваха килограми, а мъжете сваляха яко.
Този феномен сме го нищили доста пъти във фермерските теми. Ама не помня точно какво беше обяснението. Свързано е с хормоните и с женската физиология. Явно жените при тези условия или свалят малко или дори леко качват. Също това което се знае, че на жените цикъла изобщо не им идва или много рядко в тези формати. Най-вече заради стрес. Някаква защитна реакция на организма, да не се хаби кръв/сили. Не знам.
Ако си спомняте много аналогичен беше случая с дъщерята на Дунев. Тя откара повече от месец там, а си спомням, че имаше грозни нападки (защото не се харесваше малодушието на баща и), че я угояват, защото е с връзки, а тя си остана там и си отпадна. А всички масово бяха сигурни, че ще влезе при баща си. Та тя видимо не отслабваше, а дори качи бузки, но имаше там някакви проблеми.
Но да не се отклонявам. Има жени, които си свалят килограми, но има много жени, които не свалят или дори качват. И това няма нищо общо с храната и дали им се дава скришом храна. Не, не им се дава.

# 1 491
На мен пък ми харесва да има картинки и анкети към темите, нито ни натоварват, нито пък е задължително да се гледат или попълват. Темите изглеждат по-добре, някак са завършени , да не говорим за времето и труда.
Ма вие кат Ръждавичката почнахте да мрънкате , ейй)) Оставете мъжете да си пишат и дават мнения, без това са малцинство , ще се отчаят значи от нас.
Хубаво промо с тези скачания, дърпания на варели, ще е силова битка май утре, има емоции гледам...не знам на кое племе да заложа, но ми се иска да си останат така пак. Може зелени и жълти да се разменят, ама не държа.
Защо не дадоха вечерта, като не си идват Чикагото и Гордито какво правят и как се държат сините. Те от сутринта се бяха строили с поглед към вратата и бяха на нокти кога ще се върне Чикагото, до вечерта ....не знам...

# 1 492
Мисля си, че сините ще изберат Наталия. И не, че те ще я искат, а още първоначално тя ще се предложи. Ще ходи да побеждава и да спасява Чикагото. Пиша го сериозно. Тя си каза, че без него там не иска или нещо подобно.
От жълтите може и Александра да изпратят. Няма да искат Никол да има грошове, колкото и да се мъчат да и свалят звезди. От зелените може би ще изпълнят желанието на Иван. Но там като нищо ще се провали при две жени за капитани и хайде на блатото Simple Smile
Това е моят сценарий.

# 1 493
Скрит текст:
Да, Томи. Но не е 100% сигурно.

Жените във Фермата дори качваха килограми, а мъжете сваляха яко.
Този феномен сме го нищили доста пъти във фермерските теми. Ама не помня точно какво беше обяснението. Свързано е с хормоните и с женската физиология. Явно жените при тези условия или свалят малко или дори леко качват. Също това което се знае, че на жените цикъла изобщо не им идва или много рядко в тези формати. Най-вече заради стрес. Някаква защитна реакция на организма, да не се хаби кръв/сили. Не знам.
Ако си спомняте много аналогичен беше случая с дъщерята на Дунев. Тя откара повече от месец там, а си спомням, че имаше грозни нападки (защото не се харесваше малодушието на баща и), че я угояват, защото е с връзки, а тя си остана там и си отпадна. А всички масово бяха сигурни, че ще влезе при баща си. Та тя видимо не отслабваше, а дори качи бузки, но имаше там някакви проблеми.
Но да не се отклонявам. Има жени, които си свалят килограми, но има много жени, които не свалят или дори качват. И това няма нищо общо с храната и дали им се дава скришом храна. Не, не им се дава.

Мисля, че все пак им дават някакви лекарства.. де да знам

А мъжете Laughing Дават ли им бром на мъжете, защото няма човек, който да ме убеди, че толкова време тАрпят и са сдАржат Laughing или ходят тайно и потано из по зад храсталаците..както е всеизвестно, че беше в казармата LaughingLaughingLaughing Имаше си определени места, където като влезеш и се чуваха гласчета от там и там.. татко, такооо ахахахахахахаха

# 1 494
Не е конкретно към мъжете, а за някои потребители, които смятат, че темите трябва да изглеждат по определен начин. И знам, че съм малцинство, но въпреки това имам право да си изразя мнението. Помня един път как стана разправия, че някой си "позволи" да направи тема за Ергенът, пък то имало ред, видиш ли, и не можело кой да е е да прави теми. Ама както и да е. Все тая.

**И всичко тръгна от това, че не им се оценява труда. Ами оценява се, ама е и привилегия (ЯВНО) да правиш тема, така че няма нужда от такива коментари.

# 1 495
При сините бавно се завръщат от елиминационните, миналата седмица Алекс пак в понеделник се завърна, и тази ще почакат до утре (горката Наталия)Joy

Това за различното отслабване при мъжете и жените основно с различния метаболизъм се обясняваше - повече мускулна маса - повече енергия. Хормоните и детеродните функции и те някак влияеха. В някои сървайвъри редовно ги теглят в началото и в края, който е загубил най-голям процент от теглото си печели някаква награда, обикновено мъжете отслабват 7-10 кг (най-много 13 си спомням), жените 2-6кг

# 1 496
Ако си 46-48 кг, според вас колко реално ще отслабнеш на блатото, преди да викнат спешна помощ?

# 1 497
  • София
Хубаво промо с тези скачания, дърпания на варели, ще е силова битка май утре, има емоции гледам...не знам на кое племе да заложа, но ми се иска да си останат така пак. Може зелени и жълти да се разменят, ама не държа.
Не забравяй, че накрая ще има и слайдер пъзел 5х5.

# 1 498
Не забравяй, че накрая ще има и слайдер пъзел 5х5.

Не може да бъде ще има пъзел пак нали го бяха забранили , не знам кой ще решава пъзелите на зелени и жълти .

# 1 499
На жълтите може да е Йоана или Мирослав.
На зелените може да пробват Пекин или Сапунджиева. Там може и Траян да се пробва.
Те моите прогнози все не се случват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт