Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Roma е много хубав, но не е мой аромат. Трябва да го кача във Фб групата да седи.
Относно Венеция, аз съм имала в оригинал, още когато излезе... един от тийн парфюмните ми любови е. И може би, заради това харесвам повече Рефанската версия, а не преформулираната от 2011,която Заг до скоро имаха. Но реално и двете са много хубави.
Относно омръзването и парфюмите, ако някой ми омръзне, отива да лежи в шкафа 😂🤣. И след време пак ми харесва. И затова основно гледам да взимам парфюми в по-голямо количество само след тест.
Така например взех от тези капсулованите 55мл  Refan, аналог на Tom Ford Soleil Blanc и леко се разочаровах как са успели рефанци да нагласят унисекс парфюм изцяло с мъжки уклон.
Та сега издирвам добра версия на Soleil Blanc, ако някой знае 😊

# 196
  • Deutschland
Може ли да опишеш Soleil blanc? На моята кожа е гола вода. Усещам само воднист липов чай. Имам капсулован Рефан интенз от 55 мл. Благодаря.

# 197
Може ли да опишеш Soleil blanc? На моята кожа е гола вода. Усещам само воднист липов чай. Имам капсулован Рефан интенз от 55 мл. Благодаря.
Добре, че ми писа, че да го подуша пак парфюма. Моят е същия, само че взиман от румънски търговец, щото цената беше супер. И понеже пръснах и в капачка та, сега изненада, ароматът се е променил много 😂🤣 и е много близо до оригинала, който познавам много добре.
Та, не знам от къде я усещаш тази липа, но там няма липа, няма даже и помен от липа. Сега вече усещам кремообразен шамфъстък, тубероза, тонка, дори леко кокос, но много леко.
За жалост в началото ме удари яко спиртна нотка, много кориандър и бергамот, бензоин също, което не се промени дълго и си беше мъжки аромат. После дойде леко шам фъстъка, но пак остана така и накрая хвърлих блотера. Но сега е много хубав, както си трябва.
Та, БЛАГОДАРЯ много 😊, че реши да питаш, че го бях отписала 😀.

# 198
  • Deutschland
Благодаря ти. След малко ще го издиря и пак ще тествам, но се съмнявам да усетя друго. Капсулован е, съответно се съмнявам да е доливан с вода, защото и това се е случвало на мои познати, но кой знае.

# 199
Благодаря ти. След малко ще го издиря и пак ще тествам, но се съмнявам да усетя друго. Капсулован е, съответно се съмнявам да е доливан с вода, защото и това се е случвало на мои познати, но кой знае.
Аз имам няколко такива капсуловани и всички си бяха в кутия, с целуфан, опаковани  чудесно и достатъчно трайни. Но ако си го душила заедно с други аромати за тест, е възможно да имаш отклонения във възприятията. На мен често ми се случва и затова гледам да не тествам много аромати едновременно.

# 200
Soleil Blanc ми е много болна тема Cry
Имах 100мл оригинал, който още почти пълен изпуснах на пода в коридора..никога няма да забравя как плаках тогава, от безсилие да поправя нещата, беше ми, на всичкото отгоре, подарък от много скъп човек, който вече не беше измежду нас...
После открих Simply Blanc на Just Jack. Неразличим от оригинала и дори с по-добра трайност. Купих го за 19лв.. И в един момент...просто го спряха.
Имам аромати, които леко напомнят на него, но нищо не ми е като него.
Frowning1

# 201
Може да пробваш 318 на Рефан и да кажеш какво мислиш, може да се окаже малка утеха 🤗.

# 202
# 203
Може да пробваш 318 на Рефан и да кажеш какво мислиш, може да се окаже малка утеха 🤗.
Да, обезателно Heart
Дори не съм знаела, че го правят.
Дали има мънички 30мл или само 55мл?

# 204
  • Deutschland
Можеш да си налееш колкото пожелаеш, ако е наливен. Капсуловани не съм чула да има от 30 мл, но може и да греша.

# 205
Здравейте! Има ли някой, който вече пробва новите предложения на Мартинез? Изкушава ме Бианко Лате, но имам толкова много, че не знам дали да стрелям на сляпо? 😀

# 206
Те не бяха ли в други шишета 🤔. Сега така ли са?

Допълвам се-може би това са 50 мл , големите са други

# 207
  • София
Някой беше ли тествал ПреКрасна на Гиза? Заредила съм цяла бутилка в кошницата,защото нотките са ми много любими, но още му се чудя 🤔
Взе ли Прекрасна? Какво друго си поръча от Гиза?
Да, взех ПреКрасна, Нежна прегръдка и няколко рола за проба сред които Среднощен танц,също така Бонбонче ( нищо особено), Така Скандален ( допадна ми доста) и нещо от черешовите новите ( не си спомням точно кое беше)
Можеш ли да ориличиш ПреКрасна и Нежна Прегръдка на някой друг парфюм - харесаха ли ти,  свежи или сладки,  трайни ли са?
Ха
От ПреКрасна останах малко озадачена. Представях си го малко по-ванилов. Не че не ми харесва, приятен аромат, но мисля да го оставя малко да узрее. Не познавам оригинала и се изкушавам да си потърся някаква отливка от оригинала или пък някаква друг dupe. Видях,че има арабска версия и мисля, че Заг също го имат.
Нежна прегръдка го имах на масло и го разредих  и ми е много нежен и гушлив за това реших да си взема и спрея. Имам и Her confession, но версията на Гиза ми хареса повече. Не го оприличавам на никой друг. Специфичен е, нежен, кремообразен,мек. Прекрасен за този сезон. 😍

# 208
Soleil Blanc ми е много болна тема Cry
Имах 100мл оригинал, който още почти пълен изпуснах на пода в коридора..никога няма да забравя как плаках тогава, от безсилие да поправя нещата, беше ми, на всичкото отгоре, подарък от много скъп човек, който вече не беше измежду нас...
После открих Simply Blanc на Just Jack. Неразличим от оригинала и дори с по-добра трайност. Купих го за 19лв.. И в един момент...просто го спряха.
Имам аромати, които леко напомнят на него, но нищо не ми е като него.
Frowning1

Café del Mar, имам Soleil Blanc (номер U136) на The Moon. За него мога да кажа, че е траен и хубав аромат, носи шлейф при мен, но не голям. Откъм прилика с оригинала не мога да се изкажа. Можеш да го пробваш Hug

# 209
  • София
Някой да има ей тези разкошотии? Хубави ли са? Какво имитират?

Постоянно заглеждам различните видове.
А и бутилките са много яки.
Само заради тях си заслужава да си ги вземеш.
Макар, че никога не съм правила тая глупост.
Кичозни, но красиви. Признавам ги арабите в това отношение.
Според мен са имитации на Stéphane Humbert Lucas 777.

Общи условия

Активация на акаунт