Ремонт на баня в София

• 1 003
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не стана много ясно какво точно искате да се случи с банята. Цените не мога да коментирам, защото моята я направихме двамата с брат ми. Но ето кои са ви основните дейности. Оправяте водопровода. Ако тръбите ще се скриват с някакви плоскости, вероятно ще ви предложат водоустойчив гипсокартон. Аз издирих други плоскости - циментови, армирани с мрежа и водоустойчиви. Дебели са колкото гипсокартона, но тежат повече. С тях затворихме т. н. куфар. Преди това беше с плексиглас покрит. После идва ред на стените. Щом са на боя, няма какво да се кърти. Боята се премахва, най-добре механично. Има лепила и грундове, които стават и за върху нея, ама аз не бих рискувала. Не бих я махала и с препарат. Тоя препарат, ако не се измие после добре, плочките ще паднат. Играли сме го тоя филм. По нагоре в коментарите се спомена измазване. Панелите са доста гладки и колко са прави можете и сами да прецените, защото са само боядисани. При мен лепихме директно на панела след като изкъртихме старите плочки и почистихме хубаво от остатъци от лепилото им. Подът също беше мозайка. Нарочно не я махнахме. Лепихме с малко по-гъвкаво лепило директно върху нея. Тя си има хидроизолационни свойства и наклон. По ъглите трябва да се сложи добра хидроизолация под плочките.
Общо взето това са нещата, които трябва да обсъдите с майстора.

# 16
Цените надскачат много над 5000 лв. Отделно къртене, извозване, таван, гипсокартон, отделно монтаж на бойлер и каквото още се сетиш. Отделно и електро, ВИк, .... Вече лошо ли става.

# 17
Цените са доста по-солени. Всички искат плащане предварително, за съжаление.
Скоро ще имам опит с фирма.

# 18
някой би ли споделил опит/мнение за душ кабини на марка Roth ? Има ги в Баухаус само като гледам. Но ми допадна една, дето не съм я виждал на други места и предвид че на допир, че е някоя китайска бутафория и цената около 700лв си мисля, че може да е читава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт