🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 33 119
  • 1 006
  •   51
Отговори
# 825
За мен като мъж Габриела е най-красивата жена вътре и то с много пред всички останали. Няма нито една жена, която да се доближава до външния вид на Габриела.
Много е красива, но не трябва да предобря с грим, че се губи красотата ѝ. Още като започна предаването казах, че за мен е най-красива, на повечето им пречеше гласът ѝ Simple Smile

# 826
За мен като мъж Габриела е най-красивата жена вътре и то с много пред всички останали. Няма нито една жена, която да се доближава до външния вид на Габриела.
Много е красива, но не трябва да предобря с грим, че се губи красотата ѝ. Още като започна предаването казах, че за мен е най-красива, на повечето им пречеше гласът ѝ Simple Smile
Бижутерската е бижуто на сезона 👌
И на мен ми харесва най много .

# 827
Не е правен носа на Габриела, само уста има
Скрит текст:
И аз така си мислех, но няма общо със сегашното мъничко носле, което има. Вероятно е трябвало да се оперира заради дихателен проблем и са пипнали формата или пък чупене, едва ли е отишла от суета, защото е супер и естественият ѝ нос.

Елвиса не беше обвързан в Ергенът, стига, моля ви. Явно наистина са се разбрали сега месеци по-късно, те не са професионални актьори, че така да го играят.

# 828
Скрит текст:

Не е само уста. Има ботокс и филъри, има и нещо на очите, може би блефаропластика.

# 829
Скрит текст:
И аз така си мислех, но няма общо със сегашното мъничко носле, което има. Вероятно е трябвало да се оперира заради дихателен проблем и са пипнали формата или пък чупене, едва ли е отишла от суета, защото е супер и естественият ѝ нос.

Елвиса не беше обвързан в Ергенът, стига, моля ви. Явно наистина са се разбрали сега месеци по-късно, те не са професионални актьори, че така да го играят.
Може Джани накрая и е счупил носа

# 830
Шермин дали се вижда по-красива и от Габриела? За мен Габриела,  Натали и Криси са топ красавиците. На Криси не харесвам излъчването, но не може да ѝ се отрече красотата.

# 831
Сторито на Орлин

# 832
А, да, по повод на това стори на Орлин - вие сериозно ли не схванахте, че той се шегува с Шърмѝ като каза, че много общи неща имат? Ако беше казал "нямаме общо", онова кречетало щеше да откачи.

# 833
Ако махнем Виктория и Габка, не можем да отречем, че това е първият Тушевски сезон без крокодили. Всичките момичета изглеждат доста добре. В други сезони е имало по-красиви, но като цяло е първия сезон без грозилища.

# 834
  • here and now
Ако махнем Виктория и Габка, не можем да отречем, че това е първия Тушевски сезон без крокодили.
А Анчето жабче ли е? Mr. Green

# 835
Ако махнем Виктория и Габка, не можем да отречем, че това е първия Тушевски сезон без крокодили.
А Анчето жабче ли е? Mr. Green
Неприятна е като характер, определено има евтин вид, но не бих я нарекла грозна. Предобрила е и противее с характер, но забаравихме ли вече какви киликандзери сме гледали

# 836
Били са разделени Йоана и Мартин  , тя след предаването излизаше с бивш негов приятел

И той е простил това?? Open Mouth

# 837
Били са разделени Йоана и Мартин  , тя след предаването излизаше с бивш негов приятел

И той е простил това?? Open Mouth
Изглежда - и то това е същият приятел, който тръгна с Емануела след него.
Или не са били двойка този приятел и Йоана, или Елвина наистина много си я обича.

# 838
Изглежда - и то това е същият приятел, който тръгна с Емануела след него.
Или не са били двойка този приятел и Йоана, или Елвина наистина много си я обича.

Нееее! 🤯
Явно наистина я обича. Или поне засега така си е наумил

# 839
Честно казано, и аз мислих, че баща и е адвокат, дори си мислих, че е основният, който представлява всички видни земеделци от района Grinning Не знам как съм си го измислила, явно някой ми го е казал или съм прочела някъде. Но е хубаво, че истината излезе наяве.

При всички случаи е заможен човек, изучил я е право , а тя иска да е шоу гърла .
Много ми е тъпо, когато някой счита, че баща ти трябва да е петролен магнат A.K.A. бялослатински бизнесмен, за да се "изучиш право". Аз, какво, дипломата ли да си скъсам, че "сама съм се изучила"? Това, че девойката е завършила и взела изпитчета, не я прави никакъв юрист, освен на хартийка, па макар и купена. Оставете я да си се титулува, както иска, но ясно е, че други са нейните...интереси, нямащи нищо общо с правото.

Общи условия

Активация на акаунт