Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 162
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
ИВ

А ако се върнем към столчетата, кое е третото синьо (освен Калин и Алекс), че нещо се обърках вече.
Теодор Венков Wink

По скоро Ръждавичка

# 91
Скрит текст:
ИВ

А ако се върнем към столчетата, кое е третото синьо (освен Калин и Алекс), че нещо се обърках вече.
Теодор Венков Wink
По скоро Ръждавичка
Не, Теодор. Simple Smile

# 92
ИВ

Теодор Венков Wink

ИВ
Е па колко да е синьо това столче Joy

# 93
  • София
ИВ

Теодор Венков Wink

ИВ
Е па колко да е синьо това столче Joy
Към момента на публикуване беше напълно синьо.

# 94
Миро победител? Гледам го цялата игра много внимателно и не мога да повярвам, честно.

# 95
Гледам игрите от самото начало, всеки ден и когато споменахте, че някакъв Мирослав бил победител чак тогава разбрах кой е.

# 96
  • гр. Шумен
И аз Мирослав го следя откакто е влязъл, ама бога ми, нито го харесвам, нито виждам как той може да е поледителят. Ако е, майко мила! Според мен е със светлинни години по-назад от Калин, че дори и от Чикагото. И ако той е победителят... Продукцията да ме извиняват! По-лош победител не можаха да си изберат!

# 97
Императора поне беше добър на терен, въпреки спорните му качества като човек. Мирослав е невзрачен играч и на терен, извън него.

# 98
ИВ: Продукцията, че манипулира е ясно, но според мен баш на самия финал не се намесват и който си спечели! Миналата година Добрин и Гешев бяха на секунди след Мартин. Това няма как да се нагласи! Ще видим как точно Мирослав печели, взеха да му дават повече синхрони.
Шопа отпадна, Ивайло тази седмица хич го няма на трасето!

# 99
Traitors

Попаднах в ТикТок на едно клипче, в което уж въпросния разбрал, кой е победител. По-скоро са разсъждения, но някой може да намери резон в думите му.
Скрит текст:

# 100
  • BG-DE
Ще споделите ли за тези, които не ползват тик ток какво предполага този човек 🙂

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 11:50 от Menerva

# 101
Ще споделите ли за тези, които не позволяват тик ток какво предполага този човек 🙂
Венци и Ева, защото са в центъра на груповата снимка, чете се по тялото. Иначе клиповете се отварят и без да имаш профил, подробно си обяснява.
Аз си мисля, че по подкастите направо си изпуснаха, че Венци е единият.

# 102
  • София
Traitors
Важното е дали Бачорски стига до финал, тогава само той е победител, праведните, които са на финал не взимат нищо.

# 103
  • София / Пловдив
Traitors
Важното е дали Бачорски стига до финал, тогава само той е победител, праведните, които са на финал не взимат нищо.

Ще има поне още един предател, няма да го оставят сам до финала да си прави каквото иска еднолично.

# 104
Traitors
Аз си мисля, че стига до финала в смисъла на “хвърлете червена торба дали има предател или зелена дали да приключвате” и или се е разкрил “доблестно”, или са го изгонили.

Общи условия

Активация на акаунт