"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 19 658
  • 697
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, включвам се и аз Simple Smile 8 дни след ову.

Първият тест беше с много бледа черта, вторият с доста по-ярка, чакам и кръвен да излезе.

Мила ето 8 дни след ову и моя е така не повярвах че толкова рано ще покаже нещо но го направих. Силно се надявам да е това което искаш но е рано вече знам от личен опит.
Защото направих тест в деня на цикъл и беше много по бледа дори два направих а ми закъснява вече.
 днес ще направя нов защото не вярвам на този а на новите два.
 Иначе Дано е това което искаш.

Таня, пусни си кръвен, щом МЦ даже ти закъснява вече Simple Smile стискам палци!

# 301
Момичета, включвам се и аз Simple Smile 8 дни след ову.

Първият тест беше с много бледа черта, вторият с доста по-ярка, чакам и кръвен да излезе.

Мила ето 8 дни след ову и моя е така не повярвах че толкова рано ще покаже нещо но го направих. Силно се надявам да е това което искаш но е рано вече знам от личен опит.
Защото направих тест в деня на цикъл и беше много по бледа дори два направих а ми закъснява вече.
 днес ще направя нов защото не вярвам на този а на новите два.
 Иначе Дано е това което искаш.

Таня, пусни си кръвен, щом МЦ даже ти закъснява вече Simple Smile стискам палци!
🥺 няма смисъл започна леко розово течение най вероятно МЦ. така че 😞

# 302
Такава ярка втора черта ми е мечта, честито Hug Hug

За другите искам да кажа, че и зацапванията понякога могат да подлъгват.
Миналата година имах 3 дена розово зацапване, веднага реших,че съм бременна, само няколко капки. Обаче на 4ия ден имах цикъл. Хормонално било. Казвам го, за да не се обнадеждите веднага, при някои може да е бременност, при някои може да не е.
Аз направо се бях шокирала като видях,че имам цикъл.

А за Таня, случвало се е 2 пъти позитивни теста с бледи втори черти да имам, но след това да имам цикъл. Чертата също не е толкова гаранция, говоря за бледата, за ярката нямам опит. Тогава се оказа, че съм нямала овулация. Тежко е, но живота продължава. Докато цикъла ми не се оправи, аз бях много зле, чувството за провал ме мъчеше. Ако имате нередовен цикъл, идете на лекар, след като се лекуваме е много различно. Таня, иначе имаш втора черта, ако ти почне наистина цикъла, значи има нещо нездравословно, но е поправимо.

# 303

Миналата година имах 3 дена розово зацапване, веднага реших,че съм бременна, само няколко капки. Обаче на 4ия ден имах цикъл. Хормонално било. Казвам го, за да не се обнадеждите веднага, при някои може да е бременност, при някои може да не е.

А за Таня, случвало се е 2 пъти позитивни теста с бледи втори черти да имам, но след това да имам цикъл. Чертата също не е толкова гаранция, говоря за бледата, за ярката нямам опит. Тогава се оказа, че съм нямала овулация. Тежко е, но живота продължава. Докато цикъла ми не се оправи, аз бях много зле, чувството за провал ме мъчеше. Ако имате нередовен цикъл, идете на лекар, след като се лекуваме е много различно. Таня, иначе имаш втора черта, ако ти почне наистина цикъла, значи има нещо нездравословно, но е поправимо.

Цикълът ми е редовен меджу 25/27 дни този месец явно е било трябвало да е 28 какво да се прави това е живота опити провали постижения и т.н. Божа воля има жена която лично познавам още от деца.
Казали  на майка и че няма да може да забремене защото е претърпяла операция като дете.
Обаче след като се е омъжила веднага забременя разбира се майка и само знаеше това защото тя е била дете опасявала се  е да и каже.
Когато съобщила на майка си тя и каза но дъще това е невъзможно тъий като когато претърпя онази операция докторите казаха че няма да имаш деца но ето днес има 3 деца големи живи и здрави. Всичко зависи от Бог.

# 304
Скрит текст:
Посетете лекар сто пъти Ви се каза! Има много причини да е висок: липса на овулация, хипотиреоидизъм, макропролактин, стрес, недоспиване и депресия, поликистозни яйчници, прием на определени лекарства и т.н.
Не казвате на кой ден от цикъла сте си пуснала изследвания или просто така отидохте по презумпция?  
Естрадиола е нисък, независимо дали е преди или след овулация, а ако е по време на овулация то изобщо няма такава.
Да изреждам ли още?
Моля бъдете по-отговорна и си потърсете професионални съвети и насоки.
Отделно това не е темата за дискусия на изследвания и опити за зачеване.

Здравейте отново момичето пуснах си изследванята и излиза , че пролактина е висок явно това пречи за забременяването... някоя с такъв проблем ? След като го излекувахте всичко стана ли нормално с МЦ ??
На 5 ден от цикъла съм ги пуснала. Имам час на 8.12. за доктор.
Просто реших да попитам.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 18:20 от Moderator3

# 305
Скрит текст:

Цикълът ми е редовен меджу 25/27 дни този месец явно е било трябвало да е 28 какво да се прави това е живота опити провали постижения и т.н. Божа воля има жена която лично познавам още от деца.
Казали  на майка и че няма да може да забремене защото е претърпяла операция като дете.
Обаче след като се е омъжила веднага забременя разбира се майка и само знаеше това защото тя е била дете опасявала се  е да и каже.
Когато съобщила на майка си тя и каза но дъще това е невъзможно тъий като когато претърпя онази операция докторите казаха че няма да имаш деца но ето днес има 3 деца големи живи и здрави. Всичко зависи от Бог.
И аз имам такъв познат, претърпя някаква операция на корема, казали, че няма да има деца, сега има 3 броя.
2-3 дена закъснение смятам, че е нормално. Понякога от промените на сезона, понякога от килограми, упражнения.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 18:19 от Moderator3

# 306
Здравейте, момичета!
Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е точно за тук, но имам нужда от малко мнение и опит.
С мъжа ми правим опити за бебе вече 8 месеца. По принцип цикълът ми е сравнително точен (средно 28 дни, с малки вариации 25–30). Лутеалната ми фаза винаги е 15 дни.
Този месец за първи път не следих овулацията и не знам точно кога е била.
На 25-ти ден получих леко розово зацапване, придружено със слаби болки в кръста — като при цикъл. Помислих, че ми идва, но зацапването беше около половин ден и после спря. При мен попринцип цикълът започва обилно в рамките на часове, така че това ми се стори необичайно.
До сега никога не съм имала зацапване преди цикъл, затова се притесних.
В момента съм 27-ми ден и все още нямам цикъл.
Има ли шанс това розово зацапване да е признак на бременност?
Кога бихте препоръчали да направя тест?
Ще съм ви много благодарна за всеки споделен опит. ❤️

# 307
  • На изток от Ада
Възможно е да е имплантация

# 308
Здравейте, момичета!
Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е точно за тук, но имам нужда от малко мнение и опит.
С мъжа ми правим опити за бебе вече 8 месеца. По принцип цикълът ми е сравнително точен (средно 28 дни, с малки вариации 25–30). Лутеалната ми фаза винаги е 15 дни.
На 25-ти ден получих леко розово зацапване, придружено със слаби болки в кръста — като при цикъл. Помислих, че ми идва, но зацапването беше около половин ден и после спря. При мен попринцип цикълът започва обилно в рамките на часове, така че това ми се стори необичайно.
Възможно е да е имало инплантационо кървене, може още утре да си направиш тест. Пожелавам ти да е това което искаш! Успех и после да споделиш резултата.🌺🌺🌺

# 309
Здравейте, момичета!
Шансовете са 50 на 50.
Имаше тестове за по-ранно откриване, по-чувствителни, що не ги прабваш.

# 310
Здравейте момичета ..
Имам едно питане
Последна мц 06.10 дължината на цикъла ми е 25,26 дни
Вече съм с два дни закъснение правих вчеря тест но едва се вижда забележима втора черта ..
Утре ще си пусна кръвен ..
На вас на кой ден от закъснението ви показаха две чертички защото моята сестра от 3 отрицателни теста кръвния паказа положителен

# 311
Здравейте момичета ..
Имам едно питане
Последна мц 06.10 дължината на цикъла ми е 25,26 дни
Вече съм с два дни закъснение правих вчеря тест но едва се вижда забележима втора черта ..
Утре ще си пусна кръвен ..
На вас на кой ден от закъснението ви показаха две чертички защото моята сестра от 3 отрицателни теста кръвния паказа положителен

При мен излезна положителен с доста ярка втора черта между 3-5 дни преди датата на менструацията. Още с първи тест на Lady и не беше с първа урина.

# 312
Здравейте, записвам се за темата. С мъжа ми правим опити от 4 години и миналата направих мисед в 8 г.с. Този месец 2 дена преди да ми дойде МЦ си направих уринен тест, койте се оказа силно положителен, което беше много шоково за нас, защото изобщо не се бяхме старали. И сега идва тежкия момент при мен с мислите да не се повтори случката от миналата година.

# 313
  • На изток от Ада
Успех!  За жалост нокой не знае как ще се развие една бременност

# 314
Здравейте, записвам се за темата. С мъжа ми правим опити от 4 години и миналата направих мисед в 8 г.с. Този месец 2 дена преди да ми дойде МЦ си направих уринен тест, койте се оказа силно положителен, което беше много шоково за нас, защото изобщо не се бяхме старали. И сега идва тежкия момент при мен с мислите да не се повтори случката от миналата година.
Всички ми казват, че негативни мисли довеждат негативното.
Ако контролирате нещата, мисля че повече щи ви олекне. Например ако си правите изследвания и нещата са добре, значи всичко е точно.
Съжалявам искрено за загубата ти.
Нали, ако причината е ясна за миналогодишната загуба, щи имате предвид,  оттук нататък какво да предприемете.
Доста познати имам, макар лошото минало имат здрави дечица. Успех, позитивизъм и лекарски контрол.

Общи условия

Активация на акаунт