Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 910
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Дали Пелипенко няма да закопае Дино на битката, нещо хич я няма по трасето.

# 556
  • София
ИВ
Пелипенко не ми изглежда весела на синхроните, дали значи че не е доволна от представянето си. То няма и от какво да е доволна, но може да са останали гладни... А пък на другата дават синхрони, което не е много типично за отпаднали..

# 557
Всъщност Томи не се следва с Доктора, Дино, Алекс и Калин и Давид не го следва него.

# 558
ИВ
Ако на финала има тежка битка с много вагонетки, чували, вериги и т.н. не смятам, че Калин би бил в стихията си.
Но Миро още по-малко.

Може пък да са решили да поразчупят малко и да дадат някоя изометрия на финала, а?
Поприцип да .И двамата играчи са със сходни физически данни и подбно телосложение и тяхната сила не са вагонетките и ако наистина те са на финал и продукцията иска атрактивна финална битка трябва да няма вагонетки чували вериги .Така че финала най добре ще е на двете арени плажа и онази с гъбките понеже и двете арени са им силни

# 559
ИВ

Бяха ми казали,че Ръждавичка отпада около полуфиналите което за мен означава 5-6 място.
Върнах се в старата тема и видях,че Николета има отбелязана активност на 24.08,а това отговаря на 5то място,нямам идея как е минала толкова между капките.
От старата тема още видях,че Ивайло отпада 12ти на 12.08.
Много съм зле със смятането на седмиците ако може някой да ги преброй и тогава може да преценим дали има елиминационна капитанска(най-вероятно има)
Нещо интересно
Хванах началото на лайфа на Томи и той намекна,че на Калин тепърва му предстой да ходи на индивидуални битки.
Дали жените освен за бушон срещу Ивайло няма да го използват да елиминира още някой.
Имам чувството,че Пекин отпада точно преди обединеното племе изиграна от Трио Бик.
Моите наблюдения са,че Продукцията винаги гледа да махне жените стигнали само с коалиция веднага като стигнат финалите,т.е Сапунджиева и Радостина завършват на 8мо и 9то място,много вероятно да отпадат двете на една битка.

Какво е  казал Томи за Калин
Къде могат да се гледат тези лайфове
До колкото знам Томи не харесва Калин тъй като всички много го хвалят

# 560
Според мен ТомитУ не харесва Калин, защото може би Калин го отстранява от играта във финалната седмица...Теория е. Незнам дали е вярно това. Билянка да каже.

# 561
Това че Калин не бил близък и тн не е вярно той е близък с Чикагото,Лапунов,Алекс,Гизем,Иво,Данчо,Траян ,Сапунджиева със Миро знам че са  близки и се закачат незнам къде но Ръждавичка също каза че са близки ,просто той няма време за събиране смисъл тя и Ръждавичка не се събира честно с другите тъй като работи на 3 места ,Калин пък постоянно е на някъде и тн .
Иначе той ми напомня много на няква смеска между Момчил и Гого , както някой спомена и Момчи така не го брояха в сметките но май може да се повтори същото Момчи загуби срещу Рълев тъй като беше контузен от пренатоварване ,Калинката може по същия начин да е .
Знам че той отстранява Иво но бях Чул слих че той бие Дино и Кристиян на отделни елиминации незнам дали е вярна ще разберем.
Иначе на промото Павката пак поздрави Миро ако някой е обърнал внимание.
Иначе за това дали някой не иска да слага Калин като фаворит това не е вярно Йоана,Коеджикова,Гордиенко,Мартина ,Наталия,Гизем,Данчо бяха казали че един от техните фаворити им е Калин.
Шопа също беше казал че Калин е много добър и би искал да игра срещу него на Сезам.
Той Калин иначе се следва със всички без Крис и Томи ,Крис беше казал че със него са в супер отношения и само Алекс не харесва от феномените.
Докато Томито се има само с Шопа,Миро,Сапунджиева,Рада и Йоана.
Ако Миро наистина бие това ще живо проклятие срещу синята машина то това е всеки сезон има една машина от синьото племе която или губи на финала или отпада преди това и е фаворит на зрителите пример Гого сезон 4 отпада на полуфинала , Момчи сезон 5 2 място на финала ,Гешев сезон 6 трето място на финала(знам че Раду беше фаворита на сезона но Гешев си беше втория любимец) и ся Калин сезон 7 второ място ,син победител няма да видим ,Алекса не го броя като такъв тъй като него го добутаха до там и взе мястото на Гого пък и помним пъзела му и онази брадва която на никой друг не я дадоха и също той беше цялата дъга там от розово до червено .

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 22:32 от Mane007

# 562
Ехх, сериозно ли не печели нито Калин, нито Ръждавичка? Това е супер тъпо!
Ръждавичка последно на кое място завършва според слуховете?

# 563
Ехх, сериозно ли не печели нито Калин, нито Ръждавичка? Това е супер тъпо!
Ръждавичка последно на кое място завършва според слуховете?
Ми май на 6 място като Дени от сезон 5(може да е 7 тъй като знам че с Пекин отпадат уж по едно също време така че едната е на 6 другата е на 7)
топ 5 са
1Миро
2Калин
3Алекс
4Чикагото
5Николета

Хора незнам дали го осъзнавате но догодина ако това са класиранията сиг ще викнат на кастинг битка Миро,Николета,Радостина,Пекин,Алекс а сиг играчи като Данчо и Давид няма ги викнат щото отпаднаха рано .

# 564
  • у дома
Това,че Николета ще е пета го преживявам по-трудно и от първото място на Мирослав.

# 565
Това,че Николета ще е пета го преживявам по-трудно и от първото място на Мирослав.
Ще е схемата като миналата год полуфинала ще е от 4 не от 5 Чикагото там отпада от пъзел и така Алекс добутва до топ 3  и прави  рекорда за най -възрастен на финала .
И гледате Алекс не е на финала щото си спомням миналата год бяха казали че Раду,Добрин и Гешев са на финала а пък не беше баш  така

# 566
Не мога да преживея Мирослав победител и Никоета в топ 5....Не мога.

# 567
Значи всички жени влизат във финалната седмица? Или без Сапунджиева?

# 568
Не мога да преживея Мирослав победител и Никоета в топ 5....Не мога.
Предчувствам какво ще стане в темата финалната седмица - погром!

# 569
  • София
Mane007, хайде да правим поне мъничко факт чекинг преди всичките свободни съчинения, става ли? Благодаря за разбирането.

Общи условия

Активация на акаунт