Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 2 689
  • 53
  •   5
Отговори
# 45
Ето гоооо 🥰🥰🥰 Прекрасен ее. Мнооого се доближава до rose gourmand  на Zara. Във фрагрантика май е даден, че прилича на Roses Vanille на Mancera. Абе прекрасен е, не знам как ще изтрая да го оставя да отлежи.
Иии понеже съм луд фен и на Зара, без да искам забърсах и ето тези бебешори. В колата ми не се диша в момента от сладост и ми иде да се самоубия, но това е друга тема 🤣

Покрай теб и аз го забърсах от Елинор, точно се сетих какво бях поръчала, че бях забравила 😂🤣. Дано поне 4 часа да държи 😁.

# 46
Ето гоооо 🥰🥰🥰 Прекрасен ее. Мнооого се доближава до rose gourmand  на Zara. Във фрагрантика май е даден, че прилича на Roses Vanille на Mancera. Абе прекрасен е, не знам как ще изтрая да го оставя да отлежи.
Иии понеже съм луд фен и на Зара, без да искам забърсах и ето тези бебешори. В колата ми не се диша в момента от сладост и ми иде да се самоубия, но това е друга тема 🤣

Покрай теб и аз го забърсах от Елинор, точно се сетих какво бях поръчала, че бях забравила 😂🤣. Дано поне 4 часа да държи 😁.
Повече от 4 държи. Напръсках се веднага след като си го взех, защото нямаше как да изтрая и до преди малко, когато влязох в банята си се усещаше силно.  Приятелка, с която бяхме навън каза, че и само от седене до мен го усеща, само като мръдна, а когато върви зад мен се разнася следа. Та, доволна съм много и ще поръчам още няколко шишенца 🤣

# 47
  • София
Търся добра имитация на Dolce Amalfi, какво бихте препоръчали?

# 48
  • Варна
Тези Câline ги има в Емаг, но нямам идея като цена дали са ок.
А на Дивайн Ганимед, дали е хубав?
И още един въпрос: онзи ден си седя в автобуса и в Студентски град се качва един младеш, който седна до мен. Замириса ми на виолетки и на чисто. Страхотен аромат, сигурна съм, че беше парфюм. Някой сеща ли се за такъв?
Аз бих посочил Armaf rtes nuit(creed green irish tweed, davidoff cool water, lattafa raghba for men), някоя Prada L'homme(intense). Иначе има и Bvlgari, и YSL la nuit de lhomme intense, които са с чисти виолетки, но се съмнявам да е някой от тях.

# 49
  • София
Момичета, моля, препоръчайте ми нещо от имитациите силно ванилено, сладко, топло, без някакви много остри примеси (тип силно задушлив арабски парфюм). 😊💐

За мен най-прекрасната и топла ванилия е Vanilla Diorama 574VD-Zag zodiak-не знам дали го има още,че моя е на 2-3год. и на мога да си представя мъж да ми мирише на него, а го водят унисекс.

# 50
Добро утро, парфюмни нослета Relaxed
Минавам да споделя впечатления от три аромата (с два от тях съм изостанала във времето, отдавна не са актуални, но все пак):
1. Kismet Magic - не знам как да го определя, имах големи очаквания, но това е вторият парфюм, с който усещам нещо специфично и разочароващо (първият беше Elie Saab - Girl of Now) - аха да достигне върхова точка, онзи момент на пречупване в аромата, в който се разгръща в цялата си прелест - и всичко спира, сякаш не му достига потенциал...не знам дали ме разбира някой, но ми е много гадно, че не изпитвам удовлетворение, разнасяйки го, с надеждата да се разгърне напълно, просто забива на едно място...Отделно, че май май не искам да мириша на нещо такова...загорели захаросани сливи, сякащ нещо съм готвила, ама не ми се е получило и  сладкото се е прецакало. Трайността е почти никаква при мен, не знам...много тъпо ми стана, защото го чаках с огромно нетърпение Sad

2. Lattafa Eclaire Banoffi - поръчах си мостричка от ionelli. Приятно изненадана съм, че банан не преобладава, а е само леко загатнат. Леко и носимо гурме, нежно, няма ударни сладки вълни, както при Еклера, ако трябва да ги сравня, Еклерът е Banoffi on steroids, а Banoffi е Еклерът на успокоителни. Ако трябва да избирам между двата - определено избирам Banoffi, просто защото е много по-деликатен, по-спокоен за носене, носи изискана наслада някак си, нищо крещящо няма в него, всичко е много добре смесено. Не знам дали бих купила цяла бутилка, може би да, на някакво добро намаление Simple Smile

3. Lattafa Her Confession - от много много време искам да го тествам...не знам защо, дали заради цветовете на бутилчето, плюс изгледаните ревюта, но имах усещането, че ще ми прилича на Lattafa Al Qaed Fursan Unlimited - любимият ми летен аромат. И да, действително, макар че нямат много сходство в пирамидите, ги намирам за сходни, като сладостта в Her Confession е прикрита. Толкова е ...нежен, млечен, гушлив, дори луксозен, обля ме едно вътрешно щастие като го подуших. Асоциирам го с бял цвят, и красива изискана дама. Много ме грабна и определено ще го купя в бутилка. За трайност - прилична, надявам се с отлежаването да се подобри.

# 51
Някой беше питал за нещо сладко задушливо, това е Mancera Rosses Vanille. Днес ще си взема вариацията на Maison Alhambra Montaigne Vanille, а сега тествам и рефанската intense версия от 55 мл. 318 номер също аналог. Даже много сладък ми идва за момента, ще видя как ще се развие.

# 52
  • София
Café del Mar, колко различно седят парфюмите в зависимост от кожата на човек. Аз като фен на Kismet, не усещам тези "загорели захаросани сливи". При мен аромата е повече с дървесен уклон и лек намек за ванилия.
Определено ми събуди любопитството с мнението си за Lattafa Her ConfessionFlowers Hibiscus

# 53
Някой знае ли какви са цените на аналоговата парфюмерия в Одрин?
Ще ходя на екскурзия и искам да си взема нещо.
Знам, че има Сансиро, Мъстсент и МАD.
Принципно мисля да си взема Интенз кафе и да тествам нещо ново.
Да ми дадете препоръки, какво си заслужава да с е пробва.
Евентуални в мол Ераста или някъде около джамията🙂

Общи условия

Активация на акаунт