🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 79 066
  • 2 136
  •   20
Отговори
# 2 115
Тя Кристина пък и актриса ли го играе божееее 😆😆😆😆😆

https://youtube.com/shorts/_Gevr7DFhK0?si=sHJfuiDKMNZe5QhK

“Аз съм Сексилия с Г, но може да ми викате Секси”

# 2 116
Видеото с Виктор и Кристина в колата е нарочно пуснато от продукцията, според мен. През годините е имало много такива "компромати", когато почне да пада рейтинга. Иван и Андрей бяха коментирали в техния подкаст, че този сезон е с доста ниска гледаемост.

# 2 117
Тя Кристина пък и актриса ли го играе божееее 😆😆😆😆😆

https://youtube.com/shorts/_Gevr7DFhK0?si=sHJfuiDKMNZe5QhK

“Аз съм Сексилия с Г, но може да ми викате Секси”
Много изкуствено играе. Много е красива, но пък няма и особена харизма, че да забравиш, че не може да играе. Дори Петър ми идва леко изкуствен в рекламата на тапети, сякаш просто си издекламира научените фрази, но тя е направо трагична. Не знам защо се вре в тази сфера. 😆

# 2 118
Ако Петър не е с Кристина само мога да се радвам. Много не си подхождат- тя му е като леля.

# 2 119
Ето и нещо приятно от Петър, не само тапети
https://www.facebook.com/share/r/15cWt236by/

# 2 120
Филип Буков пък е умрял за Кристина 😂

# 2 121
  • София
Филип Буков пък е умрял за Кристина 😂
Пък и тя за него 🤭

# 2 122
Когато снимките /от абитуриентски бал/ говорят, пет езика мълчат 😏

# 2 123
Кристина се цели по-високо от някое актьорче. Grinning
Не случайно се ориентира към политици /дали ще й се получи е съвсем друг въпрос де/

# 2 124

Когато снимките говорят,човек онемява,на поне 5 езика:joy:

# 2 125
  • София
Скрит текст:

Жената отляво няма нищо общо с Шермин... две различи личности са, доста е екстравагантна, не ѝ помня името.

Тази година доста им позволяват - имат си и телефони вътре, даже ги хващат на камера и не им пука. Не знам в надкаст кво хвалят монтажа, предвид, че така се дънят.

# 2 126
Има доста снимки на Шермин като тийнейджър в нейните си акаунти - не е била грозна. С доста съмнителен вкус, то и сега ѝ е такъв. Но това при нея е най-малкият проблем.

# 2 127
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ана, дето се е кръстила Шермин, е била симпатично момиче, но не е била поразяваща хубавица.
 Сега се е докарала на карикатура.
Без грим и китеника на главата ще е интересна гледка.

# 2 128
Майката и бащата на Анна (преди тя да се роди) Wink

# 2 129
Това изказване на Кристина за Орлин е много просташко- тя да не се мисли за неустоима красавица, че това да е критерий дали един мъж е гей. Много повърхностно мислене. И тази е със самочувствие на принцеса. Орлин и Петър са си момченца все още и на визия и на акъл, а тя наистина е като някоя тетка както в мислене така и визуално. С шапките е точно като някоя тетка.

Общи условия

Активация на акаунт