🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 47 835
  • 1 468
  •   62
Отговори
# 1 215
На мен лично ми е супер интересно. Нямам търпение за довечера. Тоя ще да е голям "герой", щом успя да разплаче Габа. По-интересно ми е, че видях разревана Дениз...

# 1 216
  • София
Га яде кифтьетата ни рива, са ривеш

# 1 217
Тушееееев, приемаме предложения за сценаристи за следващия сезон. Няма да взимаме много - символична сума ще е  JoyJoyJoyJoy

# 1 218
На мен лично ми е супер интересно. Нямам търпение за довечера. Тоя ще да е голям "герой", щом успя да разплаче Габа. По-интересно ми е, че видях разревана Дениз...
Дениз реве, защото и тя е в същата професионална сфера.
Обидата явно е на работна основа. Trollface

# 1 219
Има коментари , че Габа първо го е обиждала на селянин или нещо такова и той е отговорил.
Нещо в стил "не бях селянин като те поръчвах и ти носех бяло, млъкни сега".

И хоп разревахме се.
И върни парите
в евро!

Догодина трябва да ни вземат за сценаристки.
Ние да можем каста да изберем, сценария сам ще си стане🤣👌

# 1 220
  • София /Абсурдистан
Има коментари , че Габа първо го е обиждала на селянин или нещо такова и той е отговорил.
Нещо в стил "не бях селянин като те поръчвах и ти носех бяло, млъкни сега".

И хоп разревахме се.
И върни парите
Няма какво да циври, след като сама се беше изтипосала в ало. бг, а и на други места със снимка, списък на услугите, които предлага и тарифа за час и за цяла нощ. Лично съм виждала обявата. Тя после лъжеше, че уж не била тя. Може, освен ако има двойничка. Тук съфорумките  от Пловдив първи я разкриха. После изтри снимките и сега вече е инфлуенсърка, а не труженичка. И приятелките и са същата стока.

# 1 221
Ама той нещо такова ли е казал, аз не чух. Малее, голям ще е цирк. Нямам търпение. Определено тоя сезон гърми, кой каквото ще да ми казва.

# 1 222
  • София
Ще е голяма изненада да е нещо много фрапиращо и за публиката, не вярвам да допуснат да излъчат прекалено брутални неща и да ни стане жал за нея. Ама пък знае ли се.

# 1 223
От промото ми се видя нещо малоумно от типа на "Я  млъквай" само ще я изкарат по-жалка ако реве за подобно нещо. Grinning Буквално по улицата след сезона в който беше са ѝ викали по-ужасни неща.

# 1 224
Ама той нещо такова ли е казал, аз не чух. Малее, голям ще е цирк. Нямам търпение. Определено тоя сезон гърми, кой каквото ще да ми казва.

Не знаем какво й е казал. Ние тук просто си развихряме фантазиите, докато дойде часът на истината  Grinning

# 1 225
Не знаем какво е казал, само си фантазираме.
Но то не е далеч от реалноста.

Габюн преди корекциите е била доста грозничка, да не забравяме уши на Дъмбо, нос на сврака, усни....о, те липсваха... гърди дъска за гладене. и т.н.

Материал за затапване бол.

# 1 226
Не вярвям по улиците да са и викали, само разни интернет нинджи предполагам. Докато сега в очите и го казват. Интересно ми е , ако мъжете бяха с тях, приятелят и Краси би ли я защитил? А Калоян? Кой въобще бо скочил?

# 1 227
A  aз като го видях тоя простака си казах... Най-после eye-candy... Ужас Grinning Grinning Grinning С пепел се посипах.

# 1 228
  • Street of Dreams
Не вярвям по улиците да са и викали, само разни интернет нинджи предполагам. Докато сега в очите и го казват. Интересно ми е , ако мъжете бяха с тях, приятелят и Краси би ли я защитил? А Калоян? Кой въобще бо скочил?
Шермин нали е там? Grinning Tя има повече хъс от тези двамата взети заедно.

# 1 229
Нея епитети и дейности не я събарят. Ако на принципа на Емили е вкарал нещо за родителите ѝ, там само реагира.

Общи условия

Активация на акаунт