🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 26 321
  • 686
  •   40
Отговори
# 300
  • Пловдив
Кои според вас ще имат смъртни присъди? Струва ми се, че ще е каре от жени. И такива, които лично според мен се представят по-лошо в игрите. Глория, Ева, Оля. Възможно е и Антон да получи според мен.Подозирам и прелъстяване..ако Оля оцелее, Бачорски да си я прибере като partner in crime. Поживьом-увидим!

# 301
залагам на три жени и един мъж. Даяна, Неве, Ева и Йордан.

# 302
Би трябвало да са двама “подозрителни” и двама други. Неве и Анна-Мария може би, другите двама Тино и Йордан (с цел да се отстреля един от мъжете).

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 18:15 от Lilly_85

# 303
  • Пловдив
Йордан не може да бъде, защото има щит. Това е другото, което ми прави впечатление. Че доста редовничко вече щитове имат едни и същи хора - Тино, Йордан и Дани Петканов. И един от тях ще бъде убит според мен на следващата нощ. (Тоест на следващия епизод)

# 304
Вярно, че има щит. Забравям, като епизодите са толкова нарядко.

Мисълта ми е, че за да се запази Неве, трябва да има още един подозрителен - така ако праведните се усъмнят в тези със смъртна присъда, гласовете ще са разделени. Ако Анна-Мария е казала, че това ѝ е любимият епизод, нищо чудно да става въпрос за нея и да е в главната роля.

Третият и червъртият трябва да са от силните играчи, които действително предателите искат да остранят. Така дори единият да спечели играта, ще могат да убият другия.

Това от гледна точка на Неве. От гледна точка на Бачорски е най-добре да я метне с трима добрички, хрисими играчи, в които никой не се съмнява и така 100% тя ще бъде нарочена. Но ще бъде адски глупав ход от Неве, ако му позволи да направи това.

# 305
  • Stockholm
Е, ясно е, че ще е интересен епизод. Реплики между Неве и Бачо в промото. И аз си разсъждавам  кои биха избрали  в четворката тази вечер и най вече по каква логика.
Напоследък много си мисля и за топлото приятелство между Бачо и Капитан Планета. Дали са станали толкова гъсти още в предаването или след това. И как са станали такива, след като  Владо е основният осъден на смърт от Бачо още от първи епизод.

# 306
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз наистина очаквам един напрегнат епизод, най-малкото на Кръглата маса ще стават големи панаири.

Между другото ,не смятах,но все пак гледах надкаста с Гъмов.
Ами какво да ви кажа - Страхотен разговор се получи. С глас съм се смяла на актьора,много е забавен.

Аз съм наредена вече  пред тв-то, с обяд в скута. Ще чета тук на рекламите.

# 307
  • София
Извинения! Само аз ли не чувам добре какво си говорят - бая съм увеличил звука. Май ще мина на "моно" за да разбирам.
ПП. На закуската вече е наред. Не се чуваше в мазето.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 20:11 от EmBrother

# 308
  • Stockholm
Еха, знаех си за Капитан Планета Joy

# 309
Тино, какво ли ще прави сега като не е застрашен?

# 310
Тино, какво ли ще прави сега като не е застрашен?
То ако го бяха сложили в четворката съвсем щеше да паранояса Grinning

# 311
  • София
Ох, Антоне, ти па си един от най-ЕнтелЕгентните праведници...
ПП. Изборът на отборите. Ето защо съм написал това по-горе, г-н Стефанов, цивилко неостра.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 20:27 от EmBrother

# 312
Антон не схваща ли, че това е игра🤣Страшно делулу е тоя човек😄

# 313
  • Stockholm
Антон е чао.

# 314
Антон, като играе монополи сигурно реве и си мисли, че верно ще му вземат къщата.

Общи условия

Активация на акаунт