🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 76 106
  • 2 108
  •   61
Отговори
# 2 070
Аз също смятам, че Виктор и Кристина си подхождат като типажи, НО до там.Нито мисля, че в предаването ще се случи нещо между тях, нито извън него.Не мисля, че Дениз ще изпусне партията с Виктор .Малад, независим финансов, не е някои Батка.Ако ме опровергаят ще съм силно изненадана 😀 Предполагам, че са си останали дружки след предаването Кристина и Виктор.Да не говорим, че след последния епизод и двамата за жертва на народната любов😅
Понеже гледах разни подкасти ще кажа, че лично мен ме изненада, че имат време без камери.Мислех си, че всеки един разговор между участниците се записва, а реално те си имат цели почивни дни.Ходят на плажа  без камери и могат да си говорят, обсъждат, договарят и правят каквото поискат в общи линии.😀В този ред на мисли изобщо не им вярвам, че не са правили секс там.В къщата пред камерите да, но навън едва ли.

# 2 071
  • София
Имаш предвид да са правили секс на плажа ли? Че то това е извън къщата.

# 2 072
Потърсете в нета, днес ми попадна едно клипче на Кулагин, който обсъжда Шермин. Мама мия, този ако влезне, ще разпертушини всичко живо за нула време. Никога не съм го понасяла, но че има остър и хаплив език е факт.
Къде по-точно го гледаш това?

На мен ми попадна тази сутрин като си гледах  клипчетата из фейсбук, на сторита. Но изчезна и няма как да го потърся отново. Ако ми попадне, ще кача линк, понякога се повтарят.

Скрит текст:
Някакви такива неща, говореше за нея, като в тази статия :

https://www.betarss.com/fun/read_story.php?news_id=1734671

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 17:11 от BlackCat12

# 2 073
Потърсете в нета, днес ми попадна едно клипче на Кулагин, който обсъжда Шермин. Мама мия, този ако влезне, ще разпертушини всичко живо за нула време. Никога не съм го понасяла, но че има остър и хаплив език е факт.

И е винаги много точен и директен,голяма фенка съм му!

# 2 074
Чудя се да каква степен на участниците им се раздават роли, т.е. дали изобщо имат и свободна воля. Вики влезе с поръчение провокации и разбутване на двойки, сваляне на маски (слабо се справя), Тихомир влиза да подпечата билета на Вики. Агресорът вероятно е трябвало да конфронтира, но понеже е тъп преигра, Габи бижута трябва да го играе жертва, която е вече така обработена от насилника, че не смее дума да си каже с друг мъж и само за Микеле говори. Натали е невинната върти опашка, която тръгна с дилеми  и колебания от начало и продължава тая линия. Лили е катализатор трябва да активира и дезактивира Наталините избори...и т.н. Много са ми прозрачни. Искам повече спонтонност . Затова Пенко ни харесваше. Щото беше АВТЕНТИЧЕН..глупак.
Свободна воля, само, ако се хареса и на продукцията.
Вики е ясна.
Габриела Бланко - същата роля, провокации, нападки, агресор, но го играе заспал агресор, в сравнение със предния сезон.
Кристина - Мрънкаща девойка, позьорка с шапки и различни бански, студена към мъжете. Не пускаща никой до себе си, защото по дефолт няма достойни..
Габриела - роля: Срамежлива жена под чехъл и без мнение, нагледен самоучител "Как да се държа с ревнив и властен мъж"
Натали - роля: герой от детска приказка, принцеса, живее в нейния свят с обичан принц и не се интересува от др участници, същевременно много опит в  свалките, противоречив герой.
Лили - роля: Да бъде Различна - по ръст, кожа, сексуалност, може би, да изразява мнение, нейно или на редактора
Хени- роля няма, да играе себе си.
Дениз- роля на порядъчната жена, положителен образ. "естествена" красота, интелект, отвреме на време втори план за коментари на съиграчи.
Емили - Сексуален дразнител
Филипа - Шавливо момиче, попаднало на егоист
Ана - главна роля, интернационална красавица, търсеща богат чичко с небалканско излъчване. Мрънкаща.
Виктор - Философ и говорител по темата "Кое е правилно  и грешно в живота". Ревнивец.
Петър - да покаже наученото от Ст. Данаилов, да изиграе ролята на Ревнивеца и Поетапната свалка
Орлин - влюбено девстено  пиленце от Монтана, и  свободомислислещ американец в едно, китарист и певец
Калоян - мъж-дърво
Джани - 9 езичен Ревнивец и Обсебващ, мачо, и бияч, със семейни ценности
Пенко - Неподправеният и непредсказуем извор на смешки, гола вода с жените, използва медицински термини
Неделчо - роля: първата целувка с жена по избор, кратко участие.
Валентин - Дразнител, типичен балкански манталитет, "Интереса клати феса", прост човек с голям мускул
Красимир - чичко с парички от заложни къщи търси държанка, една до края на предаването. Ако тя го зареже, ще избере друга, но ролята остава.
Йовица - срамежливо момче порастнало като властен мъж, играч, иска да рисува голо тяло, но още търси. За сега пеперуди рисува.

# 2 075
Петър и на мен ми излезе на реклама в тубата

Съгласявам се с мненията по-назад, че Криси се цели в някой с повече влияние.

Според мен нявън не би била с актьор, който припечелва като рекламира тапети.

Нищо лично към Петър, в такова време живеем, че с реклами сигурно се изкарват повече пари от колкото като щатен актьор.

Просто мога да си представя какво би си помислила г-жа ледена кралица ако попадне на тази реклама, а сигурно все поглежда в ютуб нещо.

Тя е прекалена глезена от родителите си, за да остане задълго доволна с Петър според мен.

# 2 076
Кристина каза какво ще  е мнението на баща й :
"актьор къща не храни"

# 2 077
Съгласна съм, че най-вероятно си търси по-различен тип мъж, но да не забравяме, че в инстаграм рекламира франзели Кристина.😀
Дали са франзели или тапети не мисля, че има разлика.Иначе може да си мисли, че е някакво ужасно високо ниво.Лично аз не съм разбрала да блести с някаква невероятна кариера и самостоятелни постижения в живота, за да има невероятни претенции.Но всеки е свободен да си търси каквото поиска.

# 2 078
Имаш предвид да са правили секс на плажа ли? Че то това е извън къщата.

Аз затова считам, че Красьо когато изведе навън през двора пияната Шерми, която го беше яхната са прали на плажа. След въросната нощ на банкета той започна да я храни вероятно поради факта, че си е взел това за което я обикаляше и търпеше.

# 2 079
Кристина иска мъж дето да ѝ носи по 100 бона на месец. Рекламите дето прави Петър едва ли му носят повече от няколко стотин.
Той си е комплексиран от Филип Буков и иска неговата кариера, но Филип е далеч по-харизматичен и разпознаваем.
На Петър му давам макс 1-2 години след Ергена преди всички да го забравят.

# 2 080
Туджаров потвърди, че перат из пейзажа

# 2 081
  • Варна
Е,то беше повече от ясно. Красимир си беше наумил, че ще я мине, освен това напълно безплатно. 🤣🤣

За клипчето с Виктор и Кристина, за мен не означава нищо. Аз също съм се возила с други мъже, които са ми приятели и нищо повече.

# 2 082
Е Туджаров не конкретизира точно тях, говореше принципно.

# 2 083
  • В Града на Липите
Най-сетне изгледах Рая от петък.
Виктор изписа веждите на Орлин. Досега въобще не го бях забелязала, обаче се оказа свестен. Отстоя си позицията и не трепна от нападките. Много ми хареса изказа му, както и мнението му.
Тия четиримата се познават от две седмици с любовчетата си и вече се правят на женени с деца.
Крисито продължава да слиза надолу. Как само нагло обяви Орлин  за гей, асексуален и тн и то без да го познава. Ако го била налазела, щял да й откаже. Ами много ясно. Личи си, че човека си има и достойнство и възпитание.
Много ми е интересно, Лъчо ли беше, сори не мога още да запомня имената на тризнаците Relaxed колко време ще изтърпи дубайско израелската принцеса. Беше уведомен веднага за 5те езика, но не разбрах наясно ли е колко е лека и досадна Grinning
Точно се зарадвах за Пър и Пърчо и той й изневери. Вероятно с Хени, другите сякаш бяха на линия.
Жалко. Беше хубаво да дразнят Габа и Лили.
Явно 24 годишния (Радо?) ще се бори за Лили Grinning то не че има с кого, ама ми е жал за него. Пази Боже да му падне енергията и вибрациите, тя ще го изяде с парцалите. Защото знаем, че Лили не понася лоша енергия.
Скаутите бяха супер скучни.

# 2 084
Е,то беше повече от ясно. Красимир си беше наумил, че ще я мине, освен това напълно безплатно. 🤣🤣

Без да плаща с пари. Иначе понесе много дуднете от нея, и излагация с национален ефир. Дано да си е струвало прането.
Иначе аз не мисля, че тя таксува много за една пиянска сесия около час. Бат Красо би могъл да си позвили.

Общи условия

Активация на акаунт