🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 48 673
  • 1 478
  •   61
Отговори
# 1 065
почна скандал, защото той е починал и да не говори за починалите.  
Емили се опита да се измъкне, че не знаела, но после казаха че Габи го е разказала пред нея няколко дни преди това и че нарочно го е направила.
Защо вярваме, че при положение, че всички игнорираха Емили и тя странеше от тях, Габа точно пред нея ще вземе да разказва за починалия си баща?

По-достоверно ми е твърдението на Емили, че не е знаела.

Чакам с нетърпение днешния епизод, да видя как някой дръзва да поднесе на Габа същата напитка, която тя нон-стоп сервира на тези, които си нарочи за жертви.

# 1 066
Добре, Габриела защо се меси във всички отношения? Понеже в момента гледам епизода от снощи, първо реши че ще разделя Орлин и Натали, защото Орлин бил за “нейната приятелка”. Петър си размени няколко изречения с Виктория, извика го - нямало да си говори с нея.
Махленската клюкарка за някаква сватовница ли се е взела, не знам.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 11:37 от MissBabyJane

# 1 067
Не знаем кой точно е спряган за "насилникът на "горката" габриела , но от 3-мата ми се струва,че Радослав трябва да остане и има какво да се види от него.Интересен ми е.

# 1 068
Честно казано не ми харесва това с Габи Бланко, не споделям тази ненавист към нея, но мъж да я тормози е потресаващо. Сходно с начина по който се отнесе Йовица към Виктория. Дори сълзите да са крокодилски не мога да злорадствам.
Мъжете са пълен потрес, селяни с диалект и самочувствие.

Да, ама като се случи това с Йовица и Виктория, на масата не казаха ли точно Шърман и Габриела, че го подкрепят?

# 1 069
На втората снимка от профила бях сигурна, че е гей.- за Тихомир.
Не знам гей ли е ама знам как ги подбират

https://www.instagram.com/p/Cg46Mw-okNF/

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 11:29 от Joly73

# 1 070
Мен ме дразни много, че участниците са се вкопчили в първия, който са срещнали и не пускат кокъла. Дори се обиждат, че идват нови хора, които да им развалят рахата. Още съществува това сващане, че ако смениш партньора в любовно риалити, си лека жена/несериозен мъж. Това е формата, няма нищо лошо да смениш ако дойде някой по-добър за теб. И в ДиК беше така. Много харесвам Ники и Джулия, но трябваше продукцията да се намеси, за да предприемат нещо един към друг. Защото е голяма гордост да избереш конкретно Божин и Ивелина от ден едно и са си седиш с тях.

# 1 071
На мен пък ми хареса как си говореха Вики и Петър, като изключим, че не беше много джентълментско докато разговаряш с жена да си се излегнал като ..да не казвам какъв...и да гледаш в небитието. Вики говореше приятелски с него.
Изобщо Петър е с големи претенции но му избива злобничката и подличка същност. Много често го виждам със стиснати зъби. Нарече Кристина "малоумна" и "пръдня" зад гърба и, а на нея колко била съвършена...лошо впечатление ми прави. Но много ми хареса червената риза.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 11:35 от pandorina

# 1 072
В първия момент, като даваха новите момчета, единия ми заприлича на д-р Пепи. И реших, че връщат част от изгонените обратно Grinning

# 1 073
“Пръдня”?!!!
Това сериозно ли?
Дъно.

В първия момент, като даваха новите момчета, единия ми заприлича на д-р Пепи. И реших, че връщат част от изгонените обратно Grinning

Идентична беше ситуацията  и при мен.

# 1 074
Както някой писа Радослав ми е като копие на Вальо. Същия брутален типаж. Явно той ще е насилника. Интересно ще ми е Калоян как ще реагира като му кажат. Калоян за мен е неконфликтен и не мога да си го представя в директна конфронтация с някого.

# 1 075
И на мен ми заприлича. Те с тези бради се обезличават страшно много. Всички са ми еднакви.

Както някой писа Радослав ми е като копие на Вальо. Същия брутален типаж. Явно той ще е насилника. Интересно ще ми е Калоян как ще реагира като му кажат. Калоян за мен е неконфликтен и не мога да си го представя в директна конфронтация с някого.

Нищо няма да каже според мен…

# 1 076
Сега дадоха пак промото на довечера. Габи Бланко плаче, с размазан грим, казва "аз такова отношение не съм получавала никога, ама никога", а в същото време забележете Крисито с каменната физиономия, не трепна!

# 1 077
Тук имаше профил на някой с италианско име, пък на мен ми се стори, че са Радо, Радослав и Тишо. Кой е Виторио?
Имат ли ИГ тези момци?

# 1 078
А някой забеляза ли, по-точно чу ли(извинявам се, ако вече е коментирано), че в промото за довечера, като че ли, Виктория пита Бланко добре ли е? Или бъркам гласа. Ако е така, какво пък толкова е станало, че да свали гарда...

# 1 079
  • Варна
На Тишо много му личи, че е гей, но той май и не го крие.
Щом Лили е вътре, защо не и той да е вътре 🤣

Общи условия

Активация на акаунт