🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 10 592
  • 241
  •   10
Отговори
# 135
А със сигурност ще отиде, даже май Туджаров го потвърди.
И на мен ми беше забавен този. Хареса ми как се защити на кръглата маса. Ама те като са всички зомбирани ...кел файда

# 136
  • Другата България
Blush Признавам си, че докато едновременно гледам, чета тук и пиша /а понякога и правя други неща в движение/, явно пропускам някои моменти. Върти ми се нещо подобно, но като цяло дори не е нужно да ги казва тези неща, то поведението му през цялото време говори, че точно това иска.
Жорката затова си тръгна - голямата му уста си каза, че иска нещо подобно, макар и изказано по друг начин, а Бачо слава не дели. Blush

Няма да си причиня Гъмов нито при Деси, нито в надкаст.
Но ще ви чета, ако споделите нещо. Heart

# 137
Изгледах чак сега последния епизод. Определено уважавам Неве за това, че макар неперфектен играч е автентичен участник и в пълен обем изживява стреса на ролята Предател, същевременно поема рискове. Няма при нея предварителни уговорки, няма сфера на влияние отпреди играта, сбърка за Гъмов, но не се отказва. И за мен играта я прави интересна тя, защото тя прави неочаквани неща, вкл.грешки. Докато Бачорски е там като  крал на глупците, не вярвам аз в теорията за неговата харизма. На мен той ми се струва, че точно на сигурно играе и реално никакъв риск досега не е поел, макар че заявява по синхрони как е там за шоуто и иска фойерверки. Никакви фойерверки не виждам и противно на всички подкастъри не мисля, че Бачорски не играе за наградата. В което няма нищо лошо, даже уважавам това. Просто от това, което чувам и това, което виждам, тази е разликата.

# 138
Защо някакви неща, които са ни представени в трейлъра или самото предаване се третират като прогнози? И защо като някой изброи всички възможни ситуации после се бие в гърдите за правилно предсказание?

# 139
  • Stockholm
Много е неприятно, че всяка неделя  се проточва тази тъпня България търси талант и така Маските  Трейтърс вечно закъснява.

# 140
Наистина е неприятно! Доста евтин трик да правят гледаемост на едното, чрез другото. Заради Деси Стоянова си го причинявам🙂

Ще коментирам нещо в друга връзка. Защо в предаването като изброяват колко са актьорите и как един от тях задълже да е Предател, не броят Мирелка? Все пак момичето участва в известен сериал и на практика вече е актриса.

# 141
  • София
На мен ми е малко неуважително към хората завършили актьорско майсторство да нарека Мирела актриса. Сега нали е започнала 1 курс, нека завърши първо и пак ще говорим тогава. 😃

# 142
Явно повечето я знаят от игрите , едва ли са гледали сериала и Grinning

# 143
  • София
Самата Мирела не се смята още за истинска актриса, но има амбиции, не е от гилдията, случайно получи ролите. Но тази година я приеха в НАТФИЗ и вече учи (след предаването), така че скоро ще  се представя и тя така.

# 144
  • София
Без да знам много за живота и, но предвид кой и е гадже съм скептична колко случайно са и получени ролите. 😃
Извинявам се, ако не съм права. Simple Smile

# 145
Ами Даяна Ханджиева във Фермата я представяха като актриса. Също без образование. Не всички актьори са с такова образование.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 22:20 от Mama xxl

# 146
  • София
Без да знам много за живота и, но предвид кой и е гадже съм скептична колко случайно са и получени ролите. 😃
Извинявам се, ако не съм права. Simple Smile
Е, да, покрай него получи ролята в Белият лотос, те не са крили. Тя беше в Тайланд с него, видяли са я и са я харесали на външен вид и заради това, че е танцьорка, но ролята й беше за някакви секунди, не е роля, за която да се минава кастинг. Това имах предвид под случайност, разбира се, че той я е подбутнал. Тепърва ще се види става ли за актриса и да влезе в гилдията.

# 147
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Говорейки за Даяна Хаджиева, тя е фен на предаването. Следя я и лайква почти всичко,което публикуват в инстаграм.
Може би ще я видим в с2 (ако има такъв,а аз съм на (90% сигурна,че ще има).Аз съм За.

Гъмов въобще не ми харесва като участник (всичко обръщаше на лична основа) и дори като човек,който съм видяла само на екран ми изглежда агресивен и неприятен в повечето време. Да не е от онези лошите пияници,които скачат на бой,чупят и тропат каквото видят? На мен такъв вайб ми дава,но може напълно да греша,разбира се.

То па една роля в Белия Лотос? Кой от вас го гледа?
Показа се 2 пъти за 1 секунда и доколкото помня,имаше само една реплика от рода на "Да,ок" нещо такова.

# 148
  • Другата България
Мирела имаше и епизодична роля в един от епизодите на “Майките“.

# 149
  • Stockholm
Както и да е, Мирела е много красиво момиче. Но за сметка на това тотална издънка във всяко реалити, в което ѝ стъпи крака. Дано не стане същото и с актьорската ѝ кариера. Аз не виждам никакъв талант,  освен ако не търсят постянно роля "ревла" Joy

Относно предаването "Маските падат" продукцията май се самосаботира. То има търпеливи зрители, но скоро и най-търпеливите ще се откажат да чакат по-дълго, отколкото е самото предаване.

Общи условия

Активация на акаунт