Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 071
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Какво стана със спойлера, че зелените се разпадат?
чакаме са женската коалиция на Ръждавичка жалко че ще предаде Калин

# 376
Какво стана със спойлера, че зелените се разпадат?

Според публикуваните снимки от неизлъчени битки досега – или жълтите се разпадат, минават към зелените, после поради някаква причина зелените си сменят цвета на жълто, или по обратния начин ако зелените се разпаднат минават към жълтите, след 1-2 седмици жълтите стават зелени.

Точно заради това има противоречие в спойлера, кой се разпада. Не си обяснявам по друг начин нещата.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:24 от Phoenix123

# 377
ИВ
По всичко личи, че се разпадат жълтите. Зелените печелят, а сините остават втори и ще ходят в изолатора. Така си мисля, а и ще обясни разписването на Радостина и Дечо на стените в изолатора.
Ха, не познах 🙃

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:27 от justt_love

# 378
  • София
Според публикуваните снимки от неизлъчени битки досега – или жълтите се разпадат, карат 1-2 седмици като жълти и после стават зелени, или зелените се разпадат и после стават жълти.
Точно заради това има противоречие в спойлера, кой се разпада. Не си обяснявам по друг начин нещата.
Жълтите като се разпаднат, как после ще "карат 1-2 седмици като жълти"?Rolling Eyes

# 379
Според публикуваните снимки от неизлъчени битки досега – или жълтите се разпадат, карат 1-2 седмици като жълти и после стават зелени, или зелените се разпадат и после стават жълти.
Жълтите като се разпаднат, как после ще "карат 1-2 седмици като жълти"?Rolling Eyes

Обърках се, редактирах го.

# 380
"Калинката сигурно си играе цял ден у тях на тия игрички" Joy

# 381
Изтрили са името на Пекин но преди малко беше отбелязана тя като победител, сега разбрах, че първото ѝ име е Катрин 😂 Не я харесвам особено но май я предпочитам пред Мирослав 😂
Нея специално - не, предпочитам всеки друг Simple Smile
Пак си помисли JoyJoyJoy

Просто някой в момента си играе с тази страница, но бързо се усещат и връщат редакциите.
Малиии … егати дилемата Simple Smile

# 382
  • BG-DE
А, какво стана с това, че Томи ще го гонят? Май и това не е вярно 🤔

# 383
Уикипедия не е достоверен източник на инфо, не само конкретно за предаването, а и по други теми - държави, политика, земеделие.
Има бутон, който позволява всеки да редактира информацията.
Сега ако вляза мога да напиша и моето име, аз да съм победила.

# 384
ИВ.
Само на ме ми Ръждавичката ми става леко .. как да кажа неприятна ... Много се наду нещо , не знам харесвах я повече в началото .

Някой знае ли утре кой побеждава на капитанската и какво предлага Ралица?
Благодаря и лека вечер на всички 🙏

# 385
ИВ
Кога ще видим пъзел на капитанска битка? Иначе утре очаквам отново победа за Ръждавичка, продукцията ще иска да я подсили.

# 386
А, какво стана с това, че Томи ще го гонят? Май и това не е вярно 🤔

До колкото знам аз е имало такова нещо и е било сега когато са били две племена , тази седмица Томи е на изолатора и нищо чудно в тази седмица да се е случило ще видим , защото по нататък махат  до колкото знам махат изолатора , като дестинация  за племе .

# 387
ИВ:
Вече не вярвам на спойлъри! Най-сигурните бяха уж, че Лечителите се разпадат и че Миро печели! По спомен някой писа, че победителят ще е приятна изненада, което не ми звучи да е Миро! Надявам се и за Миро да се окаже неверен слух.

# 388
Дано поне слуховете, че следващите отпаднали ще са Томи и Сапунджиева се окажат верни.
С тия фейк спойлери стана изнервящо.

# 389
Сега преди финална седмица и топ 9,очаквам аут да са Дечо, Томи, Николета, Ивайло, Кристиян, Лапунов и Сапунджиева
Това по сглобки от предишни спойлери и коалиционни нагласи

Общи условия

Активация на акаунт