Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 20 678
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
  • Melmak
Не успях да гледам за столче и май изпускам чп в амазон. Исках да взема, но не успях да хвана и да прочета, да проуча.
При нас положението е строителна площадка, работа и ангажименти. Пуснах ден отпуск да ходя в кат да си бракувам старата баракуда.
Мм и свекъра в нас са работна група, аз гледам мостри, цветове, избирам, проучвам. Междувременно огледи, преговори за покупка на имот. Да бях от тия жени да си пусна фалшив болничен, ама нали не съм и на работа си ходя.

Редактирам се, не издържах да не ровя из амазон. За столче не нямам душа да гледам сега, и днес се скапах. Трябва стабилно проучване, не става за един следобед. И все пак се отчетох с това, излезе ми 152 евра.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 18:52 от Pandora1

# 646
Поръчах и аз доста неща от Амазон, а още повече ме изненада, че върху намалението от черния петък се начисляват и -15% отстъпка.

# 647
Здравейте, момичета, мен от известно време ме боли долу под корема май се нарича срамна кост 🤔 една тъпа болка, при движение най-вече я усещам и сутрин като съм лежала повече време и като стана или се завъртя, малко е неприятно, но предполагам се дължи на разширяването на таза, но все пак, има ли и други като мен?

# 648
И аз имам същата болка от няколко дни, ама днес като че ли е по-леко. Може да е и от разширяването на матката или връзките

# 649
Тъкмо бях решила и аз да пиша по този въпрос. Доколкото разбрах е нормално. Мен ме боли таза и гениталиите. То дори не е болка, а като натъртено. Посъветваха ме да правя лека гимнастика/разтягане и да почивам.

# 650
Аз пък вчера умирах от кръст и то само отдясно. Такава болка не съм изпитвала от първата си бременност. Тогава даже мислех, че е бъбрек и бях тръгнала по лекари. Оказа се, че е кръста малко по-високо обаче усещам болката. Като прещипано е, постоянна и пулсираща болка. Днес я няма. Доно не се повтаря. Относно тежеста ниско в корема, АГ ми изписа Магнерот и на третия ден прием този симптом изчезна.

# 651
  • Melmak
Хора, амазон ме блокира. Имала съм подозрителна дейност, не ми приема поръчката. Чак до паспорт стигнах да давам и пак ме отказа. Нямам познати, които пазаруват от амазон и пробвах чрез посредник. Като някоя бабичка, все едно не работя в ит компания, някой друг ще ми пазарува.. ретроградния меркурий се отрази в покупките ми.

За болката, четох, че е нормално. Аз имам отпускане на прешлените, нали се отделя релаксин. И кръста ми пука като на стара баба. 😁😁😁😁

# 652
Болката е абсолютно нормална и по-добре няма да става... Аз вече, като ставам от дивана, ходя две минути прегърбена като баба и се държа за кръста SmileySmileySmiley Пукам, скърцам, охкам... ако се видя отстрани, ще се смея много Laughing

# 653
Хора, амазон ме блокира. Имала съм подозрителна дейност, не ми приема поръчката. Чак до паспорт стигнах да давам и пак ме отказа. Нямам познати, които пазаруват от амазон и пробвах чрез посредник. Като някоя бабичка, все едно не работя в ит компания, някой друг ще ми пазарува.. ретроградния меркурий се отрази в покупките ми.

За болката, четох, че е нормално. Аз имам отпускане на прешлените, нали се отделя релаксин. И кръста ми пука като на стара баба. 😁😁😁😁

И при мен така стана, качих им шоф. книжка, чакам отговор… чрез посредник, имаш ли пак 15% намаление заради бременността? Адресът ли им е проблем, така и не разбрах аз….

# 654
Здравейте и от мен!

Нова съм в Бг-мама и съм с първа бременност. В 18 г.с. + 3 дена съм, като терминът ми е на 21.04.

Бих се радвала ако има дами от Стара Загора, с които да обменим контакти, тъй като в момента живея на село, работя дистанционно и не съм от този град... Може да си представите колко активен е социалният ми живот 😀

Хубав ден и лека бременност пожелавам на всички 🤗🤗🤗

# 655
  • Melmak
Belle21, добре дошла и лека бременност!
Beelover, аз качих паспорт и директно ме отряза. Не разбрах защо. Смисъл уж провериха паспорта и го валидираха, но не е одобрен.
Не знам дали имам -15%… щях да дам на някоя приятелка списък да ми поръча, но не намерих коя. Накрая създадох поръчка в ggbg те да ми напазаруват.. пълен смях.

# 656
Списъкът трябва да е активен поне 15 дни, за да се активира намалението. След това може да се слагат неща в него и веднага имат намаление. Иначе може Амазон да е блокирал профила ако преди време е имало друг на същия телефон и/или мейл.

# 657
Здравейте, момичета, включвам се с малък ъпдейт за моето боледуване. Благодаря на всички, които ми написаха какво мога да взимам!
И да ви споделя, че незнайно как и откъде, се оказах с Грип Б! Тестът го хвана едва едва с бледа черта на третия ден. Предполагам, че заради ваксината го карам леко като за грип, защото миналата година грипът ме държа 10 дни на легло с 38,5 температура 😁 Сега ме мъчи сопол, леко гърло и зверски главоболия.
Благодарна съм, че взехме решението да си сложим ваксини всички вкъщи! Наистина като видях теста и си казах, че това е било най-доброто решение!

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 14:34 от Coasterka92

# 658
  • Варна
Здравейтe, как да си запиша час при д-р Чачева. В супер док ми излиза, че работи на 4-ри места.За мен няма значение къде. Моля, някои да даде телефон за връзка. Спешно ми е.

# 659
  • Melmak
Coasterka, аз също се ваксинирах за грип. Преди ме е хващал, болки в мускулите и температура с дни. Честно казано като бременна ако трябваше да го търпя това чудо, не знам как, като единствено може парацетамол.

Общи условия

Активация на акаунт