Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 2 643
  • 151
  •   5
Отговори
# 120
Мдаа, много зависи от работодателя. Аз преди бях в изпитателен срок и ме беше страх да кажа, та съобщих в средата на 5ти месец 😃 понеже съм хоум офис и няма как да ме хванат, а постоянно ходех да повръщам, та нямах никакви проблеми, доколкото знам има доста случаи на освободени по тази причина.

Иначе днес ми мина ФМ, всичко е наред. Казаха "май" момче 😁 чакам и бхс да излезе

Ехеее много момченца ще станат 😀 И аз чакам резулатата от БХС днес или утре най-късно вече. Много са бавни 🙄

# 121
  • София
Ние също сме на 90 % с момче Blue Heart
Сега на първата ФМ , се видяха мъжи полови белези Satisfied , шанс за момиче клони към 0. Но аз нямам претенции , токова се успокоих,че всичко е наред с бебче, че не съм се замисляла особено над пола.

# 122
Нас вече всички ни питат за пола... Дано нещо разбера днес Sweat Smile

# 123
  • Melmak
Ейй, направихте футболен отбор!
Ако искате, като разбетете пола мога да го добавям в първия пост с термините.

# 124
Ние решихме, че ще споделим на всички, чак след като излязат резултатите от първа ФМ и пренаталния тест. Така ще знаем и пола и че всичко е наред (дано). Ще имаме всички резултати до седмица най-късно когато баба ми има рожден ден и от сега се чудим как да изненадаме най-близките с новината. Тогава смятам да говоря и с работодателите ми. Не мисля, че ще ми направят проблем, но ми се стори странно да им кажа преди да сме казали на най-близките.

# 125
Моят БХС резултат излезе. Всичко слава Богу е наред. Резултатите са изключително ниски. Няма причина да правим пренатален тест. ☺️

# 126
При мен беше голям смях с пола. Винаги съм искала първото да е момче, но като видях 2те чертички вече ми беше все тая. Само да е добре. АГ ми вика 70% момиче и аз вече съм се настроила и име избрала 😀 излизат резултатите от пренаталния - момче. Още не мога да повярвам...

# 127
При мен беше голям смях с пола. Винаги съм искала първото да е момче, но като видях 2те чертички вече ми беше все тая. Само да е добре. АГ ми вика 70% момиче и аз вече съм се настроила и име избрала 😀 излизат резултатите от пренаталния - момче. Още не мога да повярвам...

При нас беше уж 80% сигурно и когато ми се обадиха от пренаталния, много се изненадах. Не защото имахме предпочитания, а просто вече бяхме настроени така.

# 128
  • Melmak
Аз много исках момиче, винаги съм искала 1 дете и то да е момиче. При което умирах от страх, че ако видя момче ще се разочаровам. И даже ме беше страх да не е момче. И като видях пренаталния ревнах от щастие.

# 129
Аз също съм искала момиче. Нооо резултата е, че чакаме второ момче 💙💙💙 Не съм била разочарована като разбрах нито първия път, нито сега. Щастлива съм 😊 Таткото се шегува, че третия път ще успеем с момичето 🤣 Аз за сега не мисля в тази посока.
Pandora1 - страхотна идея да се запишат половете на бебчовците до термините.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 15:02 от MonikaMM

# 130
  • Melmak
Пропускам ли някоя, ако да, поправете ме, моля. Преди да редактирам главния пост да не стане някоя грешка.

Tracck - момче
Paranoir - момче
yana.i - момче
MonikaMM - момче
iva.93 - момче

Извинявам се ако някоя вече е споделила и не съм я записала, дайте знак да добавям!

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 16:18 от Pandora1

# 131
Време и аз да се похваля. Чета ви постоянно,но ми се искаше да минат тези 12 г.с както и ФМ заедно с всички изследвания.
Чакаме момченце с термин 9.04. 💙 Вече преминаха повечето симптоми и дори понякога се усещам ,че не се чувствам като бременна. За добро или лошо бременността ми съвпадна с ортодонстско лечение и малко ми е шашаво с храненето и по-болезнените венци.

Надявам се всички да стигнем заедно до финала и се радвам за поредицата от положителни новини ,които чета за бебчетата ви. ❤️

# 132
  • София
Pandora1 - Вие сте с госпожица , нали ? Flowers Hibiscus
Наистина преобладаваме мъжка тема.

# 133
  • Melmak
Дами, добавих сърчице синьо или розово за тези от вас, които са споделили. Разбира се, която желае да я добавя, да казва, ще продължавам да допълвам.

iva93, не съм писала дата на термин при теб, защото не намерих инфо. Ако желаеш, ще те добавя.
Paranoir, дааа, май от всички обявени дечица с пол само аз съм с момиче. Слагам нещо в скрит текст, че не искам да развалям хубавия тон в темата и да внасям негативизъм.
Скрит текст:
Аз цял живот нямам добри отношения с майка ми, имам брат, с когото не говоря вече и сме скарани след куп заплахи и тормоз. За мен да имам дъщеря е благодат, защото от брат видях само лошотия и страдания. Майка ми щеше да остане на улицата без дом след смъртта на баща ни, заради брат ми. Разбирате, че за мен това беше много травматично и до голяма степен обуславя да искам момиче. И преди това съм искала, защото някак рилейтвам повече с рокли, Барби, Елза и т.н. Но и сега след това травматично преживяване изпитвам ужас някога да не ме стигне съдбата на майка ми. Разбирате ме, нищо лошо няма човек да има син, радвам се за всяка една от вас. Просто при мен е много травматично и истински ликувам, че ще имам момиче. И не бих искала повече деца след това.

# 134
Дами, добавих сърчице синьо или розово за тези от вас, които са споделили. Разбира се, която желае да я добавя, да казва, ще продължавам да допълвам.

iva93, не съм писала дата на термин при теб, защото не намерих инфо. Ако желаеш, ще те добавя.
Paranoir, дааа, май от всички обявени дечица с пол само аз съм с момиче. Слагам нещо в скрит текст, че не искам да развалям хубавия тон в темата и да внасям негативизъм.

Pandora1,  съжалявам че имате такова преживяване в семейството. Тъжно е, когато дете или родител има такова ужасно отношение. И разбирам защо си така настроена за момиче. Аз с две момичета съм също изключително щастлива и благословена. Човек прави обаче гафове независимо от това какъв пол е. Знаем за всякакви случаи. Аз лично съм разочарована и от двамата ми родители. И съм единствено дете. А винаги съм искала сестра или брат. Не съжалявам, че първородната ми дъщеря си има сестричка, защото са много близки. А сега бих се радвала много на момче, но ако пак е момиче - троен благодат. 🌼🌼🌼

Общи условия

Активация на акаунт