🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 4 255
  • 165
  •   3
Отговори
# 150

Където и да отворя е Чачи  Simple Smile

# 151
Добро утро, момичета! Coffee
След един ден е голямото събитие!

ЩЕ СЕ ВИДИМ НА MIPCOM !
Колко вълнуващо! Следващата седмица, между 13 и 16 октомври, идва дългоочакваната дата, на която можем да видим Демет и Чаатай на Панаира на съдържанието, промотиращи „Ешреф Руя“.
Поканата (Снимка 1), спонсорирана от InterMedia, Tims и KanalD, гласи:
„Готови ли сте да се срещнете със звездите на „Ешреф Руя“?
Присъединете се към нас за специалния прием за добре дошли с Чаатай Улусой и Демет Йоздемир.“(те ще бъдат там в понеделник)
Иска ни се да сме във Франция!!!
ПРЕДСТОИ СТРАХОТНО СЪБИТИЕ !

Малко информация за него:
Какво е MIPCOM?
Едногодишна стойност на бизнеса
ЕДИН ГЛОБАЛЕН ПАЗАР НА СЪДЪРЖАНИЕ
Всеки октомври, на фона на прочутата френска крайбрежна алея Кроазет в Кан, MIPCOM CANNES се превръща в епицентър на световната индустрия за съдържание. Като най-големият световен пазар за телевизионно и стрийминг съдържание, MIPCOM CANNES отразява преобразяването на медийния пейзаж.
А за изданието от 2025 г. ще представим серия от нови инициативи, фокусирани върху „Икономиката на създателите“ – всички те са предназначени да преодолеят пропастта и да открият нови възможности и възможности за сключване на сделки между дигитални създатели, телевизионни продуценти, платформи, дистрибутори и марки.  
Този наистина глобален, многожанров пазар е предназначен да увеличи максимално бизнеса, да изгради общности и да насърчи партньорства – всичко това подкрепено от насочена към бъдещето конференция от световна класа и програма за намиране на партньорства.
С участието на международни телевизионни и стрийминг медийни ръководители и създатели от над 100 държави, които се събират, за да лансират, прожектират, разпространяват, копродуцират, придобиват и поръчват  програми и нова интелектуална собственост  във всеки жанр и екран. Това 4-дневно събитие е мястото, където най-големите световни марки и създатели се събират, за да отпразнуват съдържанието, създадено за днешната аудитория, и да открият какво е възможно за утрешния ден.

MIPCOM - Световният пазар на развлекателно съдържание
Отваряне на навигацията на страницата
 13-16 октомври 2025 г.
 Фестивалният дворец, Кан
Пазарът на съдържание №1 в световен мащаб
Икономиката на създателите:
 Задвижваща MIPCOM 2025
Преглед на MIPCOM
От големи представяния и двигатели на индустрията до събития, които не бива да пропускате, и нови творчески партньорства, този брой съдържа всичко необходимо, за да се възползвате максимално от MIPCOM.
 Под темата „  Преобразуване на развлеченията в бъдеще, водено от създателите“ , сесията ще насочи вниманието към нарастващото влияние на създателите на съдържание в по-широката развлекателна екосистема, чрез анализи от първа ръка.
Телевизионният филм на Sony Pictures „Миниатюрната съпруга“ ще бъде премиерно показан на MIPCOM в Кан
Творческата икономика дава тласък на MIPCOM Кан 2025
 „ Творческата икономика бележи най-голямата промяна между поколенията, която MIPCOM някога е виждал “, каза Луси Смит, директор на MIPCOM CANNES. „ Тя вече не се заражда – тя е пристигнала, сигнализирайки за нова ера на разказване на истории, разпространение и монетизация. Всичко, което организираме тази година, има единствения фокус върху обединяването на масовите медии и творческата икономика. “
Основните играчи, които ще се обединят в Кан през 2025 г., обхващат икономиката на създателите, производството, дистрибуцията и съдържанието, финансирано от брандове. Те включват YouTube, Dhar Mann Studios, Snapchat, Samsung TV Plus, TikTok, TUBI и Luma AI, както и много други в пространството, присъединявайки се към глобални групи и студия.
Хедлайнер на MIP: Кийт Ле Гой
Председателят на Sony Pictures Television (SPT) Кийт льо Гой  ще даде основно интервю на предстоящото издание на MIPCOM CANNES. Проведено като разговор край камината в Голямата аудитория на Фестивалния дворец в  понеделник, 13 октомври, от 15:50 часа , основното интервю на главната сцена е част от поредицата „Разговори с ръководители“, представена в партньорство с Variety в откриващия следобед на пазара.
Среща на върха за разказване на истории от марки
Днешните марки създават съдържание, което информира, забавлява и наистина се свързва с аудиторията. Това води до по-дълбоко сътрудничество между рекламодатели, агенции, медийни партньори и създатели на съдържание.
Скрит текст:
Тази информация не е от руските групи Wink
Нетърпението ми нараства с всеки час!
Дали ще пристигнат по-късно днес? Wink
Желая ви прекрасен неделен ден! Hug

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 10:23 от NeZ_9

# 152
Здравейте,

Нези, благодаря за информацията. Загряваш ни за следващите дни.

Аз изгледах серията в петък. И съм съгласна с вас за всичко. И на мен действията на Нисан ми бяха странни, някак несвързани. Имам чувството, че е било заснето нещо и събрано, за да има серия, а не са били сигурни за историята още тогава. Само от нейна страна. Ешреф въздух не можеше да си поеме. Май само накрая докато си чакаше съдбата. Беше взел решение и му беше спокойно.

Имаше много драма, много екшън и разказани истории. Аз обаче забелязах и много шеги и заигравки. Любимата ми беше, че затова Ешреф винаги бил нервен. От разговора с Фарук. Постоянно се сещам за това и ми става доста смешно.

# 153
Привет!☕
Нези, благодаря за информацията!
Най- вероятно днес следобед ще излетят Чаатай и Демет, полета е 4 часа.
Да им пожелаем успех!🫶❤️🍀

Щастлива неделя!

# 154
Здравейте момичета,
Спокойна и усмихната неделя,
В очакване на Чачо да бъде заснет още днес , и с вълнение за следващите дни, какво ще видим Simple Smile

Нези,
Скрит текст:
за информацията  не се и съмнявам 😉  знаеш, че се възхищавам на инфото което споделяш с нас Simple Smile 

# 155
Плакатът за „Uycucu “ привлече значително внимание и похвали в пресата веднага след публикуването си. С участието на Elçin Sangu и Çagatay Ulusoy, филмът вече е гореща тема сред киноманите заради мистериозната си история и силния актьорски състав.

Как мислите, можем ли да очакваме втория фраг на Eşref Rüya тази вечер?

# 156
Обичайно неделя пускст втория, ама по-късно. Така, че аз го очаквам. Sweat Smile

# 157
Момичета, здравейте Simple Smile
Аз още не съм изгледала епизода, след малко мисля да си го пусна и дано не заспя 😀

Някой го беше качил в тик ток. Представяте ли си, возите си се из Истанбул и оп в съседната кола Фарук 😂 е на Ешреф Тек бих се зарадвала повече 😍

Много ни е хубав! Дано утре го видим по червения килим Simple Smile А те цялата седмица ли ще са там? Не намерих информация точно в кой ден ще са те 🤔

# 158
Lale, доколкото разбрах, в понеделник.
Няма начин да не ги видим! Blush
А това дали някога ще го видим?
Имам предвид миналото на Ешреф и Чийдем.

# 159
Вижте какво намерих за Кан и Чачо и Демет:
https://www.youtube.com/watch?v=wY6wOrnBPREhttps://

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 22:43 от jasnazvet

# 160
И на мен ще ми е интересно да видим от миналото сцени.
В първи сезон децата често бяха на терен, но не сме видяли кой знае колко сцени. Дали ще дадат Динчер и Нисан като деца?! Още не разбирам как Нисан не го разпозна...
Интересна връзка имат Чийдем и Ешреф.

# 161
Сякаш в първи сезон му беше времето да ни покажат повече за Чийдем и Ешреф, ама знам ли какво са ни намислили.

# 162
Това май е втория фраг.

# 163
Това май е втория фраг.

Мисля, че е фейк, сякаш има сцени от първи сезон.

# 164
На официалния канал в ютюб няма нищо. Явно още ще трябва да чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт