Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 92

• 947
  • 20
  •   3
Отговори
# 15
Мен много ми харесва, че вътре може да се слагат разни декорации или подправи и тнт.
Виждали сме я на живо при наши познати и наистина е много хубава и за мен практична, но 3000лв за маса, просто няма как.
Но явно ще се търси нещо друго и по-семпло.
Кубратова, ти например коя маса визираш с чекмеджета (с по-модерен дизайн)? 
Много ми се иска да има, защото аз обичам да имам всевъзможни места за съхранение. 😆

# 16
Именно, Ангелче, това имам предвид - абсолютно неуместна дупка насред масата - то не е само да обереш с прахосмукачката, трябва и да забършеш после, което не виждам защо човек трябва да си причинява. А да речеш, че е по-красиво от варианта да сложиш подходящ поднос насред масата и да подредиш на него декорация и аксесоари за хранене и сервиране, не е - поне по моето разбиране за естетика. Даже ограничава полезната площ и удобство при ползването на масата, все трябва да внимаваш да не бутнеш някоя дреболия в дупката - солница, пиперница, малка странична чинийка или друго, не дай Боже свещник.   

# 17
Дупката се затваря, но не е моята маса също.

# 18
Жената явно много си е харесала модела и няма смисъл да я разубеждаваме. Нали знаете като си паднеш по нещо каквото и да те убеждават... На сърце ѝ е, значи трябва да си я купи. Понякога човек (особено ако прави ремонт) така се навие за нещо и върти-суче  иска си го.

Бърз поглед из магазините обаче показва, че никак не е често срещано. Затова според мен трябва да бъдете подготвени, че ако ли се намери такъв модел ще струва скъпичко. Няма как за 700-1000 лева. Толкова струват масите в Yusk.
Като гледам ако се купи директно от производителя (някакво VOX Полша май) е около 2800. Флор Декор да си сложили към 400 надценка и готово.
Ако е по поръчка трябва да е опитен мебелист. Не бих рискувала освен ако нямам 100 % проверен такъв.

# 19
  • София
Е, тя така и така няма да си я купи заради цената, каза го... Значи по-добре, за да не я толкова яд да помисли наистина и за минусите.
На мен цялостно повече ми напомня бюро с кабелен канал, отколкото за трапезна маса...
Но е права, модернистична маса с чекмеджета не е нещо често срещано.

Ако успеят да си го купят от полша... Доставката нямa да е много по-малко. Имам съмнения и ако се навие някой мебелист, че ще вземе по-малко за изработката. Но пък тогава могат да си я поръчат с цял плот и чекмедженцата.

# 20
В друга тема бях писала за мистерията на "Черния квадрат". Историята е по-скоро комична.
https://bg-mam.ma/p/1617587/48887478

Общи условия

Активация на акаунт