Pandora - Тема 12

• 3 025
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
  • BG-DE
От вчера и в немската Пандора има -20% на всичко. Не издържах и поръчах гривната със сърчицата ама кой знае кога ще дойде, още не са я шипнали, а и вече не пращат с UPS, a c DHL, а те са доста по-бавни 🥴

# 46
Честито, като дойде би ли пуснала снимка🙂

# 47
  • BG-DE
Разбира се, тя пристигна учудващо бързо, гривната е много красива но опаковката е направо потрес, все едно си купуваш нещо от магазин за 1€, отначало дори си помислих, че това е някакво менте, особено ме втрещи надписа "Made in India", мислех, че Пандора има фабрика само в Тайланд. Отделно гривната беше просто сложена в кутията, а до нея празна квадратна подаръчна кутия, която аз отворих веднага и като погледнах, че е празна лошо ми стана, реших че съм изгоряла с 119€ 😡 но после погледнах пак в кутията и под етикета за безплатно връщане я видях. Хубава е, но се чудя не ми ли е малко голяма, 18см е но пък по-малкия номер е 16см и ще ми е малка 🤔

# 48
  • Някъде там
Ехааа, гривната е много красива.
Според мен не е голяма-  този тип гривни стоят точно така.

# 49
  • Пловдив
Честито, Menerva! И на мен много и харесва.
На Решлекшънс са си такива производствените опаковки, но и аз се учудих с това Made in India.

# 50
Красива гривна наистина и потресаваща опаковка Smile

Аз поръчах две гривни - една за мен /без клипс стейшъните/и една за снахичката, заедно с монстера чармчето, за Коледен подарък. Моята ще я нося дюс, без чармове.

Скрит текст:

# 51
  • BG-DE
Понеже в немският онлайн магазин на Пандора гривната със закопчалка сърце от новата колекция в сребро не е налична, но мисля, че съм я виждала във физически магазин, реших да отворя българският Силвъркорт да видя каква ѝ е цената и поразгледах малко какво се предлага, много неприятно се изненадах, че доста неща са на по-висока цена отколкото в немската поне, не много 1-2-3€ но са по-скъпи 🥴 Например класическият им модел гривна тук е 59€, а в Силвъркорт е 65.99€, 6€ повече не е малко 🙄  много неприятно и крайно нечестно.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 16:36 от Menerva

# 52
  • Някъде там
Понеже в немският онлайн магазин на Пандора гривната със закопчалка сърце от новата колекция в сребро не е налична, но мисля, че съм я виждала във физически магазин, реших да отворя българският Силвъркорт да видя каква ѝ е цената и поразгледах малко какво се предлага, много неприятно се изненадах, че доста неща са на по-висока цена отколкото в немската поне, не много 1-2-3€ но са по-скъпи 🥴 Например класическият им модел гривна тук е 59€, а в Силвъркорт е 65.99€, 6€ повече не е малко 🙄  много неприятно и крайно нечестно.
Така е, това е и една от причините да си поръчвам все по-рядко бижута на Пандора.

# 53
  • Някъде там
Красива гривна наистина и потресаваща опаковка Smile

Аз поръчах две гривни - една за мен /без клипс стейшъните/и една за снахичката, заедно с монстера чармчето, за Коледен подарък. Моята ще я нося дюс, без чармове.

Скрит текст:

Много хубав избор.

Вчера ходих до Пандора. Видях новата колекция, пеперудите не ми харесаха - на снимка и във видео изглеждат доста по-добре.

Бях си харесала тези обеци: , но след  като видях тези малки пеперуди се влюбих в тях: тази цена е за комплект колие с обеци. Колието също е много нежно и хубаво.

Купих си това от новата колекция.

Този клипс на меката ми гривна е подарък от  най-добрата ми приятелка.

# 54
  • BG-DE
Много е красива снежинката, със здраве да си я носиш 😍

# 55
Пристигнаха гривните. Хубави са, но ми прави впечатление, че размерът на закопчалката на тази с топчето е значително по-малка от тази, която си взех лятото с класическата плетка. Не знам материал ли пестят, какво ли, но...
Като пооксидира малко, ще изпъкне по-добре плетката и ще стане муци. Сега си е бяла и лъскава. Дано не се откопчава, че като не слагам чармове не мисля да й взимам защитна верижка.

Искрица, снежинката колко е голяма? Трябва ми по-тънък спейсър и моделът й би ми паснал на темата, но зависи от размера.

Общи условия

Активация на акаунт