Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 112
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Давате прекалено много кредит на жените. Но ОК, нека така да бъде (и те също да продължат да си вярват) че са добутали напред заради "стратегиите си", а не заради това че малък брой осъзнати мъже просто са си ги оставили за накрая да си ги бият и със затворени очи и така да си гарантират финала JoyJoyJoy
Големият въпрос сега трябва да бъде: как зелените стават жълти, и какво се случва със знамето им:

# 331
Давате прекалено много кредит на жените. Но ОК, нека така да бъде (и те също да продължат да си вярват) че са добутали напред заради "стратегиите си", а не заради това че малък брой осъзнати мъже просто са си ги оставили за накрая да си ги бият и със затворени очи и така да си гарантират финала JoyJoyJoy
Големият въпрос сега трябва да бъде: как зелените стават жълти, и какво се случва със знамето им:

Анулета на Ръждавичка или "евентуалното наказание на Завоевателите", за което се говори цял сезон, обаче дали наистина ще го има тва облъчване на Томи, за това че си е взимал храна докато е бил на блатото, или тва цялото е лъжа за поддържане на зрителския интерес, предстои да видим.

# 332
За лайфа в петък - хванах го, но бяха Гизем, Сапунджиева, Лапунов и Данчо. Последните трима бяха на едно място. Явно е, че поддържат много близки отношения. Но аз не видях Калин да се включи. Всеки втори въпрос беше свързан с него, даже Гизем каза, че няма да отговаря на въпроси за Калин - след финала ще се включи и ще каже.
Беше влязъл за малко още в началото те даже му звъняха да идва че хората ще ги побъркат.
Но пък излезе бързо не е по тези неща пък и си готвеше багажа за някъде но да масово хората са луднали по него нещо като Гого през сезон 4 и Момчи сезон 5 то винаги има някой такъв супер силен от сините дето става фаворита на зрителите миналата година само нямаше ако не се лъжа но сезон 6 си е най слабия попринцип като сезон.
За лайфа Лапунов се беше бая напрегнал по едно време тъй като всеки въпрос беше за Калин и тн реално малко беше трудно по едно време тъй като само това ги питаха им личеше че не им е приятно.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 12:13 от Mane007

# 333
За лайфа Лапунов се беше бая напрегнал по едно време тъй като всеки въпрос беше за Калин и тн реално малко беше трудно по едно време тъй като само това ги питаха им личеше че не им е приятно.
ИВ
Не знам защо са се напрягали, при положение, че по сторита сами бяха тагнали Калин за този лайф и хората, следователно, очакваха и той да е в него. Калин е от малкото, които почти нищо не публикуват във връзка с предаването, не се следва с хиляди участници от предишни сезони и не ходи често по сбирки.
Аз тайничко се надявам той да е победителят, защото просто по-комплексен играч в този сезон няма. Не знам каква битка трябва да се даде на финала, че да загуби, особено при факта, че Мирослав е с по-слаба мускулатура и едвам беше вдигнал 75 кг в една от битките (даже ги изпусна няколко пъти), докато Калин и там се справи, а често финалните битки са силови трасета. Ще поживеем, ще видим.

Големият въпрос сега трябва да бъде: как зелените стават жълти, и какво се случва със знамето им.
Дидо, закопа ме. Вчера снимки от предполагаемо неизлъчена битка между сини и зелени, днес син и жълт куб, накрая ще взема да си помисля, че сините са се разпаднали, но заради Павел продължават да използват сини инвентари. 🤣

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 21:10 от justt_love

# 334
ИВ
Не знам защо са се напрягали, при положение, че по сторита сами бяха тагнали Калин за този лайф и хората, следователно, очакваха и той да е в него. Калин е от малкото, които почти нищо не публикуват във връзка с предаването, не се следва с хиляди участници от предишни сезони и не ходи често по сбирки.
Аз тайничко се надявам той да е победителят, защото просто по-комплексен играч в този сезон няма. Не знам каква битка трябва да се даде на финала, че да загуби, особено при факта, че Мирослав е с по-слаба мускулатура и едвам беше вдигнал 75 кг в една от битките (даже ги изпусна няколко пъти), докато Калин и там се справи, а често финалните битки са силови трасета. Ще поживеем, ще видим.

Големият въпрос сега трябва да бъде: как зелените стават жълти, и какво се случва със знамето им.
Дидо, закопа ме. Вчера снимки от предполагаемо неизлъчена битка между сини и зелени, днес син и жълт клуб, накрая ще взема да си помисля, че сините са се разпаднали, но заради Павел продължават да използват сини инвентари. 🤣

Реално да той е от малкото които не ходят никъде и не пускат почти нищо свързано с игрите просто е по интровертен човек (ако видите и клиповете му в ютуб и тн е живял по доста по нестандартен начин и тн той сега живее доста по нестандартен живот работата му е фрийлансър и си работи когато поиска откъдето поиска не работи от 8 до 17 и това му позволява да пътува постоянно отделно се занимава и активно във агенцията на техните  клуб Еделвайс) и иска да си пуска в публикации свързани с хобитата (даже на много снимки пуска негови приятели или брат му а той самия не присъства на тях ) и постоянно е нанякъде и си живее в негов свят което няма лошо(то може би затова отначало повечето участници викат че не са могли да го опознаят им бил странен тя Ръждавичка на един стрийм беше казала че той 1 седмица не е говорил изобщо ). За това дали са се натоварили смисъл те хиляда пъти казаха че Калинката ще дойде малко по късно и пак не спряха да ги спамят след като дойде и излезе пак продължиха макар вече да беше влязъл и тн и не спряха да питат Гизем дали имат нещо с него като 5 пъти каза че нямат смисъл и казаха да ги питат нещо друго и те пак къде е Калин викнете Калин и тн а той вече беше казал че толкова ще може за тази вечер пък и му беше нокомфотно в лайфа.
Мен иначе ме кефи че почти не пуска никакви публикации свързани с  игрите докато  другите си слагат профилни и всичко друго си го правят главното нещо от живота,той си го приема като сайд куест само буквално като Гого е  .

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 13:43 от Mane007

# 335
  • София
Дидо, закопа ме. Вчера снимки от предполагаемо неизлъчена битка между сини и зелени, днес син и жълт клуб, накрая ще взема да си помисля, че сините са се разпаднали, но заради Павел продължават да използват сини инвентари. 🤣
Не оспорвам по никакъв начин неизлъчените битки между сини и зелени.
Даже и аз съм пускал такава:

Но аз вчера си купих нова кристална топка и тя може да гледа още по-далеч в бъдещето JoyJoyJoy

# 336
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ако в сезона на Калин, Чикагото, Лапунов наистина е победил канадския фикус с нула харизма и присъствие Мирослав продукцията заслужава да и вземат шоуто и никога повече да не им дадат предаване в прайм тайм.

# 337
Ако в сезона на Калин, Чикагото, Лапунов наистина е победил канадския фикус с нула харизма и присъствие Мирослав продукцията заслужава да и вземат шоуто и никога повече да не им дадат предаване в прайм тайм.
Между другото, някой беше казал, че Миро и Калин са един и същ персонаж. И двамата са фенове на катеренето, имат около 10 години разлика (Калин е на 26, а Миро – на 35) и уж били „bland“. В една страница във Facebook някой беше написал, че няма смисъл хората да мрънкат, ако Миро спечели, а не Калин, защото двамата били еднакви – без особен характер и по-тихи. Разликата била, че Калин е по-млад, с по-нестандартна визия и „аниме“ прическа, и че винаги го пускат първи пост.
Според този пост, Миро при „Завоевателите“, където имаше много силни мъже, е останал в сянка, докато Калин е изпъкнал повече заради позицията си. Твърдеше се още, че ако ролите им бяха разменени – Калин да беше в племето с Шопа, Иво и Томи – и той щял да си остане в сянка. А причината за хайпа около него била основно външният му вид – по-различен от останалите участници и от повечето момчета в България.
Също така, Туньо и Вили в техния подкаст ако не се лъжа, бяха казали, че Калин, Миро и Траян са им като „фикуси“ – все едно един и същ персонаж с различни лица. Чудно ми е вашето мнение

# 338
Миро не е фикус, той е саксията на фикуса. И то предишната саксия на фикуса, която е сменена и е хвърлена в мазата.

# 339
Но аз вчера си купих нова кристална топка и тя може да гледа още по-далеч в бъдещето JoyJoyJoy
Какво показва? JoyJoy

# 340
  • Bayern
Миро не е фикус, той е саксията на фикуса. И то предишната саксия на фикуса, която е сменена и е хвърлена в мазата.
Dimitar Gerdzhikov,
извинявай, обаче момчето от твоята профилна снимка ми прилича на Дечо, който предстои да влезе в племената Simple Smile Без лоши чувства , много ми е симпатичен Simple Smile

За Миро съм съгласна, понякога гледам битките повторно защото все се оказва, че съм пропуснала да забележа  канадската сила на терен

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 23:26 от ROSHLA2006

# 341
Какво показва? JoyJoy
Че Дечо печели. Тоя сезон са решили ,да покажат че всеки може да е победител.  Стига да не е жена де. Trollface

# 342
Между другото, някой беше казал, че Миро и Калин са един и същ персонаж. И двамата са фенове на катеренето, имат около 10 години разлика (Калин е на 26, а Миро – на 35) и уж били „bland“. В една страница във Facebook някой беше написал, че няма смисъл хората да мрънкат, ако Миро спечели, а не Калин, защото двамата били еднакви – без особен характер и по-тихи. Разликата била, че Калин е по-млад, с по-нестандартна визия и „аниме“ прическа, и че винаги го пускат първи пост.
Според този пост, Миро при „Завоевателите“, където имаше много силни мъже, е останал в сянка, докато Калин е изпъкнал повече заради позицията си. Твърдеше се още, че ако ролите им бяха разменени – Калин да беше в племето с Шопа, Иво и Томи – и той щял да си остане в сянка. А причината за хайпа около него била основно външният му вид – по-различен от останалите участници и от повечето момчета в България.
Също така, Туньо и Вили в техния подкаст ако не се лъжа, бяха казали, че Калин, Миро и Траян са им като „фикуси“ – все едно един и същ персонаж с различни лица. Чудно ми е вашето мнение

Дани от сезон 5 изрази подобно мнение на подкаст при Чакала,че Миро,Траян и Крис са му един и същи образ и въобще не ги различава.

# 343
Traitors
Туджаров каза, че остават още 5 епизода.

# 344
  • София
Туньо, който отпадна пръв, Виолета, която хората не харесват и третия даже не го помня кой беше, наричат Калин "фикус" ??!!!???

Общи условия

Активация на акаунт