Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 852
  • 57
  •   3
Отговори
# 45
Пандора, мен си ме написала за май месец 😁😁
Момичета, на вас кръвните за бхс преди ФМ ли ви ги искаха или след? Че от Щерев ми ги искат предварително, пък не мога да ходя предния ден, че съм на морето и тука питах в 2 лаборатории и ми отказват с предтекста, че това изследване се прави до 24ч след ехографския преглед 🤔 звънях в Щерев, момичето на регистратура ми каза, че е хубаво да го има, но все пак да си го направя преди прегледа и след това да се разбера с докторката как ще коментираме резултатите, но все пак се притеснявам дали ще ме допускат до прегледа. Някой ходил ли е там за ФМ? Предния път си ме гледаха на ехограф у след това ми взеха кръв и резултатите никой не ми ги обясни.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 11:51 от Tracck

# 46
  • София
Моя термин беше за 24.04, но сега на първата ФМ, лекарката ми каза ,че според нея / и мерките на бебчо / съм 13г.с и е написала термина около 14.04 .
Чак на 17 съм на преглед при моята гинеколожка и ще обсъдим , дали ще се измества термина или не.

Ние сме в процес на закупуване на къща и обзавеждане. Напрежението и изнервеността ми, колкото и да се опитвам да ги подтискам, понякога взимат превес.

# 47
  • Ботевград
МорскаЗвезда, аз съм други ден и ще съм 12+4(днес и аз съм 12+2) и се надявам да ми каже пол. Винаги ми казва по принцип и не е сбъркал до сега😊
И аз се вълнувам и нямам търпение.. Остава малко.. Само всичко да е наред и да е добре бебето, а надеждата и мечтата да е момиче остават на заден план 🤭

# 48
  • Melmak
Трак, много извинявай, техническа грешка!
Параноар, ако искаш да те включа в списъка в заглавния пост, кажи с коя дата желаеш.

# 49
Лина1, добавих те!

Моля, ако съм пропуснала някоя дама да ми прости и да ми напомни, за да я добавя. Ако все още има такива, които желаят да бъдат включени - дайте знак!
Лина, не знам защо така са те наплашили. Като цяло пренаталния не изчислява риска от прееклампсия, а по-скоро е от други показатели. Но все пак не е редно да се стресира излишно.
Дарби, на мен също яко ми се ядат млечни, но аз съм човекът сирене, много обичам и даже от чужбина си донесох няколко любими сирена. Хората не знам какво слагат в багажа си в кабината на самолета, аз слагам сирене. 😄😄😄😄

В крайна сметка отказах командировката. Не е заради бебето, бременността или нещо, просто човекът, с когото ме пращат е ужасен и не мога да го изтърпя. Нямам нерви да се разправям.

Замислям се, че ще изляза майчинство догодина и ми е толкова нереално. Не мога да го осмисля още. Работя от 20 годишна, догодина началото ставам на 33 г и нямам нито ден дупка в стажа.

Разбирам те за майчинството, аз работя от 16 г. - в началото само лятото, впоследствие - целогодишно... Винаги съм се занимавала с по още нещо - правих бижута, аранжировки, с търговия за кратко се занимавах... Като цяло съм заангажирана постоянно и сега ще ми е много странно. В началото - преди да родя, сигурно малко ще се порадвам на спокойствието, признавам. Но аз за този период ще оставя по-обемните покупки, които имат нужда от повече внимание - всичко останало бащата ще го взима, когато изтрезнее... Sweat Smile
Иначе малко забавна история от мен - поканена съм на едно официално събитие днес, което налага по-елегантен дрескод - вчера какво тъпкане в роклите паднааа.... Satisfied Накрая имаше даже едно:"Глътни го тоя корем малко дее..." SatisfiedSatisfiedSatisfied
В крайна сметка един гащеризон, който бях купувала преди години, но никога не съм обличала, ще влезе в употреба - С е, но е доста еластичен Smile После обаче сигурно няма да мога да го нося, а е хубав. Smile

# 50
Здравейте мили момичета, моля добавете и мен с термин 09.04 и 90% вероятност за момче Simple Smile
Здравей , мога ли да те попитам в коя седмица си точно , защото на мен също горе долу ми е тогава терминът и още не са ми съобщили пол ,а минах ФМ?
Здравей, днес се води, че съм в 14+4г.с. На мен пола ми го каза др. Чучумишев след дълъг и обстоен преглед. Иначе на ФМ по ЗК нищо не ми каза док и прегледа с ехограф беше има няма 5мин Simple Smile
Пропуснах да кажа, че на платената ФМ бях в 12+5

# 51
  • София
Трак, много извинявай, техническа грешка!
Параноар, ако искаш да те включа в списъка в заглавния пост, кажи с коя дата желаеш.

Мерси , нека е с 24,04 - вероятно за седмица няма да местим термина.

За сирената и аз обожаваам и е единственото което ми се дояжда , но още в началото ми казаха - Без меки сирена , а те са ми фаворита...

# 52
  • Melmak
Меките ако са пастьоризирани, няма проблем. Всичко пастьоризирано е ок.

# 53
Аз също съм от Русе, на коя болница се спря?
Живот и здраве в Медика ще съм, при д-р Аръшева.

За сирената - на мен много ми е обидно за дор блю, обожавам синьото сирене и ми е много тъжно, че сега трябва да го гледам само в магазина 😢

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 14:05 от unserwahnsin

# 54
  • София
За работата не знам какво да правя аз, много ходене имам, много седене на лаптоп, вдигане на тежко понякога. Лошото е, че съм на нова работа и чак декември ми изтича пробния период. Мисля да добутам края на този месец и вече да изляза в болничен пък дано работодателите ми са пичове и не ме уволнят повреме на болничния ..

# 55
Момичета, включвам се и аз след преглед от днес. Моята бебка си върви 4 дни напред, но термина си го запазваме 07.04. /давам го за списъка с другите термини😁/. Лекаря каза, че всичко й е наред и е доволен от това, което вижда. Аз съм от Варна и се следя в нашия Майчин дом.
Бях споменала, че на своя глава мисля да си пусна много обширни кръвни изследвания и добре, че го направих - феритина ми е под нормата, желязото на долната граница, магнезия също на долна граница. Има и други неща нагоре/надолу от нормите, но те не са притеснителни. С тези резултати си обясних защо имам главоболие, задух и други неразположения. Та, занесох ги днес да ги види и лекаря и ми изписа Тотхема и Диаспорал🥴 Започвам ги от утре и се надявам да ми светне малко.
Що се отнася до яденето - ами само глупости ми се ядът - пица, паста, пържени картофи🙈 Хапвам от всичко де. И се старая да ям всеки ден плодове и някаква салата /освен тестото/.

# 56
За яденето: буквално всичко, което обичам ми е забранено - като започнем от сирената, през сурово месо - rare стек или направо тартар или карпачо, до суши - обичам само онова със суровата риба, и всякакви производни, съдържащи сьомга и тон в суров или полусоров вид, колбаси тип прошуто и хамон....  Sweat Smile

# 57
  • Melmak
Аз намерих меки пастьоризирани сирена и им се наслаждавам. Няма да ви лъжа, ядох хамон сега като бях в Испания, но малко. Не издържах. И бира си позволявам, вино също, но не всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт