🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 1 181
  • 51
  •   3
Отговори
# 15
Благодаря на всички замесени за новата тема. Прекрасно ще си изкараме в нея.

Чаатай е прекрасен актьор и е заслужил любовта ни. Радвам се, че феновете му не се занимават с глупости и ми е много интересно колко много мъже го харесват всъщност. Вижда се на снимките от сета. Тези мъже не са там просто с приятелките си.

# 16
Лори,
Скрит текст:
Пиша в  скрито за Демет, тъй като темата все пак е за Чачо и проектите му.
От танци, не разбирам, но разбирам от красиво,  а не съм я видяла Демет и като убедителна танцьорка.
Виж откъм музиката и  пеенето, там вече съм доста по-грамотна, тъй като умея да свиря на инструмент. И мога да кажа твърде убедително, че от Демет певица не става. В моите очи и за актриса не става, но това вече е въпрос на индивидуално възприятие.
По  отношение за  "страхотната" жена, коя "страхотна" жена би си правила селфи пред камиона с даренията за засегнатите от земетресението. Когато видях това селфи качено от Демет в момент, в  който умираха хора и половин Турция бе срутена, никой не може да ми промени мнението за тази жена - дребна безчувствена женица, егоцентрична и търсеща постоянно внимание, без да жали средства, без  да се съобразява с нищо и никого. Ако не си го виждала, мога и да се поразровя да го намеря, въпреки, че бе преди години.

Момичета, влюбих се в този плакат на Сънливеца

# 17
Да ни е честита новата тема!
Стилна и красива!
Цвети, Нези благодаря!💐
Много благодаря за песните на Ебру, Мира и Яман, все любими мой.
Ей, страхотни сте!
Днес се начетох на интересни разсъждения, страшни сте!👏 Много добре изразявате мисълта си и я формулирате.Възхищавам  ви се!
Аз също слушам турска музика, но моя стил е по динамичната музика.
От няколко дена слушам една песен и я научих наизуст, ще я пусна в спойлер.
Скрит текст:

Нези, това е

Лека от мен!

# 18
Цвети, постера наистина е много красив!
Режисьора Джан Улкай ги публикува и двата и написа:
UYKUCU"nun size anlatacaği çok şey olacak. -29.10.2025T
RED-in another tone
Спящият ще има много да ви каже.
Червено -един друг тон.

Lori, любовта между Ешреф и Нисан не е романтична в традиционния смисъл, тя е по-скоро  фатална.
Това е любов, която не може да бъде нито изживяна докрай, нито забравена.
Дори самото заглавие „Eşref Rüya“ е двусмислено:
Руя - сън, видение, илюзия
Ешреф -  благороден, възвишен.
Това е история за един благороден човек, който преследва своя сън.
И в крайна сметка този сън, независимо дали го убива или спасява, му дава смисъл да живее.
И пак стигаме до репликата:
„Човек, който е нещастен цял живот, поне един ден ще бъде щастлив.“
Надявам се да стане точно така!
Eли, благодаря! Все хубави песни си донесла! Hug

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 00:53 от NeZ_9

# 19
Не съм сигурна, но поне аз това не съм го виждала.

# 20
Добро утро!

Днес е денят на Ешреф Руя. Пожелавам си днес да гледаме една страхотна серия, в която някой загадки да се разплетат, а други да се заплетат, за да има още много за гледане.

Скрит текст:
Лари, ще се обърна така към теб, защото предишното ти профилно име го предполагаше. Благодаря, за мнението ти за мен. Аз обаче ще се съглася за някой неща с Цвети. В последните дни разбрах толкова много за Чукур, Демет и Джан, за които не съм и подозирала, а признавам си, не съм и искала. Темата тук е основно за Чаатай Улусой, текущите му и минали проекти. Той е играл с достатъчно известни актьори. Ако за всички тях пишем, колкото и за него, тази тема се превръща в обща и се обезсмисля името ѝ.
Тук много от момичетата харесват Демет, Джан, а съм сигурна, че харесват повечето и Арас. За тях обаче има други теми.
Предпочитах да не коментирам до момента, защото се надявах да не се стига до такава ескалация. Понеже темата е Чаатай - той има много хубав глас и пее добре. Свири на няколко инструмента, рисува красиво, отдават му се много спортове, а актьорската му игра се е доказала и той може да си позволи да отказва проекти и всеки би се радвал той да е част от неговия проект. Това с най-добре платеният актьор дори ми е малко досадно да го споменавам, защото той парите си ги е изкарал. Сигурно и други го заслужават. Той си има своето минало, не го отрича и винаги е казвал, че ще попесе каквото му е заслужено. Към момента той страни от всякакви скандали. Не се нуждае от излишна публичност, пази личния си живот и никога не е търсел нашето внимание. Той си го е заслужил с работата си, а не с ПР. Казвам тези неща, защото е редно да ги знаеш като човек писал във негова фен тема.

За мен Цвети е един много търпелив и толерантен човек. Ако тя се е намесила по този начин е била предизвикана.

# 21
Добро утро, момичета! Сряда е!

Нямам търпение да разбера какво са ни приготвили за довечера!
Гери, да, нова е снимката.
Ето тук обясняват, че снимките вчера на Демет и Чаатай са били на едно и също място- в дома на Ешреф.

Но, доколкото си спомням сега снимат 18та или дори 19 та серия.
Скрит текст:
bebè ∞,(не знам какво наложи смяната на твоя nickname)не мога да не се съглася с Гери, защото мисля точно като нея. Честно казано ми беше странно, защо една такава голяма фенка на Демет избра да пише в нашата тема, при положение, че има такава за Демет.
Разбира се, ние тук не се делим по този критерий и те приехме с отворени сърца и обятия.
Не ми харесва начина, по който се нахвърли към Цвети. Както и не ми харесва начина, по който фенките на Демет в bg-mamma реагират на нас, в случая мен, защото няколко пъти правя опити да общувам нормално с тях и насреща получавам пълен игнор. Това го казвам само, за да стане ясно, че фенките на Демет имат за цел единствено само да я величаят и нищо друго. Ти не направи голямо изключение.
Добре дошла си да коментираш сериала, но наистина зaдълбaването в други сериали, актьори и т.н. не е необходимо, дори и заглавието да го допуска.
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 09:19 от NeZ_9

# 22
  • Ямбол
Добро утро момичета ☕.Днес е големият ден . Дано ни очаква един хубав епизод. ❤️ Впрочем в интернет пишат,че 18 - ти и 19-ти епизод ще са много драматични.Какво ли ще стане ? Нямам търпение вече ...

# 23
Roxy, и аз съм така. Wink
А сега в този епизод, който предстои,  искам да разбера най-много какво предизвика Ешреф да каже тези думи:
"Винаги ли ще вали сняг? Няма ли поне веднъж да дойде пролет! Поне веднъж!"
И в съзнанието ми изниква този кадър

"Винаги ли ще вали сняг?"
Това е неговото усещане за безкрайна зима е като метафора за болката, самотата и студенината, в които е принуден да живее. Снегът е символ на застиналост, на време, което не се движи, на живот без топлина и надежда.
"Няма ли поне веднъж да дойде пролет?"
И се прокрадва онази последна искра на надежда. Ешреф копнее за промяна, за възраждане.Пролетта за него не е просто сезон, тя е опрощение, любов, спокойствие. Това е желанието най-накрая да почувства живота, а не просто да оцелява.
И колкото и тъжно да е, в този въпрос има и нещо обречено, защото той не вярва истински, че тази пролет ще дойде...Confused

# 24
Като се замисля, животът на Ешреф е от тъмната стран. Мафия, убийства, престъпления. А той е човек, който носи светлина в себе си. Затова и хората са привлечени от него и го следват. За тях той е пролетта. Но именно те са тези, които го дърпат винаги в зимата.

# 25
  • Ямбол
Нези напълно съм съгласна и аз мисля като теб. Винаги в изразите на Ешреф има такава дълбочина.Много завладяващо.Много докосващо. 💔 И ние като него мечтаем да видим дали ще дойде тази пролет дори да е за един ден.Гери много добре го описа. 🤗
"Ешреф Тек ти си вдъхновяващ мъж" 🔥💯

# 26
Инстаграм стори от Айсун

Дали са четирима? Wink
Това място е прекрасно! Обожавам такива места. Не се учудвам, че Чачо при всяка удобна възможност идва тук.
И веднага се сетих за ето това:

"Аз, например. Идвам тук. Ето. Независимо как го наричаш, това е и моят начин да не се загубя.
Не се тревожи твърде, концентрирай се върху своята работа, когато ти е скучно, когато ти е тясно, създай пространства, където можеш да избягаш.Да бъдеш сам със себе си. Пространства, където можеш да блокираш всички звуци и да слушаш само собствения си глас.
И бъди сигурен, ще се почувстваш много по-щастлив! "

Това е Чаатай,  който аз обичам!
Който вярвам, че всички, които сме тук обичаме! Heart
Скрит текст:
И понеже стана дума за благотворителност и по-специално за земетресението, които разтърси всички, (макар и не буквaлно)ще кажа, че Чаатай в типично неговия стил, не се появи никъде. Дори беше нападнат от пресата за това и в крайна сметка, излезна информация, която той не е искал да излиза- че е направил много голямо дарение чрез Галатасарай,  а може би и съвместно с тях.
Такъв си е той- за него в пълна сила важи израза" лявата ръка да не знае какво прави дясната", което означава да вършиш добро, без да търсиш слава или признание от хората, а в тайна.

# 27
Здравейте!
В деня на нашия мафиотски сериал, Турция осъмна с истинска нарко акция.
За любопитните:

Скрит текст:
Ще маркирам имената на актьорите играли с Чачо, поне тези за които си спомням
От Бирсен
🚨 Наркооперация срещу знаменитости: Разкрит списък на задържаните!
📌Следните имена бяха задържани в домовете им и отведени в командването на провинциалната жандармерия, за да дадат показания и да им бъдат взети кръвни проби:
-İrem Derici
-Kubilay Aka
-Kaan Yıldırım
-Hadise Açıkgöz
-Berrak Tüzünataç (Шивачът)
-Duygu Özaslan Mutaf
-Demet Evgar Babataş
-Zeynep Meriç Aral Keskin (Меджезира)
-Özge Özpirinçci
-Mert Yazıcıoğlu
-Feyza Altun
-Derin Talu
-Deren Talu
-Ziynet Sali
-Birce Akalay
-Metin Akdülger (Меджезира)
-Ceren Moray Orcan
-Dilan Polat
-Engin Polat

Обичаме да се борим, получаваме това, което искаме!

# 28
Цвети, прочетох и аз.
Не знам какво да кажа...Вероятно е поредната показност.
Не съм запозната с повечето имена, но специално за Мерич и Метин съм учудена.
Та Мерич съвсем скоро роди първото си дете!!!
Това е абсурдно! Rolling Eyes
Много ми хареса това сравнение

# 29
Пролетта при Ешреф дойде за половин ден в Шиле в предния сезон. В този се надявам да има малко повече късмет. За съжалние, той винаги се нагърбва с толкова много дела, не всички пряко свързани с него, дори и да е щастлив, винаги в мислите му ще е някой/ нещо, който има нужда от помощ или евентуален проблем за разрешаване.
Надявам се Гюрдал и компания, но най-вече Гюрдал, да не се държи така, все едно това да диша зависи от Ешреф.
Забелязала съм, че в турските сериали винаги близките на главния герой са като обсебени от него, дори е неестествено.

Сега отворих да видя кои са Мерич и Метин, съдейки по героите от Меджезира, не се учудих. Sweat Smile
Това в кръга на шегата.

Общи условия

Активация на акаунт