Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 2 431
  • 145
  •   7
Отговори
# 135
Пропускам ли някоя, ако да, поправете ме, моля. Преди да редактирам главния пост да не стане някоя грешка.

Tracck - момче
Paranoir - момче
yana.i - момче
MonikaMM - момче
iva.93 - момче

Извинявам се ако някоя вече е споделила и не съм я записала, дайте знак да добавям!

Аз съм с момиче също. 😇🩷

# 136
Пандора, много съжалявам за това, което си преживяла. Много са трудни отношенията между деца и родители, още по-трудно е в такава ситуация да намериш сили да простиш и да не обвиняваш. Но вярвам, че майчинството и отношенията със собствените деца много помагат.

Аз винаги съм се разбирала по-добре с мъже, но и винаги съм знаела, че първото ми дете ще е момиче. Знаех как ще се казва, дори как ще изглежда. Не знам дали е сила на мисълта или друго, но е факт Grinning Отделно винаги съм се разбирала много трудно с майка ми, не сме в конфликт, но някак имах чувството, че сме от различни планети и говорим на различни езици. Мога да кажа, че с времето майчинството и това да имам момиче много ми помогнаха да заздравя връзката с майка ми и да я разбирам по-добре.

Сега също се надявам на момиче, защото имам сестра, която е най-близкият ми човек, и много бих искала децата ми да имат такава връзка. Но този път усещанията ми са, че бебето ще е момче. Не знам дали е страх, какво е, но постоянно сънувам много странни сънища. Нямам вече търпение за резултатите от пренаталния тест и въпреки че знам, че трябва да излязат другата седмица, проверявам всеки ден по 5-6 пъти Grinning

# 137
  • Melmak
Благодаря ви, момичета!
Liquor, надявам се на чудесни резултати и при вас! Прекрасно е, че имаш такива отношения със сестра си. Аз имам близка, която роди на 51 години и с всички рискове, донорска яйцеклетка и тревоги, не вярвах, че ще опитат за второ. На 53 роди отново и каза, че тя има брат и цял живот е благодарна какви прекрасни отношения имат. И за това иска две деца. Така че дано хората с братя и сестри имат този модел на поведение.
Лина 🩷🩷🩷🩷🩷

# 138
Да,благодаря 🥰

Дами, добавих сърчице синьо или розово за тези от вас, които са споделили. Разбира се, която желае да я добавя, да казва, ще продължавам да допълвам.

iva93, не съм писала дата на термин при теб, защото не намерих инфо. Ако желаеш, ще те добавя.

# 139
Мамчета здравейте ,аз ще кажа другата седмица какъв е пола ,че на ФМ не се видя ,не беше застанало удобно.Радвам се за всички дай боже така да сме до Април.

# 140
  • Ботевград
Pandora1, едно 💙 и за мен😊

# 141
Пропускам ли някоя, ако да, поправете ме, моля. Преди да редактирам главния пост да не стане някоя грешка.

Tracck - момче
Paranoir - момче
yana.i - момче
MonikaMM - момче
iva.93 - момче

Извинявам се ако някоя вече е споделила и не съм я записала, дайте знак да добавям!

Pandora1, може ли да ме добавиш и мен с момиче и термин 19.04 моля ☺

# 142
  • Melmak
Добавени сте!

# 143
Включвам се и аз в списъка с пол момиче🥰

# 144
Ох, много са сложни отношенията между роднини. Аз винаги съм искала 2 деца и първото да е момче, исках да е батко, а второто каквото е. Баща ми и баба ми само ми казват айде сега едно момиче, е друго си е момиче. Е, хубаво, ама то  не е концерт по желание. Аз лично много повече се разбирам с мъже, момчета и някакси си свикнах с всичките коли вкъщи, с багерите, с щуротиите, някакси много е готино и си виках сега ако имам момиче с какво ще си играем 😃😃 как ще я обличам, много са сладки с рокличките, ама за игра не са много удобни. Като цяло и двама братя повече ще се подкрепят, макар че винаги има изключения. Аз затова не исках да се настройвам за едно и после да се окаже друго, но се радвам, че всички сме доволни и дано всички да се разбират с децата си и родителите си. От друга страна момчета после се отдалечават от майките, след като си намерят жена, а момичетата като че ли остават по-близки с майките, само ще се надявам на читави снахи 😁😁 Има и много майки, които цял живот тормозят децата си, това не ми го побира умът, но всякакви хора има. Аз също имам брат, с 8г разлика сме, той живее в Германия и все едно нямам брат, не се чуваме, не се виждаме, не се интересува кой знае колко от племенника си, като цяло цял живот не сме били в кой знае какви отношения, но да, случаи всякакви. Познавам и 2 сестри, които така се скараха, че годините не си говореха.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 21:41 от Tracck

# 145
Tracck, аз си представях как ще си имам момиченце и ще си играем с кукли, ще рисуваме и творим разни неща, ще избирам и ще й обличам роклички и правя плитки. Но дъщеря ми е характера на майка си и е супер дива, обожава коли, камиони, багери, не понася рокли, поли и прически. Още не можеше да говори добре и вече знаеше всички марки на колите 😁 Даже се шегуваме, че ако сега имаме момче, няма да има нужда от нови играчки 😁

Общи условия

Активация на акаунт