Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 875
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
ИВ

Някой да има малко повече инфо за Мирослав ? На няколко пъти в началото на влизане Павел му казваше Канадеца ?
Забелязвам, че говори на диалект, значи е вероятно роден в източна България, но пък от друга страна е русоляв, което е типично за Западна България ( близо до Сърбите ).
Четох, че се занимавал с фотография и експедиции, но нямам никакво инфо за този човек. Понеже знам, че тук сте детективи повечето, някой да има повечко инфо ?
Мислиш ли? Най-много руси хора съм виждала в Родопите и Ямболско. Е, и в Шоплука има доста.
Според мен младежът говори като болярин и вероятно е от Търновско някъде.

Надявам се да се бъзикаш Simple Smile)). В Ямболско русоляви ???? Всичките ми приятелки, които са родени в Ямбол, Котел, Троян и тези райони са доста тъмни, с чисто черни коси, гарваново черни ( естествени ) .
А роднини ( супер далечни ) имам от северозападна България и други към Сръбската граница, всички са руси със сиви / сини очи и високи.

# 16
ИВ

Гледах едно срори в ИГ профила на Александра. Там са на някаква вила с Лопунов и още някой играчи.
Лопунов береше мента. На второто стоеи Алексадра обясняваше на другите край огъня за това и завърши с израза " Както ми го правеше на Стопанството"....

Как Александра отива при сините се пита в задачата или аз правилно не съм я разбрала!?

# 17
Ха! Познах!
Laughing

Цитат
Гледах едно срори в ИГ профила на Александра. Там са на някаква вила с Лопунов и още някой играчи.
Лопунов береше мента. На второто стоеи Алексадра обясняваше на другите край огъня за това и завърши с израза " Както ми го правеше на Стопанството"....
Аз не го чух това. Лапунов каза "Да си припомним стопанството". Вероятно там е имало също мента и са брали. Не е задължително да са били в едно племе.

# 18
  • София
Александра и Лапунов да не са гаджета?

# 19
Александра и Лапунов да не са гаджета?
Имало е сбирка с участници от игрите на вилата на Кристиян.Не мисля,че може да има нещо повече между тях.

# 20
ИВ

Някой да има малко повече инфо за Мирослав ? На няколко пъти в началото на влизане Павел му казваше Канадеца ?
Забелязвам, че говори на диалект, значи е вероятно роден в източна България, но пък от друга страна е русоляв, което е типично за Западна България ( близо до Сърбите ).
Четох, че се занимавал с фотография и експедиции, но нямам никакво инфо за този човек. Понеже знам, че тук сте детективи повечето, някой да има повечко инфо ?

Мирослав Великов - 36 год, от Велико Търново, 16 години живял в Канада, говори английски и френски, лицензиран планински водач, хобита - скално катерене, колоездене, футбол, планинско ходене. Мисля, че се занимава и с фотография. Женен е.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 21:59 от pencho_kretencho

# 21
  • На морето!
Добро утро, добър ден.

Няма ли някой да пусне спойлер, кога си тръгва тая Шермин и Габриела с надениците, вместо уста, моля 🙏
И аз за Шермин чакам, Габриела според мен ще я държат, за да натиснат в посока на Калоян.
Някъде към финала ще ги махнат, това са им най-рейтинговите участнички.
Иначе днес ми споменаха, че Виктор и Дениз пак са се събрали, не знам доколко е вярно, при положение, че в основната тема качиха снимка на Виктор и Кристина.

# 22
Скрит текст:
ИВ

Мирослав Великов - 36 год, от Велико Търново, 16 години живял в Канада, говори английски и френски, лицензиран планински водач, хобита - скално катерене, колоездене, футбол, планинско ходене. Мисля, че се занимава и с фотография. Женен е.
В някакво нескопосано стори се опитваше да рекламира магнитчета със снимки. Бях в потрес колко зле звучеше... А такива надежди залагах на него... 😕

# 23
  • София / Пловдив

.....
Иначе днес ми споменаха, че Виктор и Дениз пак са се събрали, не знам доколко е вярно, при положение, че в основната тема качиха снимка на Виктор и Кристина.

Нямам нерви и време за основната тема. Ще ситнезираш ли инфото? Като за спойлер /кой с кого е/, че тая тема тръгна в посока "размисли и страсти", а спойлери йок.

# 24

.....

Нямам нерви и време за основната тема. Ще ситнезираш ли инфото? Като за спойлер /кой с кого е/, че тая тема тръгна в посока "размисли и страсти", а спойлери йок.
Изловили са Кристина да се вози на предната седалка, докато Виктор шофира. Съдим, че той вече не е с Дениз по това, че беше харесвал негативни коментари за нея в ТикТок.
За съжаление всичко, което имаме към момента, са "размисли и страсти".

# 25
Абсолютно. И с показаното досега се чудех в коя вселена ще може да бие Калин на нещо- ами ето, футбол. Очакваме че я на финал или полуфинал ще има Дуранколашка висша лига:)
Скрит текст:
ИВ

В някакво нескопосано стори се опитваше да рекламира магнитчета със снимки. Бях в потрес колко зле звучеше... А такива надежди залагах на него... 😕

# 26
Абсолютно. И с показаното досега се чудех в коя вселена ще може да бие Калин на нещо- ами ето, футбол. Очакваме че я на финал или полуфинал ще има Дуранколашка висша лига:)
Скрит текст:
ИВ

Ох, пак ли ще ни разочароват с победителя. Много, много жалко.

# 27
  • София
ИВ

Как Александра отива при сините се пита в задачата или аз правилно не съм я разбрала!?

Не отива при сините май, а вкъщи.

# 28
Ергенът - Преди време бях разглеждала профила на Дениз и имаше снимки с тагнат профил secretboyfriendofdeniz(това е инстаграм профил), създаден е 2022, но е със сменено име. Тааа, предполагам, че това е Виктор. Тя премахна повечето снимки преди време и е запазила само един рийл, иначе имаше снимки със стикери на главата, но по тялото се личеше, че е той. Със сигурност са пробвали да са заедно след предаването, но след това са се разделили.

# 29
ИВ
Имаме ли спойлер кой ще спечели битката тази вечер ?!

Общи условия

Активация на акаунт