🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 22 626
  • 632
  •   56
Отговори
# 225
Невена го пазеше на конклава, дори го предложи за нов Предател, за да го запази и за да има свой човек...Не виждам как точно е искала да го махне, не е очаквала да си тръгне на тази кръгла маса  (според коментар на Оля във Фейсбук, която също написа, че вероятно Неве не е броила гласовете, то се вижда, че беше доста напрегната). За каква завист изобщо говорим? Не съм убедена, че гласуването й е чак такъв проблем, по-интересно е как праведните ще разчетат включването й в списъка с 4-мата избрани за убиване. Много рисков ход (не бих го класифирала като глупав, защото разбирам мотивите й, тя е притисната доста от Бачорски. А дали е бил правилен или грешен - ще се разбере скоро).

P.S. не вярвам на твърдението на Гъмов, че е искал да пази Неве. Все пак влезе със заявка, че няма да прощава на никого (казано в синхрон), а сега друго говори. Но иначе е много засегнат от действието й....

Още в началото на конклави обсъждаха Гъмов и тя дори го предложи веднъж.
Освен това не вярвам на тезата, че не е преброила гласовете. А и дори да не ги е преброила, то трябваше да гласува за другия с повечето гласове, а не да стреля напосоки. И не, според мен няма да я заподозрат само защото е влязла в четворката на смъртта, тя вече е заподозряна, защото не помогна на Гъмов. Влизането в четворката само може да засили подозренията.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 22:34 от Janelle

# 226
Като я поканили, не приела веднага. Гледала е само руското издание. Спазила си е напълно договора и е пазила в тайна, че ще влиза. Антон Стефанов се свързал с нея да се наговарят, отказала му. Не одобрява подобни схеми и е за чиста игра с равен старт. Отначало много е искала ролята на предател, но се потресла от отношението на кръглата маса срещу Жоро и решила, че ако получи покана за нов предател, ще откаже. Не одобрява начина, по който Бачорски играе и счита, че това разваля играта. Критична е и към Неве, но в по-малка степен. Според нея ролята на предател може да се играе все пак принципно и тя би била предател със солидарност към другите предатели (колегиално).
Разказа много увлекателно за организацията на предаването и специалната атмосфера. Депресирала се след излизането си. Като видяла писмото, го помислила за покана за предател, трудно й било да приеме, че е убита.
Предлага за участник в новия сезон коафьора си (или гримьора?), италианец с добър български, голям фен на играта. Питаха я за Жоро Игнатов и тя много ласкави думи каза за него, но не вярва, че би приел да участва - пазел много личния си живот.
Всъщност препоръчвам да се гледа, защото тя е много приказлива, много се вълнува от играта и е интересен гост в Надкаст.

# 227
Като я поканили, не приела веднага. Гледала е само руското издание. Спазила си е напълно договора и е пазила в тайна, че ще влиза.
Скрит текст:
Антон Стефанов се свързал с нея да се наговарят, отказала му. Не одобрява подобни схеми и е за чиста игра с равен старт. Отначало много е искала ролята на предател, но се потресла от отношението на кръглата маса срещу Жоро и решила, че ако получи покана за нов предател, ще откаже. Не одобрява начина, по който Бачорски играе и счита, че това разваля играта. Критична е и към Неве, но в по-малка степен. Според нея ролята на предател може да се играе все пак принципно и тя би била предател със солидарност към другите предатели (колегиално).
Разказа много увлекателно за организацията на предаването и специалната атмосфера. Депресирала се след излизането си. Като видяла писмото, го помислила за покана за предател, трудно й било да приеме, че е убита.
Предлага за предател в новия сезон коафьора си (или гримьора?), италианец с добър български, голям фен на играта. Питаха я за Жоро Игнатов и тя много ласкави думи каза за него, но не вярва, че би приел да участва - пазел много личния си живот.
Всъщност препоръчвам да се гледа, защото тя е много приказлива, много се вълнува от играта и е интересен гост в Надкаст.

Аз не харесвам Онцова. Голяма надувка, но без покритие. Слушах я в Маските падат и се правеше на интересна, а всъщност въобще и идея си нямаше от играта, само началничеше по времето на престоя си там. Неприятна особа. Нищо умно не каза, освен това ми се струва комплексирана, защото е адвокат, а не съдия, каквато играеше по ТВ, предполагам на база връзки.

# 228
На мен в предаването не ми хареса заради грубите си маниери, но в Надкаст беше супер.

# 229
Доколкото разбирам Маските с Деси се снимат много скоро след излизането им, така че прощавам на Искра, ако е била все още под афект, въпреки че определено поведението й беше неприятно, но да кажем, че наистина не е искала да излиза и за това беше мега огорчена. Явно й е допаднала играта и от думите на други участници изглежда като че ли е имала желание да играе и да развива теории, но ние така и не видяхме това. По тази причина и не вярвам задължително, че всички участници освен Бачорски, са тъпи и скучни. Просто не ни показват интересните моменти на другите герои.

Не виждам какво предаването печели от това. Даже и Бачорски да печели, това ще е безумен монтаж на победителя. Може би само Зоран и Благой Георгиев от последните сезони на Сървайвър могат да се съревновават с толкова очевиден kiss ass монтаж от предаването.

# 230
Аз не харесвам Онцова. Голяма надувка, но без покритие. Слушах я в Маските падат и се правеше на интересна, а всъщност въобще и идея си нямаше от играта, само началничеше по времето на престоя си там. Неприятна особа. Нищо умно не каза, освен това ми се струва комплексирана, защото е адвокат, а не съдия, каквато играеше по ТВ, предполагам на база връзки.
В “Маските падат” беше заела защитна позиция по някаква причина, но в подкаста беше доста по-обективна. Личеше си, че е отпусната и са ѝ приятни събеседниците. И на мен тя ми хареса, но отварям една скоба, че и нейното его е доста голямо, за съжаление.

Направи ми впечатление, че леко разкритикува монтажа. Например каза, че като зрител изобщо не е разбрала защо Тома е изгонен, докато на място нямало никаква изненада. Постоянно си противоречал. Например в началото казал, че иска да е предател, пък след като първата вечер минала, почнал да говори, че никога не би поел тази роля. Даде и още 1-2 примера, но като цяло поведението му било странно.

# 231
Тя май никого вътре не определи като тъп, макар че няколко пъти спомена как правила забележки на Даяна да мисли преди да говори. Даже била доволна от каста, че събрали интелигентни хора. Някои обаче били туристи - Боби и Мира Радева🙂 Венци и Петканов много се снишавали, което го каза неодобрително. Иван щял да й каже кой е предател на следващия ден, но такъв за него нямало в играта.
Допълвам: Бачорски излъгал в началото, че не познава Оля, но като я върнали в играта, станало ясно - пак от него, че са близки.

# 232
  • Stockholm
Спорен е този интелект на всички вътре Joy Искра пък се усетила, че Бачо е предател, едва когато е излязла Joy

# 233
Вътре с Бачорски си викали Маме и Сине. Не ми хареса, че го нарече метача или чистача, това беше надменно.

# 234
Вътре с Бачорски си викали Маме и Сине. Не ми хареса, че го нарече метача или чистача, това беше надменно.

Освен това каза, че ако й падне би го съдила, разбира се уж като адвокат на ищец, но вложи доста лични чувства в това изказване. Wink

# 235
  • България

На мен с това ми стана симпатична. Умна жена с високо самочувствие, подобаващо на професията.

# 236
Не го харесва, тя си каза... Не толкова за това, че я е елиминирал, а по-скоро като че ли от начина му на игра и че топи предателите. Но си призна, че не го е преценила правилно. Не се съмнявала в него, а в Дани Петканов и Неве.

# 237
  • Другата България
Скрит текст:
В “Маските падат” беше заела защитна позиция по някаква причина, но в подкаста беше доста по-обективна. Личеше си, че е отпусната и са ѝ приятни събеседниците. И на мен тя ми хареса, но отварям една скоба, че и нейното его е доста голямо, за съжаление.
Направи ми впечатление, че леко разкритикува монтажа. Например каза, че като зрител изобщо не е разбрала защо Тома е изгонен, докато на място нямало никаква изненада. Постоянно си противоречал. Например в началото казал, че иска да е предател, пък след като първата вечер минала, почнал да говори, че никога не би поел тази роля. Даде и още 1-2 примера, но като цяло поведението му било странно.
Ха, добър вечер.
То да е само Тома....
Благодаря на всички за преразказите, радвам се, че всичко, което е казала Онцова всъщност ние тук сме го коментирали вече.
И изобщо, ама изобщо не съм изненадана от казаното за Антон. Точно днес предположих, че ще е следващия обиден, след като си тръгне, а то било още по-зле - милинкия той, искал предварителни коалиции и договорки.
А говори за чест и достойнство иначе.....

# 238
Това са несъстоятелни твърдения. В две малки държави с по-малко население от нашето - Ирландия и Нова Зеландия - успяха да направят игра с напълно непознати, даже в ирландската бяха вкарали баща и син без да знаят (синът беше шокиран да види баща си), как пък само при нас не можело... Въпрос на добра организация и кастинг.

Аз също не го вярвам много това, както и Слабе каза, те трябва и в реалния живот да не си говорят, за да не разберат. Независимо в коя държава, всеки споделя на най-близките си, че отива някъде и най-вече няма да имат контакт с него. Малко ми звучи като онези режисирани глупости, които едно време правеха с нашите Survivor-и, в които уж ги хващаха неподготвени в дома им и им казваха, че веднага тръгват за предаването. В американските трейтъри, които са с реалити участници, също се правят на много изненадани като се видят, но си личи, че се преструват. Когато е с известни личности си е неизбежно, и там си ги има предварителните коалиции, разликата обаче е при каст от непознати хора, тогава вече мерките са много по-сериозни от тези при нас.

Обаче едно нещо съм убеден, че може да ограничи това 90% да се познават предварително (когато каста е от нови лица) - кастинги в няколко града. В 3-4 града да има кастинги, хем ще е по-удобно за хората, хем ако ги изберат от различни градове, няма всички да са се виждали на кастингите. Ама за нашите телевизии явно това е много сложно, на Аджун медия може да не харесвам Survivor-a, ама хората ако не друго поне си направиха труда да направят кастинг в няколко града. Вече дали ще изберат пак познати на някого си (че и там в каста на "по-малко извесните" нямаше случайни), е отново проблем на продукцията, ако искат могат да не го правят.

# 239
  • София
Онцова беше доста интересна в Надкаст - дълбоко в играта е била, параноята и хауса - на макс. Трудно е да се разкаже, но е интересно гледната им точка вътре и отвън. Соли яко Бачорски от това, което вижда сега 😉. ..
Не харесва стилът му като предател./ съвпада с по-голямата част от нашите мнения 😜/

Друго, обаче ме изненада неприятно - Неделчо и Туджаров са много далеч от играта. Говорят нелепици за вариант с един предател (!). Много са неподготвени и Diavolo е прав . Но поне участниците при тях могат да разкажат и обяснят някои ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт