Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 999
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Има и друго, за да има храна там, значи някой я оставя.
Е, в едно интервю Павел и Ралица казаха, че се оставя храна и на Блатото, и в Изолатора.

# 466
Между другото видяхте ли как човекът с набитото око снощи се издаде, че са му казвали разни спойлери за Томи и храната, и то не от едно място. Ех, колко е лесно да знаеш някакви неща и да се изтъкваш, че си предвидил и видял преди другите. И на мене да ми кажат, че Миро е победителя и аз ще почна да го виждам измежду всички фикуси в играта като "скрития победител"....

# 467
  • Някъде там...
Ако Томи е хапвал, как неговата сянка Миро не е, питам аз. И защо снощи само тях двамата не питаха. Томи седя с наведена глава през цялото време.
Outcast, аз все пак ще се надявам. Simple Smile До момента Калин е един от най-запомнящите се участници в сезона. Да не кажа предаването...
Ели-Мели, нали? Колко удобно. Как никой друг не видя качествата на Миро, скритият победител. Трябваше да ни подскажат, за да му обърнем внимание на клена канадски.

# 468
Да, наистина тях не ги питаха, защото излезна, че триото е яло преди новите да дойдат. Което е абсолютна лъжа, защото се виждат на видеото. Т.е. може, както колежката каза по-назад, да протакат интригата и да се окаже наистина, че това е оставено за Томи и да го нахокат в последствие. Щото наистина трябва да си мега тъп след този цирк да се измъкваш да ходиш да търсиш храна от бензиностанция... чакам с интерес да видя какво още са ни подготвили сценаристите Grinning

# 469
Не се палете за победителя, ако не е Миро, ще да е някой друг фикус, например Траян Grinning така че все тая. Не вярвам да направят победител някой от любимците на народа.

# 470
  • София
Нали Томи щяха да го изгонят, големи спойлери голямо нещо..

Само гледай и ще видиш с колко голям срам си заминава от предаването, само защото не си признава, след като го питат.... Не държа да ми вярвате, само гледайте, а аз с интерес ще прочета коментарите ви, след като видите това, което казвам Simple Smile

Чакам с нетърпение. Кога ще го излъчат?

# 471
  • Някъде там...
Ако Миро е ял и наистина е победител, едва ли ще го излъчат. Няма да му оклепват едита...

# 472
Това си мислех  да питам в основната тема дяволчето:)
Ако Томи е хапвал, как неговата сянка Миро не е, питам аз. И защо снощи само тях двамата не питаха. Томи седя с наведена глава през цялото време.
Outcast, аз все пак ще се надявам. Simple Smile До момента Калин е един от най-запомнящите се участници в сезона. Да не кажа предаването...
Ели-Мели, нали? Колко удобно. Как никой друг не видя качествата на Миро, скритият победител. Трябваше да ни подскажат, за да му обърнем внимание на клена канадски.

# 473

Започнаха да кълват и на фалшивите снимки сайтовете.

# 474
# 475
Може ли реално тази баница да е от Томи, той да я е сложил там.(По спомени май не ги упрекваше че са яли и доста гузно гледаше) И след като са хванали тези 3-мата от продукцията да са решили да направят разследване от кого е и така да стигат до факта, че Томи е ходил до бензиностанция (магазин или т.н). И не племето да стане жълто, а на финала всеки да си е с екипа (отбора) от който е стартирал играта.

# 476
ИВ
Димитър Димитров е пуснал на стори клипче от заведение, в което е заедно с Лапунов, Сапунджиева, Иво, Кристиан и др. Чете късметче от Лаваца. На заден фон Лапунов обяснява за някого, който искал да се отказва, казал на продуцента, че това му е последната битка, стоял 15 мин на брега, докато си свали микрофона, за да влезе във водата... Вие чувате ли за кого говори, защото аз не успявам. 20 пъти го пусках...

# 477
Все едно говори за жена🤔

# 478
Не мога да го открия това клипче. Някой да се смили Simple Smile

# 479

Общи условия

Активация на акаунт