🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 76 500
  • 2 111
  •   35
Отговори
# 2 055
Виктория ще се изложи , ако толкова се впряга за човек , който познава от един ден 😅
Виктория преиграваше. Адски много си личеше като питаше колко е часа и как дрънкотеше по чашата...Вики, не ставаш за актриса, да си знаеш.

# 2 056
  • somewhere near the sea
Може и да е публикувано, но толкова ми е смешно, че не можах да се сдържа

# 2 057
Тази тема колкото пъти я отворя напоследък, един от последните постове е или колажа с парцалите на Шермин, или скрийншот на поста на Радо и авера му.

# 2 058
По мой спомен една от участничките беше обяснила в подкаст, че тези селфита и клипчета са били от телефона който им е даден от продукцията да снимат влогове.
Ако помните в този сезон всяка участничка беше снимала кратък влог от вилата.
Това с телефоните трябва да се изясни. Още в пролетния сезон ми направи впечатление, че една от участничките беше постнала селфи покрай басейна на къщата с други участнички - всички бяха излязли по различно време, така че не е възможно да е било след изгонването. Дали им дават техните си телефони от време на време, колкото да пишат на близките си? Или пък им дават някакъв оборотен телефон, който може да ползват? Доста странна работа.

# 2 059
За 65 се публикува това .😅 първата рокля е на О Поли и струва около 200 лева , тя Шермин има доста неща оттам , не че е няквка нееероятна марка , но въобще не смятам , че е от Тему. Третата е от Зара .😀

# 2 060
Ако Кристина натисне Орлин и той я отхвърли това няма да е доказателство, че Орлин е гей, а по-скоро,че Кристина е страстоубийка.

# 2 061
Потърсете в нета, днес ми попадна едно клипче на Кулагин, който обсъжда Шермин. Мама мия, този ако влезне, ще разпертушини всичко живо за нула време. Никога не съм го понасяла, но че има остър и хаплив език е факт.

# 2 062
Този прилича на баща й от маХлата. Едно към едно, само дето е малко по-слаб. Дали има и златен зъб?!

# 2 063
  • In The Middle Of Nowhere
Потърсете в нета, днес ми попадна едно клипче на Кулагин, който обсъжда Шермин. Мама мия, този ако влезне, ще разпертушини всичко живо за нула време. Никога не съм го понасяла, но че има остър и хаплив език е факт.
Къде по-точно го гледаш това?

# 2 064
Аз чух Richard. Така че, вероятно иска Richard Mille. 

[/i][/b]link=topic=1820437.msg50315454#msg50315454 date=1760126499]
Каква марка е този часовник, за който Шермин говори
[/quote]

# 2 065
Чудя се да каква степен на участниците им се раздават роли, т.е. дали изобщо имат и свободна воля. Вики влезе с поръчение провокации и разбутване на двойки, сваляне на маски (слабо се справя), Тихомир влиза да подпечата билета на Вики. Агресорът вероятно е трябвало да конфронтира, но понеже е тъп преигра, Габи бижута трябва да го играе жертва, която е вече така обработена от насилника, че не смее дума да си каже с друг мъж и само за Микеле говори. Натали е невинната върти опашка, която тръгна с дилеми  и колебания от начало и продължава тая линия. Лили е катализатор трябва да активира и дезактивира Наталините избори...и т.н. Много са ми прозрачни. Искам повече спонтонност . Затова Пенко ни харесваше. Щото беше АВТЕНТИЧЕН..глупак.

# 2 066
Аз пък се чудя,  дали Орлин е скрито/прикрито делулу? Като му видях обявата, ме накара дълбоко да се замисля. Толкова ми хареса това момче, в последните епизоди, ама май има нещо......в него, не съвсем наред. Пък и самия факт, че е влязъл в Ергенът....., а изглежда толкова нормален.

# 2 067
Клипът с Кристина и Виктор не ме учудва, честно казано. Като се бяха “сдърпали” с Петър (покрай нейните пиянски откровения) и Виктор го играеше на медиатор ми се стори, че й се сваля. 😄

# 2 068
Ако пак мернете клипчето на Кулагин, моля ви да дадете линк тук Simple Smile

# 2 069
  • In The Middle Of Nowhere
То това може да е било на лайф и затова сега да  го няма, че и аз не го намирам.

Общи условия

Активация на акаунт