Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 086
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Според мен е Сапунджиева, на блатото ще иде ветеринарката май. А между Лапунов и Алекс кой е?

# 61
А между Лапунов и Алекс кой е?
Вероятно неизвестната руса жена - Гизем или Николета.

# 62
  • Някъде там...
Жълтият на изолатора на мен ми прилича на Томи, а не на Шопа. Може би снимката е от настоящата седмица.

# 63
Според мен е Сапунджиева, на блатото ще иде ветеринарката май. А между Лапунов и Алекс кой е?
А може да изпрати Пекин Simple Smile И тя има малко русоляво. Поне ми се иска да е тя. И тогава Траян, Чикаго и Дино се обединяват и чао на тъпата женска коалиция.

# 64
А може да изпрати Пекин Simple Smile И тя има малко русоляво. Поне ми се иска да е тя. И тогава Траян, Чикаго и Дино се обединяват и чао на тъпата женска коалиция.

То женската коалиция и без това вече е чао

# 65
Възможно ли е след като изгонят Томи (по спойлер) да върнат на негово място Георги в жълтото племе?

Цитат на: Гарганела
link=topic=1821803.msg50327573#msg50327573 date=1760416333
А между Лапунов и Алекс кой е?
Вероятно неизвестната руса жена - Гизем или Николета.

Според мен е Гизем, тъй като като се загледам косата е вързана на кокче, а тя си я носи така понякога. А жълтата в случая е Радостина, само нейната талия е така тъничка,а нагоре тялото е леко широко

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 10:53 от Ipsilon

# 66
ИВ

В момента Игрите се падат около 19ти юли,а снимката е от 24ти.
Тоест тази седмица отпадат 2ма жълти,единия от които е Александра и предполагам,че ще изгонят Томи ако въобще слуховете са верни.
Това означава,че Ванката отпада другата седмица,което е страхотно.

Нали другата седмица уж отпадаше това досадното Йоана?!
Тотално мазало стана вече.

# 67
  • София
Жълтият на изолатора на мен ми прилича на Томи, а не на Шопа. Може би снимката е от настоящата седмица.
Конкретно тази снимка на жълтите на изолатора беше публикувана във ФБ на 18. Август (19.08 пусната в нашата тема), което отговаря на последната седмица преди обединението (случило се на 20.08). Сега дали е снимана по-рано и колко по-рано не мога да кажа, защото не познавам автора и, също така не се и наемам да разпознавам кои са двамата юнаци на нея. Рядко обаче хората чакат цял месец за да публикуват такива кадри, така че по-вероятно е да е от фазата с две племена.

# 68
Никога не е имало спойлер, че Георги стига напред. Точно на блатото мислех, че са му се изгубили следите.

Напротив, спойлери за това имаше и то не еднократно, но това дали са верни вече е съвсем друг въпрос.

Днес Чикагото ли влиза обратно в играта и ако да в зелените ли го пращат и защо (според спойлер снимката, която имаме)

# 69
Междудругото за в момента финала май е ясен
Калин Миро и Алекс
Като Миро е победител а Калин в второ място

ясно според кого?

# 70
ИВ

Радостина ли влиза днес в играта?

# 71
Междудругото за в момента финала май е ясен
Калин Миро и Алекс
Като Миро е победител а Калин в второ място

и аз споделям това мнение.

# 72
Аз все пак мисля,че няма да е Миро победител. 🙂

# 73
Чикагото   дано  Иван да прати на блатото ,като иде при Зелените.

# 74
Чикагото   дано  Иван да прати на блатото ,като иде при Зелените.
Е, как Иван?! Него го има на снимката от бъдещето. Този със забрадката.

Общи условия

Активация на акаунт